IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään pitää siivota. alan siivoamaan kun olen kirjoittanut tämän blogin.
eilenä oli ihan mukava päivä. leivottiin paja tunnilla muffinseja. mustikan makuisia. tuli ihan hyviä. mä ja mun kaverit oltiin yksi ryhmä kun tehtiin niitä. kävin eilenä apteekissa hakemassa masennus lääkkeitä mutta reseptiä ei ollu uusittu. en siis saanut niitä. kerroin ohjaajille niin ne soitti sille lääkärille että uusii sen reseptin.
käyn huomenna taas apteekissa hakemassa ne lääkkeet sitten.
eilenä katselin taas tabletilla moderni perhe sarjaa. kohta on kolmas kausi katsottu niin voi siirtyä katsomaan neljättä kautta.
en ole jaksanut värittää. katsoo jos tuossa viikonloppuna innostuisi.
päätin että olen viikonlopun nyt täällä. ei huvita mennä sittenkään kotiin. haluan viettää mun kaveriden kanssa aikaa koska nekin on täällä viikonlopun. tulee ihan mukava viikonloppu. aijon olla kaveriden kanssa, värittää, käydä lenkillä, katsoa leffoja tabletilla..olla koneella. kyllä mä tekemistä keksin. poikaystävä lähtee sinne reissuun huomenna. keretään tänään vielä skypetellä illalla. ja huomen illalla sitten soitellaan ja jutellaan hetki. sunnuntaina päästään sitten taas kunnolla juttelemaan kun poikaystävä tulee reissusta.
kyllä tää viikonloppu menee äkkiä. tänään menen lenkille. en eilenä jaksanut mennä enää illalla. oli kamalan kuuma. mutta tänään taas meen vaikka onkin kuuma. tulee ainakin hiki taas. ja ihanaa mennä viileään suihkuun sen jälkeen. tänään on toiminta tunti taas iltapäivällä. saa nähdä mitä tehdään. ollaan varmaan ulkona. kun on näin hyvä ilma. ihan jees. rahaa tulee taas huomenna. onneksi. saa maksettua loput laskut. olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. eilenä kävin pajan jälkeen kaupassa. ostin uusimman cosmopolitan lehden. maksoi vaan 2 euroa. ja sitten ostin mars jätskiä ja mehu kivennäisvettä. nyt on jätskiä viikonlopuksi.
nam. huomenna varmaan ostan sitten sipsiäkin kaupasta. tekee sitäkin mieli. aijon ostaa noita sipuli sipsejä. maksaa vaan alle kaksi euroa. halpaa ja hyviä. suklaatakin ehkä ostan.
kunnon herkut taas viikonlopuksi. perjantai ja lauantai iltana olen viettämässä taas aikaa parhaan kaverin kanssa. aijotaan vaan valvoa ja katsoa telkkua. sekä jutellaan samalla.
voisi ostaa myös vähän limua viikonlopuksi. mun tekee mieli fanta limsaa. käyn myös viikonlopun aikana taas lenkilläkin.
tuossa päivällä ruoan jälkeen. heräsin tänään vähän aikaisemmin mitä yleensä. keitin kahvia jo tuossa seitsemän aikaa. en jaksanut nukkua pitempään. nyt olen hereillä ja jaksaa siivota.
aloitan imuroinilla kohta. laitan taas musiikkia soimaan kun siivoan.
eilenäkin kuuntelin vähän musiikkia aamulla.
pitsää päivän hyvin käyntiin. ja tulee hyvä fiilis kun kuuntelee.
menen taas tänään kaverin luokse katsomaan lemmen viemää.
huomenna sitten kaveri tulee mun luokse.
nyt lemmen viemässä alkoi taas tapahtua. pakko katsoa taas tänään. jee. enää pari viikkoa niin salkkarit alkaa taas. odotan innolla. saa sitten vihdoin nähdä kuka tappoi sen yhden tyypin siinä.
ja vain elämää ohjelmakin alkaa sitten syksyllä. odotan sitäkin innolla. tulee edes jotain ohjelmaa syksyllä. mitä sitten katsoa.
syyskuussa alkaa sitten noi loput ryhmätkin. missä olen sitten. alkaa kokki ryhmä, sähly, naisten ryhmä, alan käymään kuntosalilla taas..sitten on toi ompelu ryhmä, paja tunti, toiminta tunti..paljon tekemistä sitten viikolla. päivät menee varmaan tosi äkkiä. mutta tykkään olla noissa kaikissa ryhmissä missä oon. ja se on mukavaa että mun kaverit on myös noissa ryhmissä. mä ja mun kaverit ollaan aika äänekästä porukkaa. nauretaan tosi paljon.
ainakin meillä on hauskaa ja huumoria löytyy.
noi mun kaverit on tosi tärkeitä mulle. ja rakkaita. niille voi aina kertoa kaikki huolet ja ollaan kaikki kolme tukena toinen toisillemme. onneksi mulla on aivan ihanat kaverit.
ja rakas poikaystävä mitä rakastan tosi paljon. mulla ja poikaystävällä menee tosi hyvin tällä hetkellä. ikävä taas tulee kun ei nyt nähdä viikonloppuna. mutta sitten on taas ihanaa nähdä pitkän ajan jälkeen. hyvää kannattaa aina odottaa.
onneksi on puhelin ja skype niin pystytään juttelemaan joka päivä.
katsoo jos vaikka ensi viikon viikonloppuna menen taas sen luokse viikonlopuksi. päätin että seuraavan kerran kun menen poikaystävän luokse, niin en aijo juoda yhtään alkoholia viikonloppuna. se on ihan hyvä päätös. pidän taas vähän taukoa juomisesta. ei edes tee tällä hetkellä yhtään mieli.
ja mä säästän siinäkin rahaa taas. juon vaan limua tai kivennäisvettä. mutta aijon silloin ainakin juoda kun taas toi mun kaveri pitää jotkut pippalot taas syksyllä. mennään taas kaveriden kanssa juhlimaan. silloin ajattelin juoda päärynä siideriä ja rekorderlig mansikka lime siideriä pari tölkkiä. nam. mun lempi juomia. kaljasta mä en tykkää yhtään. musta se maistuu pahalle.
mun lempi alkoholi juomat on siideri ja lonkero. olen tosi huono juomaan myös jotain puna tai valko viiniä. en tykkää oikeen niistäkään. mun paras kaveri juo kaljaa. se tykkää siitä.
ja mun toinen kaveri juo vaan siideriä ja lonkeroa.
sekään ei tykkää kaljasta. kohta pitää taas mennä aamupalalle.
jaksaa siivota. ihan mukava päivä tänäänkin tiedossa.
ja onneksi koko viikon paistaa vaan aurinko. ensi viikolla pitäisi myös paistaa. ihanaa. kesä vaan jatkuu.
nyt pitää vaan nauttia kun pystyy. kohta tulee taas kylmä syksy ja talvi. sekä pimeys. aijon silti käydä lenkillä joka päivä. joko päivällä tai illalla. saa liikuntaa sitten vähän joka päivä ja se tekee hyvää.
ja alan käymään kuntosalilla pari kertaa viikossa. aloitan sen vasta syys kuussa. tämän kuun otan rennosti vielä.
jaksaa sitten syyskuussa aloittaa noi loput ryhmät.
odotan kokki ryhmää innolla. tehdään aina tosi hyviä ruokia siinä ryhmässä. ja kiva tehdä kaverin kanssa ruokaa.
tehdään aina pää ruoka ja jälkkäri. sekä salaatti.
kokki ryhmä on aina parin viikon välein. ei joka viikko.
kun sähly taas alkaa niin se on tiistaisin. iltapäivällä. kiva alkaa sitäkin pelaamaan. parhaan kaverin kanssa odotetaan sitäkin innolla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.