IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

eilenä oli ihan mukava päivä. eilenä oli aamulla punnitus ja verenpaine mittaus. painan tällä hetkellä 53,7 kg. paino hieman noussut.
300 grammaa on tullut. mutta aika samana paino on kyllä pysynyt mikä on vaan hyvä. eilen aamulla mulla oli tosi alhaiset verenpaineet.
mulla on aina ollut alhaiset veren paineet. en ole onneksi vieöä pyörtynyt tai mitään. kävin eilenä verikokeissa. pääsin kymmenen minuuttia etu ajassa. ihan kiva. poikaystäväkin soitti mulle kun sillä oli ruokkis. verikokeiden jälkeen kävin kaupassa. ostin teetä, mehu kivennäisvettä ja hiuksiin hoito ainetta. pitää tänään taas käydä kaupassa koska unohdin ostaa yhden jutun.
eilenä alkoi taas salkkarit. oli aika mielenkiintoinen jakso.
tänään täytyy taas katsoa. kävin eilen illalla ruoan jälkeen puolen tunnin lenkillä. teki tosi hyvää. sen jälkeen kävin suihkussa ja laitoin kaverille viestiä että voi tulla katsomaan mun luo lemmen viemää. tänään taas kaveri tulee mun luokse katsomaan. huomenna menen sen luokse katsomaan lemmen viemää. tänään on taas liikunta tunti iltapäivällä. mennään kaveriden kanssa lenkille taas. kävellään se puoli tuntia. siinä tulee sitten heitettyä päivän lenkki niin illalla ei enää tarvi sitten mennä. mulla on hyvä fiilis ja olo tällä hetkellä. ruokakin on maistunut. koitan taas tänään syödä hyvin.
niin jaksaa sitten. eilenä pidin pienen anime katsomis maratoonin. katsoin working!!! animea. sain katsottua ekan kauden loppuun ja nyt olen toisessa kaudessa. katson sitä varmaan taas tänään.
hyvä anime mun mielestä. eilenä katselin taas vähän kolme miestä ja tyttö sarjaa. kaveri kertoi mulle että siitä on nyt tullut neljäs kausi. olen vasta toisessa kaudessa. vielä on paljon katsomista.
huomenna tulee taas rahaa. sain eilenä taas laskun mikä pitää maksaa. mun netti lasku. se on aina sen 35 euroa kuussa. ja mulla on aika hyvä netti yhteys. olen tyytyväinen.
ai niin tänään alkaa se ensi treffit alttarilla. pitää laittaa tallennukseen ja katsoa se myöhemmin. pääsee taas käyttämään dna matka tv:tä. millä pystyy tallentamaan ohjelmia. se on tosi kätevä. kuulin parhaalta kaverilta eilenä että big brotheria ei enää koskaan tule. toivon että se ei ole totta. se on niin hyvä ohjelma.
saisi mun mielestä jatkua. no sen näkee sitten ensi vuoden syksynä että tuleeko se. toivottavasti. tänään aijon pestä pyykkiä. heti kun olen syönyt aamupalan. pitää pestä lakanat ja vaatteet. kaikki mahtuu ihan hyvin siihen pesukoneeseen. saa sitten kaikki kerralla pestyä. nyt ei tarvi hakea mitään lääkkeitäkään. huomasin sen kun jaoin taas lääkkeet dosettiin eilenä. masennus lääkkeitä mulla niin paljon että riittää moneksi viikoksi. mutta toi leponex lääke pitää sitten taas uusia kun menee psykologin luokse. pitää sanoa sille että uusii sen reseptin niin saa sitten taas niitä. mulla on taas tässä kuussa psykologi. syyskuun puolessa välissä. sinne on vielä pari viikkoa. käyn nyt siellä kerran kuussa.
saa nähdä mistä jutellaan seuraavalla kerralla.
myöhemmin pitää juoda taas teetä. kahvi alkaa loppumaan. pitää sitäkin hankkia lisää. sen pitää olla kulta katriina kahvia. se on mun lempi kahvi tällä hetellä. join taas kahvia hetki sitten. olen nyt pirteä.
ajattelin tänään käydä taas seppälässä. ihan vaan katselemassa. en voi vielä oikeen ostaa mitään kun rahat ei ole vielä tullut. mutta mä voin nyt suunnitella mitä ostan sieltä tässä kuussa. menen vähän jo katselemaan. siellä on aika ihania syys vaatteita tällä hetkellä.
tokmannilla pitäisi myös käydä. pitää ostaa kohta uudet tussit millä sitten taas pystyy värittämään. en ole nyt jaksanut värittää. ei ole nyt ollut intoa. mutta sitten innostuu taas kun on uudet tussit ja uusi värityskirja. täytyy tässä kuussa käydä siellä suomalaisessa kirjakaupassa. rahaa menee niihin jonkin verran mutta ei haittaa. se on harrastus ja siihen kuulukin mennä rahaa. kyllä mä innostun sitten taas värittämään. nyt olen innostunut katsomaan taas animea.
tällä viikolla tulee taas uudet jaksot. mitkä pitää katsoa.
etenkin ore monogatari anime ja monster musume animet on mun lempparit tällä hetkellä. odotan innolla uusia jaksoja.
ore monogatari anime loppuu kohta. siitä tulee enää neljä jaksoa. sitten se on loppu. olisi ihanaa jos siitä tulisi vaikka toinen kausi jossain vaiheessa. ei vitsit mä dotan innolla desuconia mikä on tammikuussa. kaveri hankkii liput ja mä maksan sille takasin.
kiva mennä sitten sinne kaverin kanssa. viimeksi meillä oli tosi hauskaa. nyt aijotaan mennä sinne kahtena päivänä.
ollaan vähän pitempään siellä. mä en tiedä vielä että mitä mä puen sinne päälle. pitää vähän suunnitella. mutta sieltä pitää ottaa taas paljon kuvia ja video kuvaa muistoksi.
ainakin on jotain mitä odottaa. tulee taas ikimuistoinen kokemus.
pitää sitten shoppailla kaikkea anime krääsää sieltä.
rahaa menee varmaan aika paljon mutta ei se mitään. silloin kuuluu mennä. annan mennä sen sata euroa ainakin siellä.
kaverin kanssa pitää viellä suunnitella että missä käydään taas syömässä kun ollaan siellä. viimeksi oltiin amarillossa syömässä ja siellä oli tosi hyvät ruoat. pitää kysyä kaverilta haluaisiko se mennä taas sinne syömään. tai sitten voisi käydä vaikka hesessä syömässä.
bussilla mennään sinne lahteen. ja kävellään kesustasta sinne desuconiin. saa nähdä kuinka kylmä on silloin. pitää pukea lämpöisesti päälle. aijon varmaan laittaa sen yhden ihanan kalliin pitkän takin minkä ostin silloin muutama vuosi sitten kun oltiin kaverin kanssa shoppailemassa. se herättää paljon huomioita koska siinä on paljon eri värejä ja kuvoita. sen on semmmoinen syksyn värinen takki. aivan ihana. oli tosi kallis. se maksoi vähän yli 200 euroa. se on hyvä takki koska se kestää tosi minta vuotta. ja on tosi lämpöinen. ei tule helposti kylmä. pääsee taas käyttämään sitä kun on nyt syksy. lämmittää mukavasti.
pian alkaa taas satamaan ja mun pitäisi edelleen hankkia uusi sateen varjo. ostan sen tässä kuussa. mulla on edelleen käytössä toi vanha rikkinäinen sateen varjo mikä ei avaudu oikeen kunnolla.
pitää hankkia uusi. on sitten taas ehjä sateenvarjo. eikä ne ole onneksi kamalan kalliita. pitää käydä katsomassa tokmannilta.
olen aina välillä lainannut kaverin sateenvarjoa. pitäisi nyt hankkia oma. ensi viikolla olen menossa kuntosalille kaverin kanssa. keskiviikkona. ollaan naisten kuntosali ryhmässä. sen vetää yksi ohjaaja. se kestää sen tunnin ajan. ihan mukavaa mennä sinne ja aloittaa taas kuntosali. saa nähdä onko siellä sitten kuinka paljon porukkaa. se tunti on vasta illalla. kerkeää hyvin syömään ennen sitä. ruoka ehtii sulamaan ja jaksaa sitten tehdä noita liikkeitä. vesipullo pitää olla mukana. sali vaatteet mulla on mitkä laitan sitten sinne päälle. ja sali kengät. nyt mulla on sitten viikolla aika kivasti liikuntaa. käyn joka päivä lenkillä ja on toi kuntosali. sekä liikunta tunnit. ja sähly alkaa sitten jossain vaiheessa. mun kroppa pysyy sitten aika hyvässä kunnossa. mutta syön hyvin niin jaksan. ja herkuttelen vaan viikonloppuisin. en pääse sitten lihoamaan helposti.
haluan painaa aina alle 54 kiloa. koitan tuon painon pysymään aika samana. onnistuu varmasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.