IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

paja tunti ja lenkkeilyä.Keskiviikko 02.09.2015 08:07

eilenä oli ihan mukava päivä. kävin taas seppälässä katselemassa. siellä oli aivan ihana takki mikä olisi maksanut 120 euroa. mä jopa sovitin sitä. aivan ihana. mutta sain hillittyä shoppailu himoni.
rahaa tulee taas tämän viikon perjantaina. ja ensi viikon maanantaina tulee lisää rahaa. eilenä jaksoin jopa vähän värittää. väritin yhden kuvan ja aloitin taas uuden. katsoin myös animea taas eilenä.
uusimmat jaksot mitä oli tullut. katsoin ne tabletilla.
eilenä oli taas liikunta tunti. mentiin lenkille kaveriden kanssa.
käveltiin se puolituntia. en mennyt sitten enää illalla lenkille.
mutta tänään menen taas lenkille illalla. ruoan jälkeen. täytyy päästä.
tänään on taas paja tunti. kuulin huhuja että oltaisiin menossa lahteen.
mutta ei tietoa että mitä tehdään siellä. toivottavasti jotain kivaa.
ihan mukava päivä tänään taas tiedossa. on jonkin verran tekemistä ja tää päivä menee taas äkkiä. hyvä fiilis on tällä hetkellä. nyt pitää vaan nauttia tästä fiiliksestä mikä on päällä. koska myöhemmin voi olla että on taas niin huono olo että joutuu ottamaan rauhottavia. ja varmaan itken taas. mutta itkeminen helpottaa mun oloa. eli itken niin itken.
en vielä tiedä että mitä tekisin viikonloppuna. no sen näkee sitten.
huomenna se varmaan selviää. voi olla että lähden lomille.
varmaan taas poikaystävän luokse. mulla on taas vaate kriisi päällä. en tiedä että mitä puen tänään päälle. riippuu mihin me mennään pajalla. ajattelin ehkä laittaa nahkatakin ja farkut. hiukset aijon varmaan laittaa taas nutturalle. eilenä mulla oli hiukset myös nutturalla. tykkään kovasti nuttura kampauksesta. musta sen on hyvä. ei hiukset ole tiellä. harvoin pidän mun hiuksia auki.
ne on aina nutturalla tai poni hännällä. se on hyvä ettei mun tarvi ollenkaan värjätä näitä kun mulla on tää oma väri kasvanut takaisin.
siinä meni muutama vuosi ennen kun sain tämän oman värin takaisin. musitan kun värjäösin hiukset pari kertaa musta punaiseksi.
en tiedä mikä mulla oli silloin kun värjäsin ne hiukset niin. olen päättänyt etten aijo värjätä hiuksia enää koskaa. viimeksi tuli hiukset värjättyä 2011 vuonna. siitä on jo muutama vuosi.
värjäsin ne silloin punaiseksi. ja mun hiuksiin ei mene muuta kuin tavallinen shampoo ja hoito aine. ja mä harjaan niitä. sitten mun hiukset näyttää hyvältä. en käytä ollenkaan mitään hiuslakkaa. ei mun tarvi. halvalla saan nää mun hiukset hoidettua. ei mene paljoa rahaa. ja jos haluan leikauttaa hiuksia niin äiti aina leikkaa ne. eli sekään ei maksa mitään. ei tarvi mennä mihinkään parturiin.
siinäkin säästää rahaa. ja mä tykkään mun hiuksista tällä hetkellä.
hyvä että mulla on ruskean väriset hiukset. ei ole tylsä väri. se on itse asiassa aika hyvä väri. onneksi en ole mikään blondi.
mulle ei edes sopisi vaaleat hiukset. näyttäisin omituiselta.
sai eilenä pestyä pyykkiä. nyt ei tarvi taas viikkoon pestä.
sain lakanat myös pestyä. ja kohta pitää taas myös tiskata.
mulla on kiva tiski vuori. on puuro lauatsia ja mukeja pitkin keitiötä. tiskaan kun olen kirjoittanut tämän. samalla siivoan vähän keittiötä ja muutenkin pitää siivota tätä kämppää koska huomenna on taas siivous päivä. ei sitten huomiselle tule kauheasti siivottavaa.
aamupala on taas tunnin päästä. syön ruisleipää taas. mä syön aina ruisleipää. musta se on parempaa kun joku vaalea leipä.
ja se on terveellistä. eikä siinä ole ollenkaan kaloreita.
eilenä tuli juotua aika paljon teetä taas. ainakin kolme mukillista tuli juotua. aijon juoda taas tässä myöhemmin aamulla.
ennen paja tuntia pitää juoda ainakin yksi mukillinen teetä. ja juoda sitten taas lisää kun paja tunti on ohi. nyt mulla on muutama paketti teetä niin ei heti ihan lopu. ja kahvia mulla on myös taas. saa aamukahvit taas juotua. yksi tärkeimmistä asioista aamulla. on kahvi. ja puuro. sitä syön myös joka aamu. terveellistä. lämmitän sen aina mikrossa. en jaksa kattilassa keittää sitä. mikro on nopeampi. ja parempi. mä sain tuon mikron muutama vuosi sitten joulu lahjaksi. ja hyvin on kestänyt. onneksi se mahtuu tänne mun keittiöön. ja toi kahvinkeitin ja vedenkeitin.
onneksi tää mun keittiö ei ole kamalan pieni. mahtuu myös tää pöytä ja neljä tuolia. ja ikkunasta on kiva katsella ulos.
olisin halunnut että olisi ollut myös parveke. mutta. ei se mitään. pää asia on että tää mun kämppä on sopivan kokoinen ja olen sisustanut tämän mun näköiseksi. viihdyn tosi hyvin täällä.
tää mun kämppä on kaksio. on paljon tilaa. eikä tunnu mitenkään ahtaalta. mulla on alkanut kerääntyä noita kenkiä ja laukkuja nurkkiin. kaapit on aika täynnä tavaraa. pitäisi myös siivota taas noi kaapit. heittää jotain pois. mutta. teen sen sitten jossain vaiheessa.
nyt en jaksa. roskat pitää viedä kohta. vien ne sitten kun menen aamupalalle. roskis katso ei ole onneksi kamalan kaukana.
muutaman metrin päässä. tänään ehkä aijon värittää taas. jos jaksan. pitää katsoa. odotan innolla että pääsee ostamaan uusia tusseja ja värityskirjoja. ne aijon ostaa tässä kuussa ainakin. ja sitten jotain vaatteita. pitää katsoa jos vaikka se takki minkä näin seppälässä eilenä, niin halpenisi sitten jossain vaiheessa. niin sen voisi vaikka sitten ostaa. pitää seurata tilannetta. se oli aivan ihana takki. moni laukku olisi sopinut sen kanssa. en ole vaan ikinä nähnyt seppälässä noin kallista vaatetta. olin yllättynyt.
mutta. tässä kuussa aijon ostaa seppälästä jotain kivaa. siellä oli vaikka mitä kun kävin eilenä siellä. siellä oli ihania neuleita. yksi oli pinkin värinen. ja tosi pehmeä. sitä voisi sitten vaikka ensi kerralla sovittaa ja ehkä jopa ostaa. odotan innolla. se olisi tosi lämpöinen ja varmasti mahtuu hyvin nahkatakin alle.
tykkään tosi paljon pinkistä väristä. se on mun lempi väri. yllätys yllätys. mun toinen kaverikin tykkää tosi paljon pinkistä väristä.
pinkit vaatteet on vaan niin ihania. toinen väri mistä tykkään myös kovasti on toi violetti. sen väriset vaatteet on myös kivoja.
ja musta väri on myös mun suosikki. harvoin tulee ostettu esim jotain ruskeaa. tykkään eniten pirteistä väreistä.
ne herättää huomiota. haluaisin nyt eri värisen nahkatakin. mulla on pari mustaa nahkatakkia. haluaisin nyt jonkun muun värisen. punainen olisi kiva. tai ehkä harmaa. pitää katsella kun menen lahteen sitten pyörimään ja shoppailemaan. aijon hankkia sen uuden nahkatakin tämän vuoden puolella. mä teidän etten tarvi uutta nahkatakkia, mutta haluan silti ostaa. kerään nahkatakkia. mulla on jopa semmoinen pinkin värinen teko nahkatakki.
mitä olen varmaan käyttänyt vaan kerran.
sen takin budjetti on noin sata euroa. yli tai alle. pitää katsoa mitä sitten löytää. sopivan hintainen ja mikä kestää monta vuotta se takki. kyllä mä löydän sen. lahdessa on pakko olla joku hyvä ihana nahkatakki. kerroin poikaystävällekkin että että aijon taas hankkia uuden takin niin se sanoi etten tarvi. aijon silti ostaa sen.
tykkään niin hirveästi shoppailla. ja mä rakastan vaatteita tosi paljon. sitten on kiva yhdistellä kaikkea. keksii monta asu kokonaisuutta. kun on paljon vaatteita. ja tietää että näyttää hyvältä.
oli missä vaatteessa tahansa. pitää nyt alkaa käyttämään noita korko kenkiä mitä mulla on. en ole aikoihin käyttänyt.
olen vaan käyttänyt noita lenkkareita. mulla on semmoiset violetin väriset. tosi hyvät jalassa. maksoi jotain 50 euroa. ostin ne yhdestä urheilu liikkeestä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.