IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

pelattiin eilenä mini golfia :)Torstai 03.09.2015 08:21

se on taas torstai. tääkin viikko on mennyt taas vauhdilla.
tänään pitää siivota ja iltapäivällä on toiminta tunti. on jotain ohjelmaa tänään. ja illalla taas lenkille. eilenä paja tunnilla mentiin lahteen pelaamaan mini golfia. oli kiva pelata. mä ja mun molemmat kaverit oltiin yksi ryhmä. se oli aika hauskaa pelata sitä. pelattiin melkein pari tuntia sitä. en sitten enää jaksanut eilen illalla mennä enää lenkille.
tuli ihan tarpeeksi liikuntaa pelatessa.
alan siivoamaan kun olen kirjoittanut blogin.
eilenä mulla oli tosi herkostunut olo melkein koko päivän ja väsytti.
voi olla että olen viikonlopun täällä. pitää vielä katsoa. mun paras kaveri on viikonlopun täällä. ainakaan en olisi yksin jos jäisin tänne viikonlopuksi. eilenä jaksoin taas värittää. aijon tänäänkin värittää.
nyt kun on taas innostusta. ja aika kuluu nopeammin kun värittää. aijon varmaan värittää kun olen saanut siivottua. hyvin kerkeää ennen kun menee syömään. join taas äsken kahvia. nyt oon taas vähän pirteämpi. eilen illalla mua väsytti tosi paljon. ja nukahdin saman tien kun pääsin sänkyyn. nukuin ihan hyvin viime yön.
enkä nähnyt onneksi mitään painajaisia.
mutta nyt olo on ihan ok tällä hetkellä. elän päivän kerrallaan. mä toivon ettei mulle nyt iske mikään syys väsymys. mutta en yhtään ihmettele jos se vaikka tulee. silloin voi olla että olen myös masentunut. ja ei vaan jaksa. ei sitä aina jaksa. mutta onneksi on noi harrastukset ja kaverit. ne piristää mun mieltä joka päivä.
sain eilenä taas laskun. vuokran. vähän yli 500 euroa. pitää maksaa se ensi viikolla kun maanantaina tulee lisää rahaa.
ja huomenna tulee lisää rahaa. nyt en ole jaksanut katsoa animea. ei ole huvittanut. koitan tuossa viikonloppuna katsoa.
silloin on hyvin aikaa. ja jos vaikka silloin innostuisi katsoa.
pitää varmaan käydä taas kaupassa toiminta tunnin jälkeen.
hyvin on aikaa käydä. ennen päivällistä.
en ole nyt tabletilla katsonut mitään sarjaa. en eilenä jaksanut katsoa. no viikonloppuna taas kun on aikaa. voisi katsoa vaikka jonkun leffankin. pitää vaan taas ladata se tabletin akku täyteen niin sitä voi taas käyttää. laitan sen kohta latautumaan.
ei yhtään huvita siivota mutta täytyy. no sitten on taas siisti kämppä.
ja voi taas sotkea. koitan olla sotkematta liikaa.
tänään aijon syödä taas hyvin niin jaksaa. saa nädä mitä on ruokana tänään. toivottavasti jotain hyvää ruokaa.
syön aika paljon kaikenlaisia ruokia. en ole nirso tai mitään. kaikki käy. täällä on kyllä paremmat ruoat kun jossain sairaalassa.
myöhemmin pitää juoda taas teetä. tässä aamun aikana. vaikka sitten kun olen siivonnut. tekee taas mieli juoda jotain kuumaa.
vaikka teetä. nyt kun on syksy niin on kiva juoda aina jotain kuumaa juomaa. esim vaikka teetä. eilenä mua paleli illalla. onneksi omistan monta vilttiä niin voi hautautua niiden alle. omistan ainakin kolme vilttiä. ne kaikki on tuossa mun sohvalla. haluaisin ostaa uusia vilttejä taas. pitää katsoa jos vaikka joskus ostaisi.
jotain kivan värisiä. viltti onneksi lämmittää. aina kun menen parhaan kaverin luokse illalla niin otan viltin aina mukaan.
siitä on tullut mulle tapa. tänään pitää katsoa taas salkkarit. on mennyt nyt jännään suuntaan. tulee tänään vielä ja huomenna.
ja lemmen viemää pitää katsoa. sekin on mennyt jännäksi.
ai niin pitää katsoa tabletilla dna matka tv ohjelmalla toi ensi treffit alttarilla minkä tallensin. voisi katsoa vaikka tänään.
kun on aikaa. toiminta tunti alkaa vasta kahden aikaan.
ja se kestää sen tunnin. huomenna alkaa taas toi naisten ryhmä. aamulla. ei mitään tietoa että mitä me tehdään. mutta kyllä se sitten selviää. toivottavasti jotain mukavaa.
kohta taas saa syödä suklaata kun on viikonloppu. mun tekee mieli noita lakuja. voisi niitäkin ostaa vaikka. tokmannilla on noita yksiä lakuja mitä ei myydä missään muualla. käyn siltä hakemassa ne ja samalla suklaat. en vielä tiedä että mitä suklaata söisin.
se on aina vaikeaa päättää. koska tykkään ihan kaikesta suklaasta. kaikki käy. jopa tumma suklaa. sitä en ole syönyt moneen vuoteen.
voisi joskus vaikka syödä. aamu pala on taas kohta. puolen tunnin päästä. sitten pitää ottaa taas aamulääkkeet. eli masennus lääke.
se on ihan hyvä että se menee vaan aamuisin eikä onneksi leponex. jos mulla menisi aamulla leponex lääke niin olisin pikkaisen väsynyt. se lääke pitsää väsyttämään. sen takia se on hyvä ottaa aina tuossa illalla. se on vähän niin kuin joku uni lääke. ja se rauhoittaa.
ja jos vaikka ahdistaa illalla, niin ei tarvi välttämättä ottaa rauhottavaa koska se leponex lääke rauhoittaa.
hyvä ja vahva lääke. onneksi se auttaa tosi paljon tähän mun sairauteen. skitsofrenia ei ole mikään kiva sairaus. mutta olen oppinut onneksi elämään sen kanssa. ja jos mielikuvitus laukkaa liikaa niin koitan vaan ajatella että se johtuu tästä mun sairaudesta.
ja jos ahdistaa liikaa niin menen aina juttelemaan ohjaajien kanssa. juttelukin auttaa myös. onneksi mulla on noi tuki joukot. ja että en ole yksin. onneksi on noi kaverit. ja ohjaajat tukena.
ja psykologi jonka kanssa myös voi jutella. pitää nyt vaan ensin tutustua siihen näin alkuun koska se on uusi. ja kyllä siihen sitten taas tottuu. ensi viikolla pitää varmaan taas hakea lääkkeitä. leponex riittää vielä tälle viikolle. nyt voi taas hakea kun on käynyt verikokeissa. kuukauden päästä taas verokokeisiin. pitää mennä joka kuukausi verokokeisiin koska mulla on tää lääkitys. ja ne katsoo ja seuraa verikokeissa että onko kaikki hyvin.
mulla on aina ollut kaikki hyvin. se lääke onneksi sopii mulle.
ja kaverit syö myös leponexia. tuttu lääke myös niille.
välillä me puhutaan tuosta meidän lääkityksestä ja jopa vitsaillaan siitä välillä. pitää olla elämässä huumoria. ja me nauretaan tosi paljon. se on ihanaa kun voi aina nauraa välillä. ja tulee hyvä fiilis.
ihanaa huomenna on taas viikonloppu. voi ottaa taas rennosti. pitää katsoa meneekö lomille. vai onko täällä. mulla on jotenkin semmoinen fiilis että olen täällä. varmaan ihan hyvä niin voi levätä niin jaksaa lomailla sitten ensi viikon viikonloppuna.
koitan nyt olla ajattelematta ikäviä ja turhia asioita. elän päivän kerrallaan. ja hetken kerrallaan. ja nauttia elämän pienistä asioista.
jos olen täällä niin poikaystävä tulee varmaan sitten taas käymään.
illat vietän parhaan kaverin kanssa. katsotaan telkkaa ja valvotaan.
ja jutellaan samalla. ihan rento viikonloppu tiedossa.
ja täytyy myös herkutella. syödä suklaata. ja jätskiä voisi syödä.
aijon lenkkeillä taas viikonloppuna niin tulee käytyä ulkona.
saa raitista ilmaa. ja saa noi suklaa kalorit kulutettua. ja sitten syön taas lisää suklaata. näin se vaan menee.
ostan ehkä limua viikonlopuksi. varmaan fantaa tai jaffaa.
kumminkin appelsiini limua. se on paras limsa.
ja sitten voisi juoda vaikka mehu kivennäisvettä. se on tosi hyvää. siinä ei ole onneksi paljon kaloreita. ja on tosi hyvää kylmänä. join eilenä taas sitä. ja sitä voisi ostaa taas lisää.
join päärynä omenan makuista mehu kivennäisvettä. maksaa alle pari euroa pullo. ei ole kauhean kallista. ja mä juon sitä aina siiderin sijasta. tai alkoholin sijasta. olen nyt taas lopettanut juomisen toistaiseksi. eikä onneksi tee edes mieli. mikä on vaan hyvä.
limulla ja kivennäisvedellä pärjään ihan hyvin.
ja mä säästän rahaakin. on sitten vähän enemmän shoppailu rahaa.
pitää katsoa jos vaikka ensi viikolla menisi sinne lahteen. pitää vaan kysyä ohjaajilta että voinko mennä. onnistuu varmasti. pitää vaan nostaa noi bussi rahat automaatilta. niin pääsee bussilla lahteen.
tulee varmasti mukava shoppailu reissu. pääsee ostamaan uudet tussit ja uuden värityskirjan. suomalaisesta kirjakaupasta.
on sitten varmaan vaikeaa päättää minkä värityskirjan ostaa. koska niitä on monenlaisia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.