IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

se olisi taas viikonloppu. olen nyt tämän viikonlopun täällä. aijon nyt levätä ja ottaa rennosti. eilen aamulla mulla oli tosi huono olo. mua itketti ja ahdisti. mutta selvisin. menin juttelemaan ohjaajan kanssa mikä helpotti mun oloa. ja selvisin ilman rauhottavaa.
loppu päivä meni sitten ihan mukavasti. olin eilenä leivonta ryhmässä.
se ryhmä on aina joskus. tein kana piirakkaa. sitä syödään varmaan tänään iltapalalla. täytyy tosiaan maistaa sitä. varmaan tosi hyvää.
jaksoin eilenä taas värittää muutaman tunnin. sain yhden kuvan väritettyä loppuun ja aloitin uuden. aijon taas tänään värittää. jatkaa sitä kuvaa. kävin myös lenkillä eilenä vesi sateessa. oli pakko päästä lenkille vielä illalla. kävelin aika kovaa. mutta se lenkki teki tosi hyvää mulle. kävin sen jälkeen suihkussa ja menin kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. tänään joudun katsomaan lemmen viemää yksin koska kaveri lähtee lomille tänään. tänään alkaa taas naisten ryhmä. kello kymmenen. ollaan menossa ohjaajan kanssa kirppu torille. saa nähdä löytyykö sieltä mitään. ihan mukava mennä sinne.
tänään on taas tullut rahaa ja mä haluaisin niin päästä jo seppälään shoppailemaan. voisi käydä siellä tänään samalla kun käyn kaupassa. pitää ostaa taas herkkuja kun on viikonloppu. ostan suklaata varmaan ja lakuja. irtokarkkeja tekee myös mieli. jätskiä ei tarvi ostaa koska sitä mulla on. juomaksi ostan taas mehu kivennäisvettä. päärynä omenan makuista. tosi hyvää. ja maksaa alle kaksi euroa pullo. tänään pitää katsoa taas animea. uusin monster musume anime jakso on vielä katsomatta. ja moni muu jakso mitä on tullut tällä viikolla. tabletilla katsoin eilenä uusimman ore monogatari jakson. oli hyvä jakso. ja tabletilla katsoin myös tuon ensi treffit alttarilla ekan jakson minkä tallensin. pitää taas ensi viikolla muistaa tallentaa seuraava jakso ja katsoa. vaikutti ihan hyvältä ohjelmalta. ekaa kautta en katsonut yhtään.
tänään tulee taas salkkarit. menen taas parhaan kaverin luokse viettämään perjantai iltaa ja katsotaan se. ja muita ohjelmia illalla. varmaan valvon siihen yhdeksään asti. tai vähän pitempään. pitää katsoa miten jaksaa. poikaystävä tulee varmaan huomenna taas käymään mun luona. voisi taas hakea pizzat koti pizzasta, ostaa mässyä kaupasta jos katsotaan joku leffa. ja harrastetaan tottakai seksiä. mukava lauantai päivä tiedossa. katsoo sitten jos vaikka menee taas poikaystävän luokse taas ensi viikon viikonloppuna.
muuten mulla on aika hyvä fiilis tällä hetkellä. ihanaa kun on perjantai. eikä mua ahdista yhtään. tästä on tulossa ihan mukava päivä vaikka ulkona sataakin vettä. pitää ottaa käyttöön toi rikkinäinen sateen varjo minkä omistan. uusi pitäisi edelleen ostaa. sitten kun jaksan. aijon tänään käydä myös tokmannilla. katsoo jos löytyy jotain ostettavaa. ruokakin maistuu varmasti tänään. syön hyvin niin jaksan sitten. varmaan ihan hyviä ruokia tänään taas.
tänään on taas vapaa ehtoinen paja tunti. en vielä tiedä että menenkö sinne. voi olla etten mene. käyn vaan kaupassa ja tokmannilla tänään. se riittää. pitää katsoa jaksaako sitten illalla mennä vielä lenkille. mutta jos sataa kaatamalla niin sitten en mene.
eilenä vähän satoi enkä onneksi kastunut pahasti.
aamupala on taas kohta puolen tunnin päästä. syön ruisleipää taas. teetä en aijo vielä juoda koska on se naisten ryhmä tuossa aamulla. juon varmaan teetä taas sitten kun olen käynyt kaupassa.
sitten kun olen käynyt kaupassa niin alan sitten taas varmaan värittämään. on koko iltapäivä aikaa. siinähän sekin aika sitten menee. tulee varmaan väritettyä tänään ainakin pari tuntia ellei enemmän. katsoo miten innostuu. olen ehkä ensi viikolla menossa sinne lahteen. en ole vielä kysynyt ohjaajilta että käykä se. voisi vaikka tänään kysyä. ajattelin mennä sinne lahteen tuossa tiistaina.
aamupalan jälkeen varmaan. kerkeää bussiin.
sanon ohjaajille että haluaisin käydä siellä suomalaisessa kirjakaupassa ja sokoksessa. en ole varma menenkö käymään sitten triossa. katsoo miten jaksaa. ja huvittaa. fiiliksen mukaan mennään. aijon katsoa taas sokoksessa noita koruja. haluaisin ostaa uusia ihania korviksia. siellä on paljon erilaisia eikä ole pahan hintaisia. aijon ostaa hopean värisiä. tykkään enemmän hopeasta kun kullasta. haluaisin myös uutta haju vettä. katsoo jos vaikka löytyy joku kiva tuoksu. haluan tuoksua hyvältä. mutta en aijo maksaa mitään 50 euroa haju vedestä haluan jonkun halvemman tuoksun. katsoo jos vaikka löytyy.
tulee varmasti ihan mukava lahti päivä. pääsee vähän shoppailemaan. odotan innolla.
ensi viikon keskiviikkona aloitan tosiaan tuon kuntosalin. mennään kaverin kanssa sinne. ollaan tunti siellä. puoli kuudesta puoli seitsemään. sen verran kestää se tunti. yksi ohjaaja vetää sen ja siellä on myös muitakin naisia. tulee sitten keskiviikko iltana vähän ohjelmaa. mutta odotan innolla sitä tuntia. aijon ensin aloitaa pienillä painoilla ja lisään niitä pikku hiljaa. saa nähdä onko paikat sitten seuraavana päivänä kipeänä. koitan venytellä hyvin tunnin jälkeen.
ensi viikolla alkaa myös toi kokkiryhmä. keskiviikkona. se on aamulla. se on musta ihan mukava ryhmä ja ihan kiva tehdä ruokaa.
samalla oppii koko ajan jotain uutta. hyviä ruokia ollaan aina tehty.
se ryhmä on aina parin viikon välein.
sählystä ei ole vielä tietoa että koska se sitten alkaa. odotetaan parhaan kaverin kanssa sitäkin innolla. musta on hauska pelata sählyä. siinä voi tapahtua ihan mitä tahansa. ja musta on kiva puolustaa. mun paras kaverikin on puolustaja. ja siinä tulee kyllä hiki kun juoksee sen puolituntia kentällä.
siinä on hyvä samalla purkaa vaikka paineita. jos on kireä olo.
mutta. toivottavasti se sähly alkaa pian.
on ainakin paljon tekemistä nyt tämä syksy kun noi ryhmät alkaa. mukavaa. tykkään kovasti kun on tekemistä. aijon olla positiivinen.
viikot menee varmaan tosi äkkiä. toivon sitä että tää mun olo tila ei menisi huonoksi. se voi olla mahdollista että iskee toi syys väsymys.
on masentunut ja surullinen. mutta. jos se tulee niin kyllä mä selviän siitä. onneksi mulla on hyviä asoita elämässä niin jaksan.
välillä on vaikeaa. mutta siitä kyllä aina selviää. elää vaan päivän kerrallaan. ei kannata ajatella huonoja asioita. hyviä asioita kannattaa vaan ajatella. pitää taas kaivaa kohta vaate kaappia ja katsoa mitä pukisi tänään päälle. farkut aijon laittaa ja sitten sen yhden neule paidan mitä en ole vielä käyttänyt. ostin sen joskus seppälästä. oli alennuksessa. se on ruskean värinen.
maksoi vaan jotain 15 euroa. mutta. jos löydän seppälästä tänään jotain kivaa. niin aijon ostaa. perjantain kunniaksi.
pitää käydä kohta pankin sivuilla katsomassa paljon olen saanut tänään sitä rahaa. ensi maanantaina tulee lisää onneksi. pääsee maksamaan vuokran. ja netti laskun.
nyt voisi kohta kuunnella vähän musiikkia. lady gagaa voisi vaikka kuunnella. ja jotain muutakin. päivä lähtee hyvin käyntiin musiikin kuuntelulla. tulee hyvä fiilis ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.