IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään pizzaa :)Lauantai 05.09.2015 08:22

lauantai aamu. aamu lähtenyt hyvin käyntiin kahvin juonnilla. nyt olen hereillä ja jaksaa taas. eilenä oli ihan mukava päivä. oli naisten ryhmä aamulla. käytiin kirpputorilla. itse en löytänyt sieltä mitään.
kaverit löysi jotain. sitten kävin seppälässä niin sieltä mä ostin aivan ihanan nahkatakin. maksoi vaan 60 euroa. tosi hyvännäköinen takki.
olin himoinnut sitä takkia ja jo monta kuukautta niin nyt ostin sen.
eilenä oli tullut melkein pari sataa euroa tilille. niin ajattelin että voisi vähän shoppailla. nyt on taas ihana takki. otan sen tänään käyttöön.
poikaystävä on tulossa tänään kylään. käydään taas hakemassa pizzat ja kaupassa hakemassa vähän leffa mässyy. katsotaan taas netflixistä joku leffa. varmaan taas joku kauhu leffa. en vielä tiedä että minkä pizzan söisi. pitää miettiä. mutta on kyllä ihanaa taas syödä pizzaa. voi vaan herkutella kun on viikonloppu. ihanaa. eilenä ostin melkein kilon irtokarkkeja. ja mulla on niitäkin vielä kivasti. pitää syödä tänään ja tarjota poikaystävälle jos sekin haluaa syödä niitä.
tästä on tulossa mukava päivä. ihanaa taas nähdä poikaystävää.
illalla olen menossa taas parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. olin eilenä illalla sen luona. katsottiin salkkarit ja hauskat kotivideot ohjelma. menin sitten jo yhdeksältä nukkumaan. nukuin aika hyvin viime yön. eilenä jaksoin hiukan värittää. koitan taas tänäänkin värittää. tuossa illalla vaikka ennen kun menen parhaan kaverin luokse. pitäisi mennä lenkillekin tänään. riippuu jaksaako. fiiliksen mukaan. jos en jaksa niin en jaksa. katsoo sitten huomenna jaksaako mennä lenkille. nyt mulla ei ole ollut onneksi huonoa oloa. eilenä oli aika hyvä olo. ei ollut onneksi hermostunutta oloa.
kyllä tää tästä. kun saa nyt levättyä niin jaksaa taas.
ensi viikolla lahteen. menen joko maanantaina tai tiistaina. lähden heti tuossa aamulla. pääsee ostamaan värityskirjoja. päätin että nyt en osta mitään vaatteita,takkeja,kenkiä,laukkuja..tässä kuussa. rahaa saa mennä vielä noihin värityskirjoihin ja tusseihin.
katsoo sitten ensi kuussa jos shoppailee sitten vaikka noita vaatteita.
ja aijon nyt käyttää tämän kuukauden tuota uutta takkia.
ja voi olla että pidän sitä myös talvella. en nyt tarvi enempää mitään vaatteita toistaiseksi kun mulla on nyt toi takki.
ainakaan ei enää tarvi mennä lahteen metsästämään uutta nahkatakkia. se löytyi jo. todella läheltä. rakastan tosi paljon seppälän vaatteita. niitä on niin monenlaisia ja kivannäköisiä.
ja näyttää hyvältä päällä. eikä ole kamalan hintaisiakaan.
mun useat vaatteet mitkä olen nyt viime aikoina hankkinut on seppälästä. sekin on mukavaa kun jotkut vaatteet on sitten alennuksessa. tekee löytöjä. halvalla. kun menen lahteen niin käyn sokoksessa juomassa vähän teetä kahvilassa ja syön jotain. samalla voi katsella ihmisiä. onneksi ei ole sitten kamalan kiire kun olen siellä. hyvin kerkeää takaisin iltapäivällä ja kerkeää noihin ryhmiin. sitten kun on uudet värityskirjat ja kynät niin eikun taas värittämään. pitää näyttää sitten kaverille millaiset värityskirjat ostin. ajattelin ehkä ostaa yhden tai pari värityskirjaa sieltä suomalaisesta kirjakaupasta. riippuu minkä hintaisia siellä on. voi olla että jotkut kirjat on alennuksessa. saa sitten halvalla.
aamupala on tunnin päästä taas. pitää sanoa ohjaajille etten tule syömään päivällistä. sanon että käydään poikaystävän kanssa hakemassa ne pizzat. vaate kriisi on taas. en tiedä mitä laitan päälle tänään. pääsee taas käyttämään seksiasua tänään. koska me taas harrastetaan seksiä poikaystävän kanssa. pitää vähän suunnitella minkä asun laittaisi. nyt tiedän. aijon laittaa sen yhden mustan läpinäkyvän asun. en ole käyttänyt sitä vähään aikaan. pitäisi muutenkin taas ostaa lisää noita uusia seksiasuja. en ole nyt aikoihin ostanut niitä. pitää taas mennä metsästämään niitä netin ihmeellisestä maailmasta. eros.fi sivuilta voisi vaikka taas löytyä jotain. pitää käydä katsomassa. siellä voi olla jopa joitakin asuja alennuksessa. voisi vaikka ensi kuussa ostaa vaikka sitten.
tässä kuussa en aijo nyt ostaa. rahaa meni tarpeeksi tuohon nahkatakkiin. kohta voisi juoda taas teetä. alkaa tehdä mieli.
juon tässä aamun aikana. olen varmaan nyt tämän koko aamun koneella. en nyt keksi muutakaan tekemistä. poikaystävä tulee tuossa päivällä. pitää taas meikata vähän. ajattelin laittaa hiukset ponihännälle. ja laittaa taas kivat korvikset. ja farkut aijon laittaa.
on sitten taas nättinä. pitää katsoa jos vaikka mä tarjoaisin ne pizzat. ellei poikaystävä halua tarjota. pitää kysyä.
eilenä iltapalalla oli sitä mun tekemää kana piirakkaa. oli tosi hyvää.
hyvin oli onnistunut leivonta ryhmässä. pitää taas kohta tiskata.
teen sen kohta. ja laitan musaa soimaan. kuuntelen samalla kun tiskaan. pitää taas vähän siivota tätä mun keittiön pöytää. tavaraa on taas kertynyt. sänky pitää myös pedata.
en ole nyt jaksanut katsoa ollenkaan animea. koitan tuossa huomenna katsoa taas. kun on koko päivä aikaa.
ne uusimmat jaksot pitää taas katsoa. niitä on kertynyt jonkin verran. koitan huomenna pitä pienen katsomis maratoonin. ja juon teetä siinä samalla. kuulostaa suunnitelmalta.
aijon katsoa huomenna ensin tuon monster musume jakson. se on hauska anime sarja. siinä saa välillä nauraa.
kohta sekin vaan loppuu. toivon että siitä sarjasta tulee sitten joskus toinen kausi. ja toi ore monogatari sarjakin loppuu kohta. se on niin ihana animesarja. toivottavasti siitäkin tulee joskus jatkoa.
odotan innolla. mutta jos ei tule niin ei tule. ai niin. ensi viikolla ilmestyy uusin animelehti. se täytyy todellakin ostaa ja lukea.
pitäisi selata noita vanhoja animelehtiä koska niistä saattaa löytyä joitakin mielenkiintoisia manga sarjoja. pitää ne selata sitten jossain vaiheessa kun jaksaa. ja tabletilla aijon taas etsiä uusia mangasarjoja. mitä voi sitten lukea. en ole mangaa lukenut taas aikoihin. sitäkin pitäisi vaan lukea. aijon lukea jossain vaiheessa uudestaan tuon "Full moon wo sagashite" mangan. mulla on ne kaikki osat. suomeksi. tuli silloin nuorempana ostettua ne.
ja nyt löysin ne mun kaapista. luen sitten kun innostun.
ai niin pitää se monster musume sarja lukea mangana. se on mulla tabletilla. luen senkin sitten kun jaksan.
paljon kaikenlaista mitä pitäisi tehdä. no mulla on onneksi vaan aikaa. hyvin kerkeää tehdä kaukenlaista. ja on innostusta. ei tule tylsää. mulla on aika paljon noita harrastuksia. anime ja manga on se tärkein harrastus mulle. aloitin harrastamaan sitä 13 vuotiaana. silloin ostin ensimmäisen mangan mikä oli ranma.
siitä se sitten lähti. ja edelleen nautin tästä harrastuksesta.
aloitan taas varmaan jossain vaiheessa kerämään taas mangaa.
en ole nyt aikoihin kerännyt mitään sarjaa. ja nyt olen viime aikoina lukenut mangaa vaan tabletilla. tabletilla on musta kiva lukea.
voi vaan pyyhkäistä sivua. ja välillä poikaystäväkin lukee tuolla mun tabletilla mangaa. annan sen vapaasti käyttää mun tablettia. ei haittaa mua yhtään. kyllä sitä saa käyttää. se on aina mulla mukana kun olen lomilla. jos ei jaksa olla vaikka koneella niin voi leikkiä tuolla tabletilla. katsoa jotain sarjaa tai lukea jotain.
kannatti hankkia tuo tabletti. ja sitä on kiva käyttää. ja sen on hyvä että pystyy käyttämään netflixiä siinä. tabletilla on välillä kiva katsoa jotain leffaa tai sarjaa. tajusin juuri että mä voisin vaikka tässä aamulla katsoa noi animet. hyvin on koko aamu aikaa. aloitan katsomisen heti kun olen käynyt ensin aamupalalla.
sitten keitän teetä ja eikun vaan katsomaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.