IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

sunnuntai :)Sunnuntai 06.09.2015 08:55

viikonloppu kohta ohitse. arki alkaa taas huomenna. eilenä oli todella mukava päivä poikaystävän kanssa. käytiin hakemassa koti pizzasta pizzat. otin alla pollo pizzan. siinä oli kanaa ja ananasta. mun lempi pizza. mä tarjosin pizzat. käytiin sitten kaupassa hakemassa vähän leffa mässyy. ostettiin vaan sipsiä ja dippiä. nam. oli hyvää. katsottiin pari kauhu leffaa. ja harrastettiin tietysti seksiä. seksiasuja ei tällä kertaa tarvittu. se tilanne oli nopea mutta ihana.
en jaksanut mennä eilen illalla lenkille. aijon tänään taas mennä. heitän sen puolen tunnin lenkin. menen lenkille ruoan jälkeen taas. nyt ei pitäisi sataa yhtään vettä tänään. aijon ottaa taas vesipullon mukaan.
tänään ajattelin taas värittää. en eilenä oikeen ehtinyt. nyt on tänään koko päivä aikaa taas värittää. olen aloittanut yhtä lintu kuvaa. siinä on paljon tekemistä. ja tosi paljon erilaisia peiniä kohtia mitä on kiva värittää. sen kuvan värittämisessä menee se muutama tunti ainakin.
tosiaan. olen yluhuomenna varmaan menossa sinne lahteen aamulla. huomenna kun käyn kylillä niin aijon nostaa noi bussi rahat automaatilta.
käyn samalla huomenna taas kaupassa. otin eilenä käyttöön sen mun nahkatakin. aivan ihana. aijon käyttää sitä taas ensi viikollakin. ja kun olen menossa lahteen. sateenvarjo pitää ottaa mukaan jos sataa vettä tiistaina. toivottavasti ei sada. mutta sen näkee sitten.
muistin juuri että mulla on psykologi taas vähän yli viikon päästä. 14 päivä klo 14. sinne pitää taas mennä juttelemaan. saa nähdä mistä tällä kertaa jutellaan. varmaan miten olen nyt viime aikoina voinut. äiti soitti mulle eilenä ja kyseli kuulumiset. kerroin että nyt menee vähän paremmin. ja että on hyvä olo. soitellaan sitten taas ensi viikolla. nyt olen saanut taas vähän levättyä. jaksaa ensi viikon. keskiviikkona on vauhdikas päivä. on kokki ryhmä aamulla,paja tunti päivällä, ja kuntosali illalla. onpahan sitten tekemistä.
ei tule tylsää. ja päivä menee varmasti äkkiä.
join taas äsken ison kupin kahvia. olen taas hereillä. myöhemmin juon teetä taas. aamupala on taas yhdeksän aikaan. alkaa ollakkin taas nälkä. eilenä jaksoin katsoa vähän animea. katsoin uusimman monster musume jakson ja himouto umaru-chan jakson.
kohta ne sarja loppuu. vielä tulee niistä ainakin kolme jaksoa.
pitäisi jaksaa katsoa tuota working animea. olen toisessa kaudessa ja kastonut vaan pari jaksoa. katson sitten taas animea kun jaksan. nyt tänään aamulla en varmaan aijo katsoa.
nyt on taas herkuteltu ja alan taas liikkumaan ja syömään normaalia ruokaa. seuraavan kerran herkuttelen seuraavana viikonloppuna. silloin ajattelin syödä taas suklaata. nyt söin irtokarkkeja. katsoo sitten jso vaikka menee taas lomille ensi viikolla. pitää vaan katsoa onko millainen olo ja fiilis. päivä kerrallaan mennään. en aijo nyt murehtia mistään. aijon vaan nauttia tästä fiiliksestä mikä mulla on tällä hetkellä. aika hyvä fiilis nyt. olin eilen illan taas parhaan kaverin luona. katsottiin poliisit sarjaa ja tuubia. juteltiin siinä samalla niitä näitä. menin sitten taas nukkumaan tuossa yhdeksän aikaa. nukahdin melkein heti.
menen taas tänään yhdeksältä nukkumaan niin jaksaa taas huomenna. ja huomenna tulee taas lemmen viemää ja salkkarit. huomenna näen toista kaveria taas. se oli nyt tämän viikonlopun lomilla. tulee taas mun luokse illalla katsomaan lemmen viemää.
huomenna on taas ompelu ryhmä ja mä teen sitä kaulahuivia. ei ole vielä hetkeen valmis. mutta kyllä se pikku hiljaa sitten valmistuu.
en ole nyt tabletilla katsonut mitään. ei ole huvittanut. mutta aijon varmaan taas käyttää sitä ensi viikolla. olen nyt ollut enemmän koneella. olen taas tämän aamun koneella. en nyt jaksa tehdä mitään muuta. rahaa tulee taas huomenna ja pääsee maksamaan laskuja. vuokra pitää maksaa huomenna. se oli nyt vähän yli 500 euroa. 50 euroa enemmän kuin viimeksi.
ja tässä kuussa tulee se hammaslääkäri laskukin. saa nähdä paljon sekin sitten on. toivottavasti ei kamalan suuri. mutta se on hyvä että ensi vuonna vasta pitää mennä seuraavan kerran hammaslääkäriin.
ellei mun jotain hammasta ala särkeä tai jotain. pitäisi alkaa käyttämään jotain hammaslankaa. se hammaslääkäri sanoi siitä. no mä yritän käyttää sitä. pitää vaan ostaa. huomenna aijon ostaa vaikka kun käyn kaupassa. kokeilen sitä.
pysyy hampaat sitten jotenkin kunnossa edes hetken. se on inhottavaa että tää lääkitys voi aiheuttaa enemmän noita reikiä. sille ei voi oikeen mitään. mä onneksi pesen hampaat joka päivä.
purkkaa olen todella huono syömään. olen koeillut sitä mutta se on aina vaan jäänyt. mietin että pitäisikö jo tänään pestä vaikka pyykkiä. kone on varmasti vapaa. tiistaina en varmaan kerkeä jos olen menossa sinne lahteen. tai huomennakin voisi pestä. taidan pestä vasta huomenna. tämän päivän otan vielä rennosti.
alan kohta taas tiskaamaan ja kuuntelen musaa samalla. eilenä kuuntelin myös vähän musaa. pitää putsata myös toi kahvi pannu ettei lika tartu siihen. pidän todella hyvää huolta tuosta mun kahvin keittimestä että se sitten kestää pitkään. se on mustan harmaan värinen. ostin sen silloin muutama kuukausi sitten tokmannilta. ei ollut kauhean kallis onneksi. saa aina hyvät aamukahvit joka aamu.
ja siinä on onneksi toi tippa lukko. toi mun veden keitin on myös aika hyvä. sain senkin pari vuotta sitten joulu lahjaksi.
ja vielä on kestänyt. se on semmoinen pieni harmaan värinen. söpö keitin. keittää hyvin tuon veden. ja on hyvin kestänyt.
ensi viikko on varmasti mukava kun alkaa taas noi loput ryhmät.
on sitten tekemistä. ja päivä kerrallaan mennään.
koitan olla positiivinen joka päivä. en mieti mitään ikäviä asoita.
hyvällä fiiliksellä mennään. jos tulee huono päivä niin sitten tulee huono päivä. siitä kyllä aina selviää onneksi.
tänään pitää pestä taas noi hiukset. en eilenä jaksanut pestä. menen suihkuun taas kun olen käynyt lenkillä. on sitten taas puhdas.
menen huomennakin illalla taas lenkille. jos sataa vettä niin menen silti. otan sateenvarjon mukaan. ei pieni sade haittaa. onneksi on sateenvarjo. ja mä kävelen vaan sen puolituntia. farkut aijon laitaa koska ne vähän lämmittää. jos laitan verkkarit niin mun jaloille tulee helposti kylmä. nyt on syksy. puen lämpimästi päälle kun menen lenkille. laitan sen yhden paksun nahkatakin päälle ja sen alle joku lämpöinen neule paita. tarkenee sitten. ja siinä tulee onneksi lämmin kun kävelee kovaa. huomenna on taas puuroa ruokana. meillä on aina maanantaisin puuro päivä. rakastan puuroa.
yhdestä puurosta en tykkää ja se on vispi puuro.
kaikki muu puurot kyllä menee mutta ei se. riisipuuro on yksi mun lemppari. sitäkin on aina välillä. manna puurokin menee jos sen kanssa on jotain kiisseliä. jaksaa hyvin lenkkeillä kun on syönyt puuroa. huomisesta on tulossa ihan mukava päivä. huomenna taas jaetaan viikon lääkkeet dosettiin. näkee taas sitten tarviiko hakea mitään lääkkeitä lisää apteekista. ai niin kun menen sinne psykologille niin pitää sanoa että uusii tuon leponex lääkkeen. saa sitä taas sitten haettua. e-pillereitä mulla on vielä kivasti jäljellä. ei vielä tarvi ainakaan hakea. sitten kun taas hakee niin menee se 40 euroa. kolmen kuukauden annos. onneksi ei tarvi hakea niitä ihan joka kuukausi. mutta hyvät pillerit on ollut. parhaat tähän mennessä mitä olen syönyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.