IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään lahteen shoppailemaan :)Maanantai 07.09.2015 08:10

tänään olen aamulla menossa lahteen bussilla. menen ostamaan suomalaisesta kirjakaupasta värityskirjan ja stabilo tussit.
rahaa on tullut taas tänään niin pystyy ostamaan. aijon ne vaan ostaa. aijon käydä jossain kahvilassa teellä ja syödä jonkun ihanan leivoksen samalla. katselen samalla ihmisiä. eikä ole niin kamalan kiirekkään. lupasin tulla takaisin ennen ompelu ryhmää mikä alkaa puoli kahdelta. hyvin kerkeän siihen. olen varmaan vaan lahdessa sen pari tuntia vaan.
eilenä olin melkein koko päivän koneella. pyörin vaan täällä ircissä. en oikeen keksinyt muutakaan. sain eilenä taas vähän väritettyä. tänään aijon taas värittää kun tulen lahdesta. pääsee kokeilemaan uusia tusseja. on varmasti hyvät. ostan ne stabilo tussit missä on 25 eri väriä.
ne maksaa sen 20 euroa ainakin. varmaan kun olen siellä suomalaisessa kirjakaupassa niin on varmasti vaikeaa sitten päättää minkä värityskirjan ostaa. mutta. sen näkee sitten mikä on mieluinen.
ja ne voi olla myös alennuksessa. eilenä kävin kylillä. kävin pankki automaatilla nostamassa bussi rahat. ja kaupassa. samalla tuli lenkki heitettyä. menen tänään taas illalla lenkille. päivällise jälkeen. meillä on puuroa ruokana tänään. syön taas hyvin niin jaksaa lenkkeillä. muuten mulla on aika hyvä olo tällä hetkellä. tää aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. join äsken kahvia taas. herää vähän niin jaksaa kirjoittaa tämän blogin. tänään taas jaetaan viikon lääkkeet dosettiin. saa nähdä tarviiko hakea mitään lääkkeitä jos tarvii niin tarvii. käyn sitten tällä viikolla hakemassa. syöminen on mennyt edelleen hyvin. ruoka on maistunut. olen aina syönyt mahan täyteen. vaikka mulla on syömishäiriö niin ruoka aina onneksi maistuu. se on vaan hyvä. enkä enää syö mitään pieniä annoksia mitä ennen söin. silloin kun söin pieniä annoksia niin mun paino tippui aika rajusti. mutta. selvisin siitä ja myöhemmin mun paino alkoi sitten nousemaan. nyt olen todella tyytyväinen tähän mun painoon. juuri sopiva. aijon pitää sen samana. en ole onneksi mikään lauta. mulla on aika sopiva vartalo. tykkään. tunnen itseni kauniiksi. silloin kun oli ylä asteella niin mä inhosin mun vartaloa ja tissejä. ja pukeuduin mustaan. ja olin silloin tosi masentunut. aloin sitten syömään masennus lääkkeitä jo 14 vuotiaana. söin niitä aina siihen asti kun sairastuin 17 vuotiaana tähän skitsofreniaan.
sen jälkeen en syönyt masennus lääkkeitä. oli muutama vuosi taukoa ja sitten jouduin taas syömään masennus lääkkeitä 21 vuotiaana. aina tähän päivään asti. syön edelleen. eikä se haittaa. se lääke auttaa onneksi tuohon masennukseen. ja varmaan se masennus iskisi aika äkkiä jos lopettaisin masennus lääkkeiden syönnin. parempi vaan että syön niitä. nyt niitäkin on taas pari pakettia niin niitä ei heti tarvi hakea. leponex lääke loppuu kohta. mulla on tasan viikon päästä se psykologi. kahdelta. pitää mennä sinne taas juttelemaan. ei haitaa yhtään. kyllä siihen sitten tottuu pikku hiljaa. silloin kun olin ekan kerran sen luona niin hiukan jännitti. mutta se keskustelu meni ihan hyvin. varmaan seuraavalla kerralla menee myös ihan hyvin. mulla ei ole mitää psykologeja vastaan. käyn ihan mielelläni juttelemassa. muistan kun kävin silloin teininä juttelemassa psykologilla niin en tykännyt yhtään.
mutta nyt kun on käynyt monta vuotta psykologilla niin on jo tottunut. käyn nyt vaan kerran kuussa juttelemassa. onneksi on noi ohjaajat joiden kanssa jutella jos tulee joku tilanne.
juttelu auttaa aina tuohon ahdistukseen mikä välillä on.
mutta nyt kun on levännyt viikonlopun niin jaksaa taas. menen varmaan jopa lomille taas viikonloppuna. huomenna on taas liikuntaa iltapäivällä. liikunta tunti. mennään parhaan kaverin kanssa lenkille. toinen kaveri ei ole nyt noissa ryhmissä kun sillä alkoi työ harjoittelu. mutta mä näen sen aina iltaisin kun katsotaan lemmen viemää. tulee mun luokse kylään ja menen sen luokse kylään.
jee. salkkarit ja lemmen viemää tulee taas tänään. ismo tappoi vissiin sen heikin salkkareissa. ei tullut mitenkään yllätyksenä. arvasin että se oli se. tänään täytyy katsoa salkkarit.
skypetän taas poikaystävän kanssa illalla. eilenäkin skypeteltiin.
skypetellään joka päivä. se on ihanaa että kuulee edes toisen äänen joka päivä. ja viikonloput vietetään aikaa yhdessä.
olen nyt tosiaan päättänyt että en aijo juoda. hyvin on mennyt nämä viikonloput ilman alkoholia. aijon olla raitis niin pitkään kun pystyn. jos pitäisi valita siideri tai suklaa, niin valitsisin ehdottomasti suklaan.
ja sen olen tajunnut että ei ole mitään järkeä juoda koska mulla on seuraavana päivänä huono olo ja maha kipeä. mulla on herkkä vatsa. jos juon niin mulle voi tulla noi viikon vatsa kivut. ne ei ole kivoja. enkä todellakaan enää halua niitä. mä saan ihan hyvin nautintoa muista asioista kun alkoholista.
haluan elää terveellistä elämää. pääsin silloin tupakastakin eroon muutama vuosi sitten. ja se oli hyvä päätös. alkoholissa on aika paljon kaloreita. ja sen olen myös huomannut jos juon vaikka kolme siideriä niin mun maha paisuu palloksi. sekään ei ole kivaa.
sitten kun on ne kavereiden synttäri juhlat, niin aijon pysyä ihan limu linjalla. kyllä mä pystyn siihen. ei ole sitten huonoa oloa seuraavana päivänä kun herää. ollaan taas sitten yötä kaverin luona kun on ne juhlat. tulee varmasti ihan hauskaa. ne jhlat on marraskuussa. pitää alkaa miettimään mitä pistäisi sinne sitten päälle. voisi vaikka ostaa sitten seppälästä jotkut juhla vaatteet. jos löytyy. käyn sitten marraskuussa katsomassa seppäläss. ellen löydä jotain mun kaapista. kun menen lahteen tänään niin laitan päälle farkut, neuleen, ja sen uuden nahkatakin. hiukset laitan ponihännälle ja meikkaan vähän. sekä korvikset aijon laittaa.
onneksi nyt tuolla ei sada vettä. toistaiseksi. aamupala on puolen tunnin päästä. syön kunnon ruisleivän niin ei tule heti nälkä.
laitan sen päälle juustoa ja leikkelettä. teetä juon sitten kun olen lahdessa. menen varmaan myös sokokseenkin pyörimään. katselemaan vähän noita koruja mitä siellä on. haluaisin uudet kivat korvikset. pitää katsoa jos vaikka löytyy. niiden pitää olla hopean väriset. ja eikä kamalan kalliit. meikkejä mun ei tarvi ostaa yhtään. niitä mulla on. mutta. ainakin on vähän erilaisempi aamu mitä yleensä. ihan kiva mennä lahteen. tosin yksin mutta ei se haittaa. onha se ihan kiva yksinkin shoppailla. ja olen nyt vihdoin ja viimein menossa tuonne lahteen. teen taas seuraavan lahti reissun ensi kuussa. menen silloinkin taas shoppailemaan kun on tullut rahaa.
käyn kohta pankin sivuilla katsomassa raha tilanteen paljon on tänään tullut. pitää noi pari laskuakin maksaa jossain vaiheessa.
maksan ne viimeistään huomenna.
mutta. tästä on tulossa aika mukava päivä. aijo nyt vaan nauttia tästä elämästä. ja hyvästä fiiliksestä mikä on tällä hetkellä.
lakkasin eilenä mun kynnet taas. ne on nyt turkoosin väriset. kokeilin sitä kynsi lakkaa minkä ostin viimeksi kun oltiin silloin mökki reissulla. ihan hyvä lakka. kuivui tosi nopeasti. ja kestää varmasti aika pitkään. kiva väri kyllä. mulla ei ole ikinä ollut turkoosia kynsilakkaa. mutta nyt on. mulla on aika monta kynsiilakkaa tällä hetkellä niin ei tarvi vähään aikaan ostaa uusia.
niillä pärjää ihan hyvin. kohta alan kuuntelemaan musaa taas. lady gagaa vaan soimaan. hyvä fiilis tulee. pitää taas tiskata. teen sen samalla kun kuuntelen musaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.