IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään taas sähly :DTiistai 22.09.2015 08:11

uusi päivä alkaa taas. eilenä mulla oli aika hyvä päivä. kävin seppälässä vähän shoppailemassa. ostin kolmet stringit, yhdet mustat rintaliivit ja valkoisen topin. nyt mulla on taas uusia alusvaatteita. kävin shoppailun jälkeen juomassa teetä yhdessä kahvilassa. ja sen jälkeen kävin vielä kaupassa. eilenä mulla oli myös ompeluryhmä. ja menin vielä kuntosalille sen jälkeen. olin salilla jotain melkein 45 minuuttia. oli hyvä treeni. lievitti samalla vähän tätä kireää oloa mikä mulla nyt taas on. mutta huomenna sitten kaverin kanssa taas salille. tänään on taas sähly iltapäivällä. varmaan pelataan taas miehet vastaan naiset. saa nähdä kumpi voittaa. koitan pelata parhaani mukaan. pelataan taas se puolituntia. se menee tosi äkkiä ja siinä tulee jo hiki siinä ajassa. ja hyvä olo kun on saanut hikoiltua. mutta. tästä on tulossa ihan mukava päivä. aijon tabletilla katsoa taas noita leffoja. eilenä innostun katsomaan tabletilla yhtä leffaa. katson sen tänään loppuun. se jäi eilenä vähän kesken. näin taas eilenä lemmen viemää. oli jännä jakso. tänään täytyy taas katsoa. kaveri tulee mun luokse kylään taas katsomaan. skype ei toiminut ollenkaan eilenä. soitin siis poikaystävälle puhelimen kautta. puhuttiin vähän yli tunti taas. saa nähdä toimiiko skype sitten tänään. iltalehdessä luki eilenä että oli joku maailanluokan häiriö että tuhansilla käyttäjillä se skype ei toiminut.
mutta. onneksi on puhelin jos ei pysty skypessä keskustelemaan.
tänään on taas ihana pyykin pesu päivä. tai siis aamu. aijon tässä aamulla mennä katsomaan onko pesukone vapaa niin saisi taas vaatteet pestyä. mulla on koko aamu aikaa pestä. pesen aina tiistaisin pyykkiä. siitä on tullut jotenkin tapa.
no mielummin pesen pyykkiä alkuviikosta kun taas loppu viikosta. ei tarvi miettiä mitään pyykkejä kun alkaa viikonloppu.
mutta. muuten mulla on aika hyvä olo tällä hetkellä. ei ahdista tai ärsytä mikään. ja loput paineet saan purettua siellä sählyssä.
kiva kun paras kaverikin pelaa sählyä. ja ollaan samassa joukkueessa. ollaan aina puolustamassa.
ohjaajat aina on hyökkääjiä. nyt mun raha tilanne alkaa olla taas tasapainossa kun saan sen pari sataa euroa käyttö tilille.
säästöistä mitä mulla on. ei ole sitten taas vähään aikaan raha huolia. ainakaan muutamaan kuukauteen. seppälään mulla meni rahaa jotain 53 euroa. ei onneksi ihan sataa euroa mennyt.
mutta. nyt on taas uudet seksikkäät rintaliivit. ostin yhdet mustat stringit sen kanssa. sopii hyvin yhteen. pitää joskus vähän esitellä niitä poikaystävälle. ne mustat rintaliivit maksoivat vaan 22 euroa.
ne on tosi hyvät ja tukevat. mutta. nyt päätin että en vähään aikaan osta rintaliivejä taas. mulla on tällä hetkellä niitä aika paljon.
jotenkin on vaan tullut aina ostettua niin niitä onkertynyt.
mutta. ihan hyvä että niitä on. kohta pitää taas tiskata. puuro lautasia on taas kertynyt koska olen taas syönyt puuroa. ja mulla on taas kahvin puruja pitkin keittiötä. olen aina hyvä sotkemaan. siivoan siis kohta. ostin eilenä kaupasta sitä päärynämehu kivennäisvettä yhden pullollisen. juon sen sitten jossain vaiheessa.
maksoi vaan alle pari euroa. tosi hyvää. juon mielummin sitä kun jotain alkoholia. hyvin on mennyt nytten kun olen kokonaan jättänyt alkoholin pois. eikä ole edes tehnyt kertaakaan mieli. hyvä minä.
ja mä säästän taas rahaa aika paljon kun en juo. siiderit ja lonkerot mitä join ennen niin yksi semmoinen pullo maksoi aina jotain vähän yli kolme euroa. ja mä ostin niitä aina kolme tai neljä. niin siinä meni se vähän yli kymmenen euroa.
mielummin käytän ne rahat vaikka shoppailuun. onneksi en polta tupakkaa. sekin vaan kallistuu ja kallistuu. kohta joku aski maksaa sen kymmenen euroa. hyvä että lopetin tupakan polton viisi vuotta sitten. mulla meni silloin melkein kaikki rahat tupakkaan kun poltin jatkuvasti. mutta kun lopetin niin se oli hyvä päätös. haluan tuoksua hyvältä enkä halua mitään syöpää. mielummin käytän tupakka rahat vaikka shoppailuun. onneksi poikaystävä ei polta ollenkaan. mun kaverit vaan polttaa. mutta olen tottunut niihin. onneksi en ole kauheasti tuon tupakan savun keskellä. se haisee oikeasti aika pahalta. siitä tulikin mieleen että haluaisin ostaa jotain uutta hajuvettä joskus. pitää mennä joku kerta sokokseen katselemaan noita tuoksuja. en osta mitään kamalan kallista hajuvettä. alle 50 eurolla varmasti löytyy joku hyvä tuoksu. ja ainahan voi myyjiltä kysellä mitkä tuoksut ovat halpoja. aijon ensi kuun alussa mennä taas lahteen. ostamaan parhaalle kaverille se synttärilahja.
aijon samalla käydä taas jossain kahvilassa juomassa teetä. menen varmaan taas sokoksen kahvilaan. sieltä saa hyviä mokka paloja. söin semmoisen silloin viimeksi. ja vihreää nippon teetä. oli hyvä yhdistelmä. pitää tässä aamun aikana juoda taas teetä.
eilenä mä join jotain pari kuppia. juon taas orient teetä tai citrus teetä. ne on hyviä citrus tee alkaa kohta loppumaan. sitä pitää ostaa taas lisää kun menee kaupassa käymään seuraavan kerran.
on sitten sitäkin taas. kohta alan kuuntelemaan musaa. hyvä fiilis vaan tulee kun kuuntelee. kivempi tiskatakin kun musa soi taustalla.
sitten vähän keräilen samalla noi pyykit kasaan. kun olen syönyt aamupalan ja ottanut aamulääkkeet niin menen sitten katsomaan sitä pesukonetta onko vapaa. laitan pyykit sinne, se pesee se kone sen puolituntia niin laitan ne sitten kuivuriin. jos se kuivuri vaan toimii. se ei toimi aina. mikä on ärsyttävää aina välillä. toivottavasti se toimisi taas tänään. niin ei tarvitsisi ripustaa pyykit kuivumaan pitkin kämppää. sen teen jos kuivuri ei toimi silloin. ne vaatteet kuivuu sen päivän ainakin mun kämpässä. pitäisi hommata joku pyykki teline. saisi ne siihen kuivumaan. vaikka vessaan voisi laittaa ne sitten kuivumaan. pyykkitelineeseen.
tänään on taas tullut rahaa. se vähän yli sata euroa. aijon maksaa pari laskua taas tässä aamulla niin saa ne pois alta. sitten niitäkään ei tarvi miettiä. eilenä mä sain puhelin laskun. ei ollut paha.
sitten olen maksanut kaikki tämän kuun laskut. jippii. ja tilille jää vielä aika kivasti rahaa. mutta. ensi kuun mä yritän vaan säästää.
koitan hillitä taas tämän shoppailu himon. koitan vaan ajatella että ensi kuussa mä en tarvi mitään ylimääräistä ja että mulla on kaappi täynnä vaatteita, nurkat täynnä kenikä ja laukkuja. enköhän mä pärjää. edes yhden kuukauden. tää on haaste mulle ensi kuussa. että en shoppaile mitään itselle. vasta marraskuussa. en mene siis kuukauteen mihinkään seppälään etten vaan innostu ostamaan mitään. koitan kiertää sen liikkeen kaukaa. ruoka kauppaan saan vaan mennä ensi kuussa. ja ostan vaan ruokaa. tää on hyvää harjoittelua samalla. että koittaa vähän säästää rahaa.
kyllä mä pystyn siihen. sitten on taas kiva shoppailla säästämisen jälkeen. se shoppailu budjetti on mulla se sata euroa tai vähän yli.
tiedän jo mitä ostan sitten marraskuussa. se on se uusi seksiasu.
ja kengät varmaan sen lisäksi. ne mäa ijon ostaa. ja ne kengät pitää olla korkea korkoiset. ja seksikkäät. poikaystävä on sanonut mulle varmaan sata kertaa etten tarvi mitään uusia kenkiä. mutta täytyyhän niitä olla välillä ja pitää ostaa. näytän sitten vähän pidemmältä kun mulla on ne jalassa. olen lyhyt ihminen.
aijon tämän viikon viikonloppuna taas käyttää noita korkea korkoisia kenkiä. jos lähden lomille niin ne pitää olla jalassa.
perjantain kunniaksi. ja niiden kanssa sopii hyvin tuo mun uusi nahkatakki. ja Guess laukku. nyt siis tiedän jo mitä laitan päälle.
eipähän perjantaina tule sitten vaate kriisiä. farkut aijon myös laittaa silloin. mutta. nyt alan siivoamaan ja tiskaamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.