IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

maha ongelmia.Torstai 01.10.2015 07:42

tänään pitää mennä aamulla verikokeisiin. kerkeän tämän blogin kirjoittaa tässä. pitää syödä toi mun aamupala ennen kun lähden sinne terveys keskukseen. eilenä oli ihan mukava päivä. paja tunnilla katsottiin leffa. se oli yksi suomalainen elokuva. nimeä en enää muista mutta ihan hyvä leffa oli. pitää sitten alkaa siivoamaan kun tulee takaisin tuolta verikokeista. ei yhtään huvittaisi siivota mutta on pakko.
ulkona on jo aika piemää. aijon laittaa lämpöisesti päälle ennen kun menen tuonne ulos. ei tule kylmä sitten.
eilenä oltiin kaverin kanssa kuntosalilla. oli hyvä tunti ja meni tosi nopeasti. teki ihan hyvää. ilalla sitten nukutti. tänään on toiminta tunti taas. saa nähdä mitä me tehdään. varmaan jotain mukavaa.
en ole jaksanut katsoa animea. ei ole huvittanut. katsoo sitten taas kun jaksaa. en ole innostunut edes värittää. en ole värittänyt pitkään aikaan. no jossain vaiheessa sitten taas.
olo on ihan ok tällä hetkellä. saa tehtyä aamulenkin tässä aamulla samalla. tekee ihan hyvää.
huomenna on sitten perjantai. olen nyt tämän viikonlopun täällä. sanoin siitä eilenä poikaystävälle. tulee sitten käymään viikonloppuna.
ja mun molemmat kaverit on myös täällä.
on seuraa sitten ainakin. ei tarvi olla yksin. vietän taas illat parhaan kaverin luona. mulla on ollut vähän ongelmia mun mahan kanssa. aijon tänään sanoa ohjaajille siitä että nyt kaikki ei ole ihan kunnossa. voi olla että täytyy mennä lääkäriin. jos maha ei ole kunnossa huomenna niin menen päivystykseen. ne katsoo mikä mun mahassa on vialla. toivottavasti ei ole mitään vakavaa. mä pelkään aina hirveästi kaikkia maha juttuja.
mutta katsotaan. tukala olo on ainakin. ei tunnu mukavalta.
onneksi on noi ohjaajat jos tulee jotain. ne on tukena jos tarvii.
koitan olla kauheasti ajattelematta tätä mun mahaa. tulee vielä huonompi olo. no onneksi saan nyt muuta ajateltavaa kun kävelen tuonne terveyskeskukseen. koitan juoda paljon vettä.
ettei tule helposti nestehukka. voisi ottaa tuon vesipullon mukaan vaikka. aijon kohta syödä ruisleipää niin jaksan kävellä.
sinne on kolmen kilsan matka. tulee yhteensä sitten käveltyä kuusi kilsaa. kunnon lenkki. aijon mennä taas tänä iltanakin vielä lenkille. ellei sada vettä. toivottavasti on hyvä ilma. pakko päästä liikkumaan.
ai niin punnitus oli eilen aamulla niin se näytti että olisin lihonnut pari kiloa. se näytti 55,5 kg. en ollut ollenkaan tyytyväinen.
pitäisi se paino olla vähän alhaisempi. esim vaikka se 53 kiloa. se olisi hyvä paino. mutta no. ei sitä varmaan näe että pari kiloa on nyt tullut. kyllä mä saan sen painon laskemaan takaisin sinne 53 kiloon.
onnistun varmasti siinä. mua nyt häiritsee kun se on nyt taas noussut. pelkään että lihon taas jonnekkin 60 kiloon. en halua.
se oli kamalaa kun painoin silloin joskus sen verran.
piti ostaa isommat housut ja kaikkea. poikaystävä aina vitsailee että olen nyt pallero. pullukka. ihan vitsillä vaan heittää sen läpän.
ei se mitään. ihan hauska että se vitsailee välillä. enkä mä suutu sille. koska se vaan tarkoittaa hyvää mulle.
tänään päästään taas kunnolla ksypettämään illalla. eilenä mä vaan soitin sille kuntosalin jälkeen. en mennyt enää siihen aikaan skypeen koska piti päästä suihkuun ja iltapala oli kohta.
inhottavaa kun nää verikokeet on tälleen aamulla. siellä on varmaan aika viileää. no onneksi omistan hyvät toppahousut mitkä lämmittää.
aijon ne laittaa päälle. sitten taas villa paita nahkatakin alle, hattu kaulahuivi ja hanskat. ei tule kylmä helposti.
kerkeän tulla takaisin syömään lounasta. koitan syödä vaikka ei maistu nyt yhtään. mun täytyy vaan syödä että jaksan.
lähden tuossa tunnin päästä kävelemään sinne terveyskeskukseen.
aika on yhdeksältä. ei ole kauhean kiire kävellä sinne. voi vaan rauhassa kävellä. vähän jännittää jos joudun mennä lääkäriin huomenna. mutta. saa sitten varmistuksen mikä mun mahassa on vialla. se ei ole ennen ollut tämmöinen. olen huolissani.
varaudun siihen myös jos joudun koko päivän istumaan siellä päivystyksessä jos siellä on paljon ihmisiä. odotan koska pääsee sitten sinne lääkärin luokse. sanon ohjaajille että menen sinne lääkäriin. jos mun tarvii. onneksi tiedän että mihin pitää mennä ja missä sitten odotella. onneksi aina voi mennä päivystykseen jos jokin on vialla. olen tottunut käymään siellä koska se on tuttu paikka mulle. olen käynyt siellä vaikka minkä ongelman kanssa.
ja aina on selvitty sieltä. ja se on hyvä että lääkärit tietää mitä tekevät jos jokin on vialla. mä en onneksi pelkää lääkäreitä.
haluan vaan että ne auttavat. hyvin se sitten menee.
onneksi se terveyskeskus ei ole kauhean kaukana.
mutta. kyllä tää tästä. olo alkaa varmasti helpottaa ennemmin tai myöhemmin. koitan nyt vaan olla murehtimatta. asiat järjestyvät kyllä. elämä on välillä tämmöistä että saattaa joutua lääkäriin.
sille ei voi oikeen mitään. välillä tulee tilanteita että pitää mennä.
no onneksi mulla on vaan huomenna toi naisten ryhmä aamulla. niin sen jälkeen menen varmaan sitten lääkäriin. ellei sovita ohjaajien kanssa että jätän sen naisten ryhmän väliin ja menen jo heti aamulla sinne lääkäriin. kun olen syönyt aamupalan. niin jaksan kävellä sinne sitten taas. ja varaudun jos joudun istumaan siellä pitkään. mutta mä voin kysyä lääkäriltä että voiko ottaa jotain lääkettä tähän vatsaan. jos ei ala helpottaa. mulla on noita maha lääkkeitä. mitkä on auttanut. mutta toivottavasti ei ole mitään vakavaa. pelottaa jos joudun johonkin leikkaukseen.
no jos joudun niin onneksi mut varmaan nukutetaan. alan taas kuvittelemaan kaikkea taas. koitan olla ajattelematta.
kiva tää skitsofrenia taas. kun mielikuvitus laukkaa. olen vaan huolissani. en muuta. juon sitten taas teetä kun tulen tuolta verokokeista. maistuu varmasti hyvältä kun tulee tuolta ulkoa.
käyn ehkä kaupassa taas toiminta tunnin jälkeen. pitää ostaa muutama juttu. ja huomenna ajattelin ostaa herkkuja. jos mun maha on vaan parempi. sen näkee huomenna.
no onneksi saan nyt aamulla muuta ajateltavaa. kävely tekee hyvää. saa raitista ilmaa. ja huolet varmasti unohtuu hetkeksi.
koitan olla positiivinen taas. asiat kyllä järjestyvät. nou hätä.
ja apua saa jos tarvii. mikä on vaan hyvä. tulee turvallisempi olo.
ei tarvi kauheasti sitten pelätä. en ole onneksi yksin.
mutta tänään tosiaan illalla taas lenkille. kerkeän hyvin käymään ennen kun lemmen viemää sitten alkaa. menen taas varmaan kaverin luokse katsomaan. mukavaa kun on sitten seuraa samalla. eilenä me ei nähty lemmen viemää kun oltiin salilla. ollaan varmaan ihan pihalla mitä siinä on tapahtunut. mutta. se selviää tänään mitä siinä on tapahtunut. onneksi tänään on vähän tekemistä.
ei tule ihan tylsää päivää. menee varmaan taas äkkiä. ja huomenna on jo perjantai. tää viikko on mennyt taas tosi nopeasti.
saa nähdä millainen on sitten ensi viikko. toivottavasti hyvä.
aijon nyt nauttia viikonlopusta. toivon että maha on sitten vähän parempi. ja apteekista saa lääkkeitä jos tarvii. onneksi mulla on rahaa ostaa lääkkeitä. apteekista saa kaikkea tuohon vatsaan. mulla on välillä mahan kanssa ongelmia. se johtuu tuosta leponex lääkkeestä. mutta olen tottunut. välillä maha voi hyvin ja välillä ei.
sille ei voi oikeen mitään. mutta se ei ole onneksi jatkuvaa. mikä on vaan hyvä. koitan syödä kaikkea semmoista missä on kuitua. ja mikä ei koveta helposti mahaa. puuroa syön joka päivä. aina aamulla. mutta nyt se ei ole auttanut. ja luumu on toinen mikä auttaa kovaan vatsaan. syön välillä noita luumu soseita. ne on tosi hyviä ja halpoja. koitan niitäkin syödä päivittäin.
maha pysyy niidenkin avulla paremmassa kunnossa.
mutta. kohta mun pitää kähteä. niin kerkeän ajoissa sinne yhdeksäksi. voi olla jos olen ajoissa siellä niin voin päästä aikaisemmin sinne. mutta. sen näkee sitten. lähden tuossa kahdeksan aikaan kävelemään. olen vielä hetken tässä koneella.
koneelle tulen varmaan taas sitten kun olen tullut verikokeista ja kun olen siivonnut. kerkeän olla taas hetken ennen kun pitää mennä toiminta tunnille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.