IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

se olisi viikonloppu. en viitsinyt nukkua pitkään nyt. halusin herätä aikaisemmin ja join äsken kahvia. nyt olen hereillä ja pirteä.
eilenä oli mukava päivä. käytiin tosiaan naisten ryhmässä lahdessa torilta. ja löysin sen laukun sieltä. otin sen heti käyttöön. aivan ihana. käytän sitä taas tänään. kävin eilenä kaupassa ja ostin herkkuja. suklaata ja limsaa. näin eilenä poikaystävää. kyseli haluanko mennä sen kanssa kauppaan pyörimään. käytiin lidlissä. poikaystävä osti mulle taas suklaata. se lupasi tänään tulla mun luokse. suunniteltiin että haetaan pizzat koti pizzasta ja ostetaan jotain leffa mässyä. mä haluan sipsiä ehdottomasti. en ole aikoihin syönyt sitä. voisi ostaa sen kanssa dippiä. suklaata mulla on ja jätskiä. ai niin ja noi mokka palat mitkä ostin eilenä. sanoin poikaystävälle että syödään ne puoliksi.
en jaksa syödä kaikkea. eilenä mä kävin jopa lenkillä. oli pakko päästä ulos. en halunnut olla neljän seinän sisällä. hyvä lenkki oli. ruoka ja suklaa sulivat. muuten mulla on aika hyvä olo ja fiilis.
eilenä mä olin taas parhaan kaverin luona illalla. katsottiin salkkarit ja posse. ei vistit me naurettiin parhaan kaverin kanssa sille posse jaksolle. oli tosi hauska. menin sitten nukkumaan sen jälkeen. puoli kymmenen aikaa. tänään meillä on aamupala taas yhdeksältä. koska on viikonloppu. kerkeän hyvin kirjoittaa tä,än blogin.
jaksoin eilenä pestä pyykkiä. pesin heti kun tulin kaupasta.
kone oli onneksi vapaa. nyt ei tarvi taas vähään aikaan pestä.
eilenä mä järjestin kaikki mun manga kirjat. nyt ne on taas siististi järjestyksessä. ja hienosti näkyvillä. animea en ole jaksanut vieläkään katsoa. vaikka mulla on aika paljon katsottavaa. no katson sitten taas kun on innostusta. kyllä se vielä iskee ennemmin tai myöhemmin. mangaa pitäisi myös lukea mutta en ole jaksanut sitäkään tehdä. en ole katsonut nyt edes viime päivinä tabletillakaan mitään. olen vaan selannut iltalehteä sillä.
koitan värittää taas tässä viikonloppuna. tänään illalla voisi vaikka värittää. ennen kun menen parhaan kaverin luokse. menen varmaan taas lenkille tänään illalla. kun poikaystävä on lähtenyt. pakko saada silloin sulatettua pizza ja sipsit.
teetä täytyy taas juoda tänään. muutama kupillinen. aijon tässä aamulla juoda, ja illalla aijon juoda. eilenä oli aika hyvät ruoat. meillä oli lounaalla kalaa ja muussia ja päivällisellä kebabia. oli hyvää kyllä. sanoin ohjaajalle eilenä etten ole tulossa tänään syömään koska haetaan poikaystävän kanssa ne pizzat.
nyt voisi maistaa jotain uutta pizzaa vaikka. tai sitten otan vaan sen saman. olen nyt joka kerta ottanut sen alla pollo pizzan. missä on kanaa. se on mun lemppari. ihanaa syödä taas pizzaa. ja siinä pizzassa on se hyvä puoli että siinä on kuitu pohja. terveellinen.
tänään menen taas parhaan kaverin luokse viettämään iltaa taas. saa nähdä mitä katsotaan telaksta. tuleekohan sieltä mitään. jos ei niin sitten me vaan höpötellään. meinasin eilenä mennä käymään seppälässä. mutta en mennyt. hyvä minä. jos olisin mennyt niin olisin varmasti sortunut ostamaan jotakin. mutta toi laukku minkä eilenä ostin oli pakko ostaa. koska tuollaista laukkua ei tule koskaan vastaan. ja harvalla on samanlainen. ja se ihan mun näköinen. se on hyvä että siinä on paljon taskuja ja siihen mahtuu paljon tavaraa.
aijon ottaa sen laukun todellakin tuonne desuconiin. siihen laukkuun mahtuu sitten kaikkea anime krääsää mitä tulee sitten ostettua sieltä. tiedän jo mitä pistän päälle sinne. olen jo suunnitellut. kuvia pitää todellakin ottaa paljon sieltä muistoksi.
ei vitsit mä odotan innolla desuconia. ja se on mukavaa että mun kaveri lähtee mukaan sinne. aijotaan mennä sinne kahtena päivänä.
ajateltiin silloin käydä amarillossa taas syömässä. siellä on tosi hyvät ruoat. jaksetaan sitten liikkua siellä. toivottavasti kaveri saa tilattua ne liput. mä lupasin maksaa sille sitten takaisin.
ensi viikolla mulla on taas tiistaina psykologi. aamulla klo kymmenen. pitää mennä sinne taas juttelemaan. niitä näitä. no se on ihan hyvä että se on heti aamusta niin saa sen pois alta.
sitten ei tarvi taas kuukauteen käydä siellä. saa nähdä mistä me tällä kertaa jutellaan uskon että tästä viikosta. mikä on ollut vähän huono. no tuleepahan sitten juteltua. kerkeän tulla takaisin syömään sen jälkeen. sinne kävelee vartissa. ei ole onneksi pitkä matka.
kerkeän pelaamaan taas sählyä iltapäivällä.
toivon että ensi viikko on paljon mukavampi kun tämä viikko. olin aika väsyksissä tällä viikolla. mutta. nyt olen onneksi vaan levännyt ja nyt on aika hyvä olo jo. katsoo sitten ensi viikolla taas jos menisi sitten poikaystävän luokse viikonlopuksi. ellei poikaystävällä ole muuta. tänään pitää taas miettiä että mitä pistän päälle tänään. ehkä olen nyt verkkareissa tai laitan farkut. jotkut rennot vaatteet voisi laittaa. ai niin poikaystävä toi mulle eilenä sen seksiasun mikä oli jäänyt sen luokse. pääsee taas tänään käyttämään niitä asuja. harrastetaan varmasti taas seksiä. ihanaa. onneksi kukaan ei ole häiritsemässä. ajattelin tänään varmaan laittaa sen koulutyttö asun. se on mun lempi seksiasu tällä hetkellä. toimii aina.
ensi kuussa sitten uusi asu. ihanaa kun mulla on vähän lyhyemmät hiukset nyt. ei mene takkuun ja menee huomattavasti vähemmän shampoota ja hoito ainetta. ja nää saa laitettua ponihännälle.
aijon pitää nyt tätä kampausta. ja kasvatan sitten joskus vähän pidemmät hiukset kun jaksan. moni on sanonut mulle että tää sopii mulle. poikaystäväkin tykkäsi näistä mun hiuksista.
ja sen olen päättänyt että en aijo koskaan enää värjätä hiuksia. olen nyt vasta saanut tämän oman värin takaisin. ja tykkään siitä. mulla on ruskeat hiukset. luonnolliset hiukset. en ole värjännyt hiuksia moneen vuoteen. viimeksi värjäsin joskus 2011 vuonna.
ja siinäkin säästää huomattavasti rahaa kun se ei mene noihin hius väreihin. eikä kauheasti mene noita aineita hiuksiin.
mulle riittää se että harjaan ja käytän shampoota ja hoito ainetta. ne riittää. hiukset näyttää hyvältä silloin. välillä pidän auki välillä kiinni. nyt mulla on tällä hetkellä hiukset kiinni.
mun pitää aina välillä ostaa noita ponnareita koska ne aina välillä katoaa jonnekkin. en tiedä että mihin ne aina häviää. no onneksi ponnarit ei ole kamalan kalliita. pitää ostaa muuten taas kohta uusi puuteri. alkaa kohta loppumaan sekin. käyn sitten tokmannilla ostamassa uuden. se maksaa vähän yli kymmenen euroa. mutta hyvin riittää aika pitkäksi aikaa. mä laitan aina puuteria jos olen lähdössä jonnekkin. mulle riittää ihan hyvin se. en kauheasti käytä mitään meikki voiteita koska mulla on aika hyvä iho.
puuteri on aina riittänyt. mulla on aina luonnollinen meikki. en käytä ollenkaan mitään luomiväriä tai rispiväriä. huulipunaa mä kyllä käytän. sitä pitää olla melkein aina. pitäisi sitäkin ostaa taas lisää.
alkaa sekin loppumaan. mä tykkään noista lumene huulipunista. ne on aika hyviä. ja on monta väriä. ja ne kestää hyvin.
voisi vaikka ostaa joku uusi sävy ensi kerralla. käyn taas tokmannilla joskus katsomassa. siellä myydään niitä.
kohta alan taas kuuntelemaan musiikkia ja tiskaamaan. tiskaan aina aamulla niin ei tarvi sitten myöhemmin tiskata.
siitä on tullut mulle tapa. mutta. positiivinen ja hyvä fiilis tällä hetkellä. tästä tulee hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.