IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

keskiviikko :) ja kokki ryhmä.Keskiviikko 07.10.2015 08:15

tästä tulee taas hyvä päivä. on jonkin verran tekemistä taas tänään.
kokki ryhmä on taas tässä aamulla. en muista mitä ruokaa me tehdään nyt mutta sen muistan että mä teen salaatin.
paras kaveri tekee jälki ruoan ja kolmas pää ruoan. tulee hyvät ruoat.
paja on sitten taas yhden aikaan. kuulin että ollaan ulkona. pelataan jotain pelejä. no siinä saa samalla raitista ilmaa. illalla sitten taas on kuntsali. mennään kaverin kanssa sinne. en kerkeä skypettää poikaystävän kanssa illalla niin soitan sille kun ollaan tultu salilta.
eilenä mä kävin siellä psykologin luona. siinä keskustelussa oli yksi opiskelija mukana. psykologi kysyi että ei kai haittaa että on mukana niin sanoin että ei haittaa. se opiskelija oli joku keski ikäinen nainen. ihan ok tyyppi oli siinä keskustelun aikana. juteltiin miten olen voinut. kerroin viime viikosta että se oli tosi rankka. kerroin siitä että mulla oli silloin hermostunut olo ja että kohtaus meinasi silloin tulla päälle. kerroin myös että jouduin syömään rauhottavia. psykologi kysyi että paljonko söin niitä niin vastasin että yksi rauhottava vaan meni.
sitten juteltiin animesta ja mangasta että harrastan sitä. sanoin että olen harrastanut sitä jo yli kymmenen vuotta. ja kerroin että ollaan kaverin kanssa menossa taas tuonne desuconiin. kerroin myös että kerään mangaa edelleen. ja katson noi sarjat. puhuttiin myös että miten ruoka on maistunut niin sanoin että hyvin on maistunut.
paisti että viime viikolla syöminen vähän tökki.
mutta yritin silti syödä jotain. puhuttiin alkoholin käytöstä niin kerroin että en juo enää. en ole juonut nyt yli kahteen kuukauteen.
ja hyvin menee edelleen. kerroin että saan nautintoa muista asioista kun jostain alkoholista. kerroin että jos juon niin mulle tulee ihan oikeasti seuraavana päivänä huono olo ja kiukuttelen. ja mun maha ei kestä alkoholia. tulee aina ne vatsa kivut kun juon. hyvä että en juo enää. oli ihan hyvää monta syytä lopettaa. ja noi mehukivennäisvedet maistuu vähän siiderille. eikä niissä ole ollenkaan alkoholia. hyvä alkoholin korvike. ja siinäkin säästää rahaa kun ei osta mitään alkoholia. sitten ne kyseli multa että paljonko mun poikaystävä juo. sanoin että ei kauheasti.
muutaman lonkeron ja siiderin välillä. eikä se juo melkein ollenkaan mitään väkeviä juomia. mutta. seuraavan kerran menen sitten taas psykologille kuukauden päästä. toinen päivä marraskuussa maanantaina. klo 10 aamulla. eilen aamulla oli tosi kylmä niin laitoin toppa housut jo päälle. aijon tänään taas laittaa ne. kun ollaan paja tunnilla ulkona. sitten paksu huppari nahkatakin alle niin ei tule kylmä helposti. hattu, kaulahuivi ja hanskat.
sitten on hyvä. mukavaa mennä salille taas tänään. odotan innolla. hyvä fiilis tällä hetkellä. positiivisella asenteella taas mennään.
tänään on tullut taas rahaa. pitää maksaa noi laskut mitä on tullut. koitan tänään maksaa ne. kun kerkiän ennen kun menen salille niin maksan noi laskut. olen vielä koneella ennen salia.
apteekista pitää tosiaan tällä viikolla hakea ne e-pillerit ja leponexit. huomenna kun on toiminta tunti niin käyn sen jälkeen siellä apteekissa. on sitten taas lääkkeitä. pikkaisen kirpaisee kun niihin e-pillereihin menee se 40 euroa taas. no sitten niitä on taas muutamaksi kuukaudeksi. ei tarvi ihan joka kuukausi ostaa niitä.
jee. yuru yurin animen kolmas kausi on alkanut. eka jakso on ilmestynyt. en ole vielä katsonut sitä. koitan vaikka huomenna katsoa sen. ja sitten pari muuta uutta anime sarjaa mitkä vaikutti mielenkiintoiselta. mä olen kauhea yuru yuri anime fani.
pitäisi joskus katsoa taas eka ja toinen kausi uudestaan. se anime on vaan niin ihana. pitäisi uudestaan taas katsoa noi hellsing ovat.
mulla on ne kaikki dvd:t. ne on hienosti näkyvillä tuolla mun olo huoneessa. sitten taas fanitan Alucardia täysillä. paras anime hahmo ikinä. ja niin hottis. mä olen ollut hellsing anime fani jo kymmenen vuotta. mulla on kaikki ne manga kirjatkin.
tuli silloin nuorempana kerättyä ne kaikki. mun pitäisi joskus laskea että kuinka monta manga kirjaa mä omistan tällä hetkellä. sen tiedän että satoja euroja on mennyt niihin. ja niitä on kertynyt paljon. mä omistan kaikki drabgon ball ja ranma mangatkin.
muistan kun aloin keräämään niitä. olin silloin vasta 13 vuotias. siitä se harrastus sitten lähti. aamupala on taas puolen tunnin päästä.
alkaa olla taas nälkä. ja aamu lääkkeet pitää taas ottaa. pitää kohta katsoa mitä puen päälle tänään. ajattelin taas varmaan laittaa farkut ja jonkun lämpöisen paidan. hiukset laitan poni hännälle niin ei ole tiellä. mutta. ihan mukava aamu tänään tiedossa. mukavaa tehdä parhaan kaverin kanssa ruokaa. muistin että jälki ruoaksi meillä on lakritsi vaahto. se on tosi hyvää. ja helppo tehdä. olen joskus itsekin tehnyt sitä kokki ryhmässä. syön taas mahan täyteen niin jaksaa sitten. ja kun menen salille niin aijon syödä hyvin taas.
pitää ottaa vesipullo mukaan taas. juon sen taas tunnin aikana.
no on sitten juttu seuraa kun mun kaverikin on siellä. eilenä kirottiin parhaan kaverin kanssa että tänään ei nähdä lemmen viemää.
se jäi taas eilenä jännään kohtaan. aijon laittaa sen tallennukseen. niin katson sen vaikka sitten huomenna. mulla on toi dna matka tv ohjelma millä pystyy katsomaan ohjelmia ja tallentamaan.
tosi kätevä. katson aina tabletilla noi ohjelmat mitkä olen tallentanut.
salkkarit pitää katsoa tänään. jäi eilenä aika mielenkiinoiseen kohtaan. yllätys että camilla oli palkannut sen palkka murhaajan.
join taas äsken kahvia. nyt on hyvä pirteä olo. nyt kahvikaan ei heti lopu kesken. teetä aijon juoda sitten tänään jossain vaiheessa. kunhan kerkiän. juon ainakin sitten paja tunnin jälkeen.
silloin maistuu kuuma tee kun tulee tuolta ulkoa kylmästä.
saanut raitista ilmaa. huomenna on taas siivous päivä. onneksi sain pyykit jo pestyä maanantaina. niin ei tarvi tällä viikolla enää pestä. eikä mulle ole nyt edes kauheasti kertynyt tuota pyykkiäkään.
siivoan taas parhaani mukaan. ohjaajat tulee sitten katsomaan noita siivouksia. ja huomauttaa jos tarvii. kun kävin maanantaina pyörimässä seppälässä, niin ajattelin sitten marraskuussa ostaa sieltä jonkun lämpöisen neuleen tai villa paidan. sitten kun voi taas shoppailla. siellä oli yksi ihana vaalenapunainen neule. tosi paksu ja lämmin. mä tarvitsen semmoisia koska kylmenee vaan noi ilmat. on sitten lämmin takin alla. eikä tule kylmä helposti.
sen ajattelin hankkia. jos niitä on vaan vielä silloin. värillä ei ole oikeastaan väliä. pää asia on että se lämmittää.
nyt olen käyttänyt melkein joka päivä tätä mun punaista karvahupparia. tosi lämmin. se tuli silloin ostettua joskus kärkkäiseltä. ja se oli mulla päällä silloin desuconissa.
kestää vielä hyvin. tää on ollut mulla jo pari vuotta. välillä tää pitää pestä. aijon pestä sen taas ensi viikolla kun pesen taas pyykkiä. on sitten taas puhdas. ja valmiina taas käyttöön.
pitää taas tiskata kohta. lautasia on kertynyt kun olen syönyt puuroa ja mukeja mistä ja kaveri ollaan juotu teetä. tiskaan kohta taas. saa sen tehtyä tänään. mä tiskaan joka päivä. ettei vaan sitä tiskiä tule niin kauheasti. ja sitten on taas puhtaita astioita joka päivä. pesen taas tuo kahvi pannunkin ettei lika jää siihen helposti kiinni. on sitten taas sekin puhdas seuraavaa käyttöä varten. toi kahvinkeitin minkä hankin jokin aikaa sitten on tosi hyvä. ostin sen silloin tokmannilta. kestää varmasti pitkään. no saan sillä aina onneksi noi aamu kahvit vaan. eli mä vaan käytän sitä kerran päivässä. en juo enempää kahvia. vaan aamu kahvin. tykkään juoda enemmän teetä. sekään ei lopu heti kesken. mutta huomenna aijon ostaa kyllä sitä intense mint vihreää teetä lisää.
saa kaverikin sitä juoda taas kun tulee joskus kylään taas.
on sitten sitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.