IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

huomenna "i love me" messuille :)Torstai 15.10.2015 08:07

se on jo torstai. huomenna on jo perjantai. huomenna mennään tosiaan naisten ryhmässä tuonne helsinkiin i love me messuille. ohjaajat maksaa liput. katselin netistä mitä siellä messuilla on niin siellä myydään Guess tuotteita. apua. en ihan vielä aijo varmaan ostaa mitään Guessia. ja katson etten osta kauheasti mitään sieltä. koska mä nyt koitan tämän kuun säästää. sitten kun mun synttärit lähenee, niin aijon ostaa itselle lahjaksi uuden Guess laukun. maksoi mitä maksoi. haluan taas uuden. omistan jo tällä hetkellä jo neljä Guess laukkua.
ja pari Guess lompakkoa. mutta. ihan mukavaa lähteä sinne messuille ihmettelemään. huominen päivä menee sitten siellä. onneksi mun molemmat kaverit lähtee mukaan myös sinne. ei tarvi yksin liikkua siellä. katselin eilenä netissä noita kenkiä. nelly.com sivuilla oli yhdet ihanat korkea korkoiset pinkit kengät. maksaisi vaan 54 euroa. plus posti kulut. haluan ne. aijon varmaan ostaa ne sitten myöhemmin jos niitä on. tai sitten menen lahteen etsimään kenkiä. siellä on paljon kenkä liikkeitä. katselin myös että Guess tavaraa myydään triossa. kekäle liikkeessä. sinne sitten ostamaan uutta Guess laukkua. en malta odottaa. olen varmaan siellä liikkeessä jonkun tunnin kun mietin että minkä Guess laukun otan. se on aina vaikeaa päättää koska kaikki noi Guess laukut on vaan niin ihania. poikaystävä sanoi mulle etten tarvi mitään uutta Guess laukkua. mä tarvitsen. en ole enää sairas. olen parantunut. nyt on hyvä fiilis. poikaystävä on edelleen kipeä.
eilinen päivä oli ihan mukava. aamu meni tosi hyvin. katsoin emmerdale uusinnat aamulla. paja tunnilla otettiin valokuvia asukkaista ja ohjaajista. mä otin muutaman kuvan noista ohjaajista. ne pyysi että mä otan kuvat niistä. paja tunnin jälkeen kävin kaupassa. sitten kun pääsin kämpille niin olin koneella, menin syömään päivällistä ja sitten piti lähteä kuntosalille kaverin kanssa.
en jaksanut kauheasti tehdä oikeen mitään. voimat oli vähän lopussa. ja mua ärsytti ja vitutti. johtuu siitä koska mulla alkaa kohta noi naisten vaivat. mutta. ei siitä enempää.
olen tämän viikonlopun täällä. kerään taas voimia. niin jaksaa ensi viikon. on nyt taas semmoinen olo että täytyy nyt taas pysähtyä.
sitä ei aina jaksa. ja mun hermot on tosi kireällä. ja koko ajan mulla on neuroottinen ja hermostunut olo. toivottavasti ei tule sitä kohtausta. mutta jos se tulee taas niin onneksi on noi rauhottavat mitkä auttaa heti. ja jos tulee hätä niin ohjaajat on paikalla.
elän nyt taas päivän ja hetken kerrallaan. onneksi paras kaveri on myös viikonlopun täällä. ja mun toinen kaveri. on seuraa. poikaystävä tulee taas varmasti käymään ellei ole kipeä.
ajattelin nyt taas värittää viikonloppuna taas jos innostuisin.
ja katson taas tabletilla varmaan noita sarjoja ja leffoja taas.
ja aijon käydä viikonloppuna lenkillä. pitäisi olla hyvä ilma. ajattelin tänäänkin mennä lenkille illalla. vielä kun on valoisaa.
lenkin jälkeen menen taas kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. pitää tänään katsoa aamulla toi uusinta. mikä tulee kymmeneltä. kerkiän hyvin siivota. tänään on taas siivous päivä. alan heti siivoamaan kun olen kirjoittanut blogin.
sitten kun on saanut siivottua niin on taas puhdas kämppä.
tänään on ohjelmassa iltapäivällä toiminta tunti. saa nähdä mitä tehdään. siinä se iltapäivä sitten menee. aijon käydä varmaan tänään tuolla tokmannilla. käyn ostamassa vähän herkkuja. viikonloppu herkut. jätskiä mulla on pakastimessa. mars jäätelöä.nam. ja sitten on vielä syömättä toi poikastävän antama suklaa levy. pandan valko suklaa. se on yksi mun lmepi suklaa. tosi hyvää. katsoo kun poikaystävä tulee käymään niin haetaan taas pizzat tai kebab annokset. viimeksi oltaisiin haettu pizzat koti pizzasta, mutta siellä oli kauhea ruuhka. joten haettiin kebabit.
oli hyvää. eilenä mä söin tosi hyvin. jaksoin hyvin koko päivän.
tänään taas koitan syödä. ruoka maistuu onneksi vielä.
jos mulla on huono olo niin silloin ei oikein maistu ruoka.
huomasin juuri että en ole itkenyt pitkään aikaan. outoa. mutta kyllä ne itkupotku raivarit vielä tulee. ja saatan alkaa taas itkemään ihan koska tahansa. no ainakin se helpottaa mun oloa kun itken.
ei mitään hätää. ja sen jälkeen toi kireyskin häviää.
kannattaa siis itkeä. me lähdetään helsinkiin jo aamulla. puoli kymmenen aikaa lähdetään. tunnin auto matka. aijon laittaa semmoiset kengät jalkaan että jaksaa kävellä siellä.
ihanaa kun voi nyt ottaa aika rennosti. viikonloppu kohta edessä.
voi herkutella taas. syödä suklaata ja pizzaa. herään kyllä viikonloppuna ajoissa taas aamulla kirjoittamaan blogia. ja keitän taas hyvät aamukahvit. join taas äsken kahvia. teetä juon sitten kun alan katsomaan lemmen viemää.
kun kävin eilenä kaupassa niin huomasin että noi joulu suklaat oli tullut myyntiin. apua. täytyy ostaa. vaikeaa vaan päättää että mitä ostaisi niistä. tykkään ihan kaikesta joulu suklaasta.
kävin eilenä kaupassa ostamassa sen suklaa levyn parhaan kaverin lahjaan. tänään on sen synttärit. kun menen illalla parhaan kaverin luokse niin annan sen lahjan sitten. kortti pitää vielä ostaa. ostan sen kun menen tokmannilla käymään. etsin jonkun hauskan kortin.
kävin taas pankin sivuilla katsomassa mun raha tilannetta niin näytti aika hyvältä. pystyisi jo nyt shoppailemaan mutta odotan marraskuuta. sitten vasta. kävin seppälässä eilenä myös. vaan katselemassa. siellä oli ale. hypistelin vaan vaatteita. ja ajattelin että kyllä se marraskuu sieltä tulee.
joo pitää taas tiskata. teen sen tässä aamulla taas. kun siivoan.
ohjaajat tulee sitten taas katsomaan näitä siivouksia. ja huomauttaa jos tarvii jonkun asian siivota uudestaan.
alkaa olla nälkä taas. aamupala on puolen tunnin päästä. ruisleipää aijon taas syödä. niin kuin aina. saa nähdä mitä on ruokana tänään.
toivottavasti jotain hyvää. ai niin tänään alkaa telkasta toi uusi ohjelma. ikuisesti nuori. pitä laittaa tallenukseen ja katsoa myöhemmin. varmaan hauska ohjelma.
tulee vähän big brother mieleen. kun vanhukset ja nuoret on samalla mökillä. se tulee yhdeksältä illalla. mä olen jo silloin nukkumassa niin laitan sen tallenukseen tabletilla. ja katson sen sitten tabletilla. mulla on toi dna matka tv. kätevä. pystyy tallentamaan ohjelmia. eikä maksa kauheasti kuussa.
ai niin toi puhelin lasku pitäisi maksaa jossain vaiheessa. maksan sen tässä kuussa. ennen kun erä päivä menee.
mutta. nyt on hyvä ja positiivinen fiilis. tästä tulee mukava päivä.
ja huomenna sitten helsinkiin. odotan innolla jo huomista.
tulee varmasti ihan mukava reissu. ja saa päivän kulumaan siellä sitten. tullaan iltapäivällä sitten takaisin sieltä.
kerkeän illalla skypettämään poikaystävän kanssa.
mutta. nyt alan siivoamaan. musaa vaan soimaan taustalle :) kivempi siivota. siinä menee se puolituntia vaan. aloin jo eilenä vähän siivoamaan tätä kämpää. ettei tule nyt sitten kauheasti tänään siivottavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.