IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään "i love me" messuille :)Perjantai 16.10.2015 08:05

tänään lähdetään naisten ryhmässä sinne i love me messuille helsinkiin. lähdetään tuossa puoli kymmeneltä aamulla. hyvin kerkiän blogin kirjoittaa ennen kun lähdetään.
eilenä mä olin hammaslääkärissä koska mun yhteen hampaaseen koski. lääkäri katsoi sen ja sanoi ettei siinä ollut mitään että se kipu johtui siitä jos olen purrut kovaa. mulle ei ole ennen käynyt noin. no hyvä ettei ollut reikää tai mitään. en mennyt toiminta tunnille elenä kun mulla oli hammaslääkäri. eilenä mulla oli tosi epä mukava olo. olin kauhean neuroottinen ja säikky. olen nyt viikonlopun täällä. sanoin poikaystävälle etten nyt lähde lomille. katsoo sitten ensi viikolla jos olen vähän paremmassa kunnossa. nyt aijon vaan levätä. ja ottaa rennosti. pitää nyt taas pysähtyä. mutta ihan kiva lähteä sinne helsinkiin. saa muuta ajateltavaa edes hetkeksi. tullaan sitten iltapäivällä takaisin. en jaksanut lähteä eilen illalla lenkille. väsytti.
voi olla etten tänäänkään jaksa. skypetän taas poikaystävän kanssa illalla ja menen parhaan kaverin luokse taas illalla.
katsotaan salkkarit ja posse. eilenä tuli se ikuisesti nuori ohjelma. laitoin sen tallenukseen ja katson kun kerkiän. varmaan hauska ohjelma. nyt on suklaata mitä syödä. kävin eilenä tokmannilla ostamassa vähän suklaata. aijon tänään illalla syödä ja katsoa lemmen viemää samalla. ihanaa. poikaystävä tulee varmaan taas käymään viikonloppuna. katsoo jos syödään taas pizzaa. tai kebabia.
kohta taas tiskaamaan. ja pukea siistit vaatteet päälle. aijon laittaa farkut, neule paidan, pitkän takin, farkut ja yhdet kengät.
pitää myös meikata. on sitten nättinä helsingissä.
sinne menee noin tunti ajaessa. ei kauaa onneksi. kyllä se matka menee äkkiä. mä koitan olla ostamatta sieltä mitään.
aijon vaan hypistellä niitä ihania laukkuja ja kenkiä. koitan nyt vaan ajatella että marraskuussa sitten shoppailemaan. kyllä mä selviän sinne asti. mun täytyy. ja koitan ajatella sitä uutta Guess laukkua minkä ostan sitten jossain vaiheessa. mutta en tällä kertaa.
mutta. nyt on ihan hyvä olo. join taas aamukahvit. heräisin. en meinannut herätä tuossa kun kello soi. olisin halunnut vaan nukkua. mutta pääsin ylös. teetä en nyt aijo juoda tässä aamulla ksoka en kerkeä. mä en tiedä oikeen että minkä laukun ottaisin käyttöön. apua. vaikeaa päättää. mutta kyllä se selviää ennen kun lähdetään.
nyt koitan olla ajattelematta ikäviä asioita. aijon nyt nauttia tästä päivästä ja tulevasta viikonlopusta.
on suklaata ja jätskiä. ja huomenna ehkä pizzaa taas.
nyt nautin. ja elän päivän kerrallaan. aamupala on taas tunnin päästä. pitää syödä hyvin ennen kun lähdetään. jaksaa liikkua siellä messuilla. me syödään siellä myös. mutta ei vielä tiedetä että mitä.
sekin selviää. aijon pitää hiukset auki tänään. ne on nyt ollut koko ajan kiinni. ponihännällä. laitan nyt vaan puuteria naamaan. se peittää hyvin noi tummat silmänaluset. luonnollinen meikki. siinä menee pari minuuttia kun laittaa vaan puuteria.
aijon nyt värittää tänä viikonloppuna kun mulla on aikaa hyvin. etten istuisi koko aikaa vaan koneella. ja onneksi on toi tabletti niin sitäkin voi käyttää. aijon käydä lenkillä viikonloppuna. lauantaina ja sunnuntaina. saa vähän liikuntaa ja raitista ilmaa. ei ole koko aikaa sitten neljän seinän sisällä. tilillä on mukavasti rahaa tällä hetkellä. hyvin pärjään tämän kuun. ja lisää rahaa tulee vielä tässä kuussa. sillä pystyn sitten maksamaan loput laskut. sitten olen taas maksanut kaikki tänän kuun laskut.
sanoin ohjaajille että otetaan mukaan noita rauhottavia koska jos tulee huono olo siellä koska siellä on aika paljon porukkaa ja hälinää. voi ehkä alkaa ahdistamaan. niitä on hyvä olla.
mutta positiivisin mielin lähden sinne helsinkiin. uskon että tulee ihan mukavaa. ja tekemistä. siinä se päivä sitten taas menee.
illalla tulee taas lemmen viemää ja salkkarit. ne pitää katsoa. ja posse pitää katsoa. paras kaveri tykkäsi siitä lahjasta minkä ostin sille. sanoin että nyt sulla on taas väritettävää. kun ostin sille lahjaksi sen aikuisten värityskirjan. eläin aiheinen.
sitten ostin siihen lahjaan myös suklaata ja muumi kortin.
kohta musaa soimaan taas. aamu lähtee hyvin käyntiin tänään. puen kohta ne vaatteet ja alan meikkaamaan. se on mukavaa että musaa soi taustalla. aika menee varmasti nopeasti.
illalla tänään pitää päästä kuumaan suihkuun. ja sitten rentoutumaan telkan ääreen. mukava ilta tiedossa. vietän sen parhaan kaverin kanssa. huomenna herään kyllä taas aikaisin. haluan blogia taas kirjoittaa huomenna aikaisin aamulla. en halua nukkua pitkään. jotenkin on tottunut siihen että herää aikaisin keittämään kahvia ja sitten kirjoittamaan blogia. siitä on tullut tapa.
mutta kun olen poikaystävän luona niin silloin nukun tosi pitkään.
tai jos olen kotona niin silloinkin nukun pitkään.
mutta en koskaan täällä nuku pitkään. aika hassua.
no kun herää aikaisin aamulla niin uni tulee nopeammin illalla. mikä on vaan hyvä. saa nukuttua hyvin yön. mä nukun ainakin yöllä sen 10 tuntia. menen aina yhdeksältä nukkumaan joka ilta. ja nukahdan aika nopeasti. se on hyvä että noi ilta lääkkeet alkaa väsyttämään. ja rauhoittaa samalla. saa hyvin nukuttua.
pitää katsoa kuinka pitkään jaksan valvoa tänään. voi olla että menen tänään taas ajoissa nukkumaan. jos oikeen pistää väsyttämään. parempi vaan mennä sitten nukkumaan.
mutta. olen nyt täällä niin katsoo jos menee sitten lomille taas ensi viikon viikonloppuna. olen ehkä sitten vähän paremassa kunnossa kun mitä nyt. mulla on vähän hermot kireällä. ja saatan alkaa itkemään koska tahansa. toivon ettei tule sitä kohtausta.
aijon nyt elää hetken ja päivän kerrallaan. ehkä menen lenkille tänään päivällisen jälkeen. tekee varmasti ihan hyvää. saa raitista ilmaa. en kävele kauheaa vauhtia. sitten lenkin jälkeen vaan kuumaan suihkuun rentoutumaan. tulee varmasti sitten vähän parempi olo. mutta. sen katsoo sitten illalla.
kauhea nälkä taas. no kohta pääsee aamupalalle. pystyn olemaan hetken vielä koneella ennen kun lähdetään.
saa tässä ajan kulumaan. koneelle tulen taas sitten viimeistään illalla kuuden aikaan kun skypetän poikaystävän kanssa.
kun tullaan sieltä niin aijon vähän levätä. niin jaksaa ehkä lähteä lenkille. pääsen hypistelemään tänään Guess laukkuja.
ihanaa. ja odotan innolla sitä kun aijon ostaa sitten uuden Guess laukun jossain vaiheessa. sitä odotellessa.
kaikki on sanonut mulle etten mä tarvi uutta Guess laukkua. mutta mä aijon ostaa kun mä pystyn ostamaan semmoisen. ja mä kerään niitä laukkuja. haluan omistaa monta Guess laukkua. ja mä rakastan Guess merkkiä. en ole vielä ostanut noita Guess vaatteita. niitäkin voisi joskus ostaa. kalliita varmaan mutta hyviä.
no katsoo niitä sitten kun menen sinne kekäle liikkeeseen lahdessa.
ensi kuussa aijon käydä siellä vaan katselemassa.
ja ehkä ostan jotain sieltä. Guess laukkua en vielä osta ensi kuussa. haluan nyt ne uudet kengät ensi kuussa. ja sen uuden seksiasun minkä tilaan netistä. ne ostan enkä enempää. ettei kaikki rahat mene. joulukuussa saa mennä sitten rahaa noihin joulu lahjoihin.
silloin koitan olla shoppailematta siinä kuussa. pitää taas sitten säästää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.