IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uudet kengät <3 :)Lauantai 17.10.2015 08:03


oli eilenä mukava reissu. siellä i love me messuilla oli vaikka mitä. mä löysin ihanat kengät. ei ollut turha reissu. kierreltiin ja katseltiin.
käytiin hesessä syömässä. mä söin kana salaatin. oli aika hyvää.
sitten kun oltiin syöty niin jatkettiin matkaa.
oltiin pari tuntia siellä. hirveän iso paikka oli. onneksi laitoin lenkkarit niin jalat ei tullut kipeäksi kävelystä. sitten kun päästiin takaisin tänne niin halusin ottaa taas kuvia itsestäni tänne irciin taas. en keksinyt muutakaan tekemistä. päivällisen jälkeen jaksoin lähteä lenkille.
kävelin sen puolituntia taas. lenkin jälkeen menin suihkuun. keitin teetä ja aloin katsomaan lemmen viemää. sitten illalla skypeteltiin poikaystävän kanssa. se on edelleen kipeä. voi olla ettei se ole tulossa tänään käymään. sanoin sille että ei haittaa ja että sen täytyy nyt vaan levätä. olen keksinyt tekemistä tälle päivälle jos poikaystävä ei tule käymään. ajattelin taas värittää, käydä lenkillä, olla koneella, illalla menen parhaan kaverin luokse taas kylään. olin eilenä sen luona kylässä. katsottiin salkkarit ja posse. posse meni multa vähän ohi kun nukahdin parhaan kaverin sohvalle. sitten mä onneksi heräsin ja menin omaan sänkyyn nukkumaan. olin pikkaisen väsynyt.
jaksoin sentään herätä tänä aamuna. keitin taas kahvia. oli hyvää ja nyt on pirteä fiilis. pinna on vähän kireällä. ja eilenä mua vähän kiukutti. johtuu ihan siitä että kohta alkaa ne päivät. mutta ei siitä sen enempää. selviän niistä kyllä. olen syönyt suklaata ja suklaan syönti jatkuu taas tänään. voi olla että käyn kaupassa tänään. mun tekee mieli ihan kauheasti sipisä. voisi käydä ostamassa. kun on syönyt päivällisen niin lähtee sen jälkeen kauppaan. tulee samalla raitista ilmaa. ja pieni lenkki samalla. nyt mä en mieti kaloreita yhtään vaan nyt saa herkutella kun on viikonloppu.
alan liikkua sitten taas kunnolla viikonlopun jälkeen taas.
aamupala on vasta yhdekäsltä. sinne on vielä puolitoista tuntia aikaa. no olen koneella. aika kuluu näinkin. aijon varmaan taas tabletilla katsoa jotain tänään. ai niin se pitää laittaa lataukseen. laitan sen kohta niin saan sen ladattua tässä aamulla. niin pystyy taas käyttämään sitä. voisi vaikka katsoa taas jonkun leffan.
ja varmaan katson taas weeds sarjaa. illalla menen taas parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. voisi taas pestä pyykkiä viikonloppuna. kun aikaa taas. vaatteita on kertynyt.
sitten ensi viikolle ei tule kauheasti pyykkiä jos pesee nyt.
katson jos kone on vapaa. mun ei pitänyt ostaa mitään sieltä messuilta. mutta sitten kun näin noi ihanat kengät niin täytyi ostaa. todella hyvännäköiset ja seksikkäät. odotan innolla kun pääsee käyttämään niitä. sopii todella hyvin monen vaatteen ja laukun kanssa noi kengät. onneksi mulla on yksi nurkka täällä mun kämpässä missä on noi kaikki mun ihanat kengät. nyt kun löysin uudet kengät niin nyt ei tarvi lahdesta etsiä. aijon sitten lahdessa ostaa jotain muuta pientä kivaa.
en nähnyt Guess laukkuja siellä. parempi etten nähnyt koska muuten olisin varmaan ostanut. pitää nyt vaan sinnitellä siihen asti kun pystyy ostamaan uuden Guess laukun. ostan sen sitten viimeistään ensi keväänä. tammikuussa olisin ostanut sen, mutta silloin on desucon niin siellä menee sitten rahaa kun ostaa anime krääsää. no onneksi se kekäle liike lahdessa ei katoa. kyllä mä vielä pääsen sinne sitten jonakin päivänä ostamaan uutta Guess laukkua.
kun oltiin siellä messuilla niin huomasin että aika monella tytöllä oli siellä Guess laukku. sitten siellä oli kauheasti ihania laukkuja myynnissä. hypisetlin vaan niitä ja ihastelin. mun molemmat kaverit ei ostanut sieltä mitään. mutta. hyvä päivä oli.
mutta. kyllä tästäkin tulee ihan mukava päivä. on tekemistä ja voi ottaa rennosti. ja huomenna voi ottaa rennosti. nyt kannattaa levätä että jaksaa sitten ensi viikon ja voi taas mennä lomille.
mun pitää taas tiskata. tiskaan kohta. pitäisi taas myös siivota tätä keittiön pöytää. mulla on aika paljon tavaraa pöydällä.
kahvi pannu pitää myös pestä niin saa hyvää kahvia taas huomenna aamulla. teeti kerkesin eilenä vaan juomaan yhden kupillisen. tänään pitää juoda paljon enemmän kun yksi kupillinen.
ainakin kolme kuppia pitää juoda sitä taas tänään. aijon tässä aamulla juoda yhden kupillisen kun olen nyt koneella.
en tarvinut onneksi rauhottavaa reissun aikana. nekin oli mukana varmuuden vuoksi jos olisi tullut huono olo siellä. selvisin onneksi.
liikuttiin porukassa siellä niin ei eksytty. ja tuntui paljon turvallisemmalta. onneksi molemmat kaverit oli mukana.
varmaan mennään taas joskus tuonne fazerin tehtaalle käymään taas. me käydään siellä joka vuosi. moni asukas on aina toivonut että käytäisiin siellä. mä olen varmaan käynyt fazerin tehtaalla ainakin neljä kertaa. mutta sinne on aina mukava mennä koska siellä on suklaata mitä voi ostaa sieltä. se on mun taivas.
pitää ostaa jossain vaiheessa noita joulu suklaata mitä on tullut nyt myyntiin. hirveästi vaihto ehtoja. ja sitä on paljon yhdessä paketissa. ei ihan heti lopu kesken. niissä on hintaa mutta pitää ostaa. ne on vaan niin hyviä.
en vielä tiedä että mitä sipsiä aijon ostaa. ehkä taas ranch tai sitten noita sipuli sipsejä. niitäkin mun tekee mieli. no kaupassa näkee sitten että mitä ostaa. pitää taas käydä pankin sivuilla katsomassa taas toi mun raha tilanne. että paljon mulla on vielä. varmaan aika kivasti. pärjää tämän kuun vaikka ostin noi kengät.
mulla on vielä pari laskua maksamatta. maksan ne sitten kun loput rahat tulee tässä kuussa. voisi taas kuunnella musiikkia. mä kuuntelen yleensä aina aamulla musaa. kivempi ainakin tiskata kun musa soi taustalla. ja tulee vaan hyvä fiilis kuunnellessa. kuuntelen varmaan taas lady gagaa. se on yksi mun lempi laulaja. tykkään sen musiikista. kuuntelen aika laidasta laitaan kaikkea musiikkia.
mikä vaan kuulostaa hyvältä. niin sitten aina kuuntelee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.