IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

viikonloppuna juhlitaan :)Torstai 12.11.2015 08:11

eilenä oli ihan mukava päivä. käytiin kauppakeskus veturissa. en meinannut löytää mitään sieltä ja me ei ehditty kauheasti parhaan kaverin kanssa pyöriä siellä. oli vaan puolituntia aikaa kiertää.
oltiin parhaan kaverin kanss että just. sitten kiertelyn jälkeen ohjaajat tarjosivat kahvit sinuhe kahvilassa. mutta kun käytiin glitter koru liikkeessä niin sieltä mä löysin edes jotain. ihanat isot korvikset mitkä kiiltää, ja ranne koru. korvikset maskoivat 9 euroa ja ranne koru 17 euroa. mulla meni sitten vaan 27 euroa siellä.
viikonloppuna on sitten parin kaverin synttärit mitä juhlitaan. mennään kaverin luokse taas ja ollaan yötä. kaverit juo alkoholia mutta mä en juo. sanoin sille kaverille joka järjestää noi juhlat etten juo enää. se oli vaan että ok ja ettei se haitannut yhtään. mä juon siellä juhlissa sitten limsaa ja kivennäisvettä. varmasti tulee todella mukava ilta. me vietetään niitä juhlia lauantai iltana. mennään kavereiden kanssa bussilla sinne sitten. pitää tänään käydä automaatilla nostamassa bussi rahat. bussi matkaan menee jonkin verran rahaa. tiedän jo mitä pistän päälle sinne sitten. ajattelin laittaa noi mun uudet korutkin mitkä ostin.
jahieman pitää meikata. huomenna sillä mun toisella kaverilla on synttärit niin annan sille lahjan huomenna. varmasti tykkää siitä lahjasta. eilenä oltiin taas kaverin kanssa salilla. oli erittäin hyvä tunti ja mä jaksoin tehdä siellä isoilla painoilla. hiki ja hyvä olo tuli tunnin jälkeen. sitten kun päästiin sieltä niin soitin poikaystävälle.
ja menin vielä illalla parhaan kaverin luokse. salkkarit jäi taas aika jännään kohtaan. pitää tänään katsoa. tänään mä en näe mun kavereita koska ne on menossa tänään koko päiväksi klubitalolle.
mutta huomenna taas näen ne. tulee tänään hieman yksinäistä mutta onneksi voi skypettää illalla poikaystävän kanssa niin on edes jotain juttu seuraa. alan kohta siivoamaan kun olen kirjoittanut tämän blogin. eilenä mä vähän siivoilin. pyyhin pölyjä. tänään pitää vaan sitten imuroida ja mopata. aijon pestä lakanat tänään jos pyykki kone on vapaa. on sitten ihanaa mennä illalla puhtaisiin lakanoihin nukkumaan. emmerdale pitää taas katsoa tässä aamulla.
eilenä illalla en nähnyt. onneksi se tulee aina uusintana aamulla. niin pystyy katsomaan. menen ehkä lenkille tänään lounaan jälkeen. ai niin kaupassa pitää käydä tänään. meillä on taas toiminta tunti iltapäivällä niin käyn sen jälkeen. saa nähdä mitä tehdään toiminta tunnilla. toivottavasti jotain mukavaa. mutta muuten on aika hyvä fiilis ja olo tällä hetkellä. odotan innolla viikonloppua kun pääsee juhlimaan kaveriden kanssa. ihanaa.
ruoka on maistunut ja olen syönyt hyvin taas. ei mitään ongelmaa. aijon syödä tänäänkin taas hyvin niin jaksaa.
ai niin kun käytiin kauppakeskus veturissa. niin käytiin katsomassa parhaan kaverin kanssa noita Guess laukkuja. oli ihana kosketella niitä ja ihastella. en sortunut vielä ostamaan sitä Guess laukkua.
ostan ensi vuonna sitten. synttärilahjaksi. hyvää kannattaa aina odottaa. kuten uutta Guess laukkua.
mutta. ihan ok päivä tänään tiedossa vaikka en näe noita mun kavereita. ajattelin kokeilla tänään taas värittämistä.
käytiin parhaan kaverin kanssa myös suomalaisessa kirjakaupassakin. sinne oli tullut uusia värityskirjoja. katselin niitä vähäsen mutta en ostanut koska mulla on vielä monta kuvaa värittämättä noista edellisistä värityskirjoista mitä mulla on.
mutta katsoo jos tänään vaikka innostuisi värittää.
olisi vähän tekemistä ja aika kuluisi vähän nopeammin.
aika menee nopeasti kun keskittyy värittämiseen.
ja se on musta mukavaa puuhaa. täytyy taas kohta tiskata.
kuppeja on taas kertynyt ja pesen taas tuon kahvi pannun.
ettei lika tartu siihen kiinni. join hetki sitten aamukahvit taas. onneksi kahvi aina herättää joka aamu. juon taas myöhemmin teetä. pakko juoda tänään enemmän teetä koska eilenä kerkesin juomaan vaan yhden kupillisen. puuroa pitää ostaa myös kohta lisää. alkaa sekin loppumaan. mä syön joka päivä puuroa. siitä on tullut mulle tapa. se on vaan niin hyvää. laitan aina sokeria vähän pinnalle ja syön. mun lempi puuro on toi nalle puuro. se on tosi halpaa ja hyvää. maksaa alle pari euroa paketti. ja sitä riittää pitkäksi aikaa. onneksi puuro on halpaa. eikä kahean kallista.
aamupala on taas puolen tunnin päästä. ai niin mun pitää hakea noi leponexit. no käyn hakemassa ne vaikka tänään samalla kun käyn kaupassa toiminta tunnin jälkeen. saa ne haettua samalla reissulla. onneksi toi kauppa ja apteekki on vierekkäin.
pystyy hyvin hakemaan. saa vaan nähdä onko apteekissa paha ruuhka kun menen sinne. toivottavasti ei. pääsee nopeammin sieltä pois. tänään näkee taas lemmen viemää illalla. joudun nyt katsomaan sen yksin. no ei se mitään. sovittiin kaverin kanssa että huomenna tulen taas sen luokse katsomaan lemmen viemää.
jee. huomenna tulee toi posse. katsotaan se taas parhaan kaverin kanssa. tulee taas hyvät naurut kun katsotaan se.
huomenna voi taas herkutella kun viikonloppu alkaa. aijon syödä taas suklaata. en vielä tiedä että mitä suklaata söisin. mutta kyllä se selviää. voisi käydä tokmannilla huomenna. ostamassa sieltä noi suklaat. ja sitten voisi ostaa mehukivennäisvettä.
en ole pitkään aikaan juonut sitä. aijon ostaa sitä omena päärynän makuista. se on tosi hyvää. ulkona on vähän sumuinen ilma.
odotan että tulisi lunta niin olisi vähän valoisampaa.
tuolla ulkona on vaan niin kurja ilma.
no puen lämpimästi niin tarkenen ulkona. saa sitten raitista ilmaa tänään. tekee ihan hyvää. huomenna on taas sitten aamulla naisten ryhmä. ihan mukavaa. on vähän ohjelmaa aamulla.
ja muutekin varmaan huomenna on mukava päivä taas. on vaan toi naisten ryhmä ja loppu päivästä ei ole sitten mitään muuta.
rento meininki. poikaystävä varmaan lähtee sitten sinne reissuun viikon päästä. mä ajattelin varmaan mennä sitten viikonlopuksi vanhempien luokse. katsotaan. sinne on vielä yli viikko aikaa ja suunnitelmat voi vielä muuttua. ensi viikon tiistaina menen sitten sinne klubitalolle. vähän jännittää mutta hyvin se menee.
toivon että ensi viikko on sitten hyvä viikko taas. ettei tule sitä huonoa oloa. mutta. jos huono olo taas tulee niin se tulee.
mutta sitten onneksi siitä aina selviää. ja sitten aina sen jälkeen tulee taas hyvä kausi. tämmöistä tää mun elämä välillä on. mutta mä nautin elämästä täysillä. olen onnelinen. tällä hetkellä ainakin.
ja mun kaikki asiat on tasapainossa. mikä on vaan hyvä.
ja teen aina silleen että elän vaan sen päivän kerrallaan. sen olen nyt oppinut. ja huonoja päiviä tulee jos tulee.
niistä mä onneksi selviän. mutta. nyt nautin tästä fiiliksestä mikä mulla on nyt. laitan taas musaa soimaan kun alan siivoamaan.
mukavampi siivota. vaikka en näe kavereita tänään niin uskon silti että tästä päivästä tulee hyvä päivä. näen taas kaverit sitten huomenna. kyllä tää aika kuluu äkkiä. ja kyllä mä tekemistä keksin.
kuten voi vaikka värittää tai olla koneella. silleen saa senkin ajan kulumaan. ja juon paljon teetä taas. ai niin mulla on pakastimessa mars jätskiä vielä. sitä voisi syödä sitten huomenna.
mars jätski on musta tosi hyvää. eikä kauhean kallista.
mutta. nyt alkaa siivoaminen. pitää siivota kaikki ennen kun emmerdale alkaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.