IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

perjantai! :)Perjantai 13.11.2015 08:22

se olisi taas perjantai. jee. huomenna sitten vietetään mun parin ihanan ystävän synttäreitä. kaveri joka järjestää noi juhlat asuu lahdessa. mennään sitten bussilla sinne kavereiden kanssa.
ihanaa päästä viettämään sitten laatu aikaa kavereiden kanssa. ja mä en juo siellä alkoholia. käydään kaupassa hakemassa noi juomat ennen kun mennään kaverin luokse. mä ostan itselle kivennäisvettä ja limsaa. ne riittää mulle. ja mä katselen niitä sitten selvin päin. varmaan aika huvittavaa katsoa kun toiset juo. no hauskaa tulee olemaan joka tapauksessa. se on se tärkein asia. nauretaan varmasti paljon illan aikana. ja mä tiedän mitä pistän päälle sinne. ei onneksi iskenyt mitään vaate kriisiä. en näe nyt poikaystävää tänä viikonloppuna. skypetellään taas tänä iltana. ja voi olla ettei me nähdä sitten ensi viikon viikonloppunakaan koska poikasytävä lähtee ehkä silloin reissuun.
mutta se on sitten parasta kun näkee toista taas pitkän ajan jälkeen.
mulla on taas ikävä poikaystävää. no onneksi voi aina soitella. ja kuulee toisen äänen. muuten mun olo ja fiilis on aika hyvä tällä hetkellä. näen taas kaverit tänään. ja tänään annan sen synttäri lahjan toiselle kaverille. sillä on tänään synttärit. varmasti tykkää lahjasta minkä ostin sille. menen taas tänään illalla sen luokse katsomaan lemmen viemää ja menen taas parhaan kaverin luokse viettämään perjantai iltaa. katsotaan taas salkkarit ja posse.
tulee mukava ilta. nauretaan varmaan paljon tänään.
naisten ryhmä on taas tänään aamulla. tehdään joulu kortteja.
näin mä kuulin. no saa silleenkin ajan kulumaan. onneksi mun kaverit on myös siinä naisten ryhmässä. ei tarvi olla yksin.
ihanaa. tänään saa taas syödä suklaata kun on perjantai. aijon käydä kaupassa tänään taas lounaan jälkeen. pitää ostaa suklaata ainakin. ja aijon käydä kultasepän liikkeessä katsomassa toisen kaverin synttärilahjaa. jos löytäisin jotain sille. ei mitään kamalan kallista mutta jotain pientä. ehkä jotkut korvikset voisi ostaa sille.
ja synttäri kortti pitää myös ostaa. eilenä kävin automaatilla nostamassa noi bussirahat. pääsee sitten bussilla.
kävin eilenä myös apteekissa hakemassa lisää leponexia. nyt sitä on taas eikä tarvi vähään aikaan hakea.
aijon kohta tiskata taas. ja kuuntelemaan musiikkia. tänään ajattelin värittää pitkästä aikaan. jos nyt innostusin.
en varmaan mene lenkille tänään. ainakin tulee käveltyä kun menen kylille päivällä. ajattelin käydä kahvilassa juomassa teetä tänään.
jos siellä on hirevästi porukkaa niin sitten en mene. tokmannilla voisi myös käydä tänään kuluttamassa aikaa. en ole siellä nyt käynyt vähään aikaan. mutta mukava ilta tänään taas kun sen voi viettää kavereiden kanssa. ja tää päivä menee varmasti äkkiä ja huomenna sitten juhlitaan. voisi lakata kynnet hopean värisiksi.
lakkaan joko tänään noi kynnet tai sitten vasta huomenna. aijon laittaa jotkut kivat korvikset sitten sinne juhliin. ja uuden ranne korun aijon laittaa myös. se sopii tosi hyvin noiden mun sormuksien kanssa. haluaisin ostaa taas jossain vaiheessa uusia hopea koruja.
pitää käydä jossain kultasepän liikkeessä katsomassa. joku hieno hopea kaulakoru olisi kiva. sekä korvikset. niihin voisi vaikka alkaa säästämään rahaa. se voisi olla myös hyvä joulu lahja itselle. tai synttäri lahja. tykkään tosi paljon koruista. ja mulla on pakko olla aina noi sormukset sormissa. mulle tulee jotenkin alaston olo jos mulla ei ole sormuksia sormissa. ne pitää olla aina.
kuulin huhuja että ensi viikon keskiviikkona pajalla oltaisiin menossa helsinkiin mielen terveys messuille. kuulin tämän yhdeltä asukkaalta.
no sinne sitten. ainahan se on mukavaa käydä helsingissä. tulee sitten taas erilaisempi päivä. oltiin siellä messuilla myös viime vuonna. oli ihan mukava reissu. ostin sieltä viimeksi pari ranne korua mitä oli myynnissä. maksoi 40 euroa pari kappaletta. oli pakko ostaa kun oli hienon näköiset. käytän niitä aina välillä.
ensi viikolla on sitten taas kaikenlaista ohjelmaa. ei tule tylsää viikkoa. siitä olen varma. positiivisella asenteella menen vaan.
tulee varmasti mukava viikko ensi viikolla.
aamupala on taas kohta. pääsee syömään. kerkeän juomaan pika teet ennen naisten ryhmää. pakko juoda taas teetä kohta.
alkaa tekemään mieli. join sitten hetki sitten aamukahvit taas. onneksi se piristää joka aamu. musta aamu kahvi.
juon tällä hetkellä kulta katriinaa. se on mun lempi kahvi tällä hetkellä. aamu lähtee aina käyntiin kahvilla.
odotan että tulisi jo lunta. tuolla ulkona on aika kurja ilma. sumuista ja märkää. tulisi vähän valoisampaa jos lunta olisi maassa.
kivempi olisi käydä myös lenkillä.
joulukin alkaa lähestymään. menen taas kotiin viettämään joulua.
vietän sen siellä aina. se pn mukavaa. lupasin vanhemmille ostaa pari tyyny liinaa joululahjaksi. ne sanoi että tarvivat uusia tyyny liinoja. ostan sitten niitä. ja ensi kuussa ostan noi lahjat kun tulee rahaa. kavereille pitää ostaa. jotain pientä. ei kamalan kallista.
tokmannilta löydän sitten varmaan jotain. tai seppälästä voisi myös löytyä. no katsotaan ensi kuussa. nyt on vasta marraskuu.
ei ole vielä mikään kamalan kiire ostamaan noita lahjoja.
olen nyt päättänyt että en aijo shoppailla itselle mitään vähään aikaan. koska pitää alkaa säästämään rahaa desuconia varten.
koska busseihin menee rahaa, käydään syömässä jossain ja pitää olla sitä rahaa myös että pystyy ostamaan kaikkea anime krääsää sieltä. pikkasen menee sitten rahaa niihin. niin nyt on hyvä alkaa jo säästämään. kyllä mä psytyn siihen. olen ennenkin pystynyt.
ja koitan vaan ajatella etten nyt tarvi mitään ylimääräistä.
mulla on jo nyt aika paljon kaikkea. kenkiä ja laukkuja. ja niitä pystyy yhdistelemään niin tulee aika monta tyyliä niistä.
se on vaan hyvä niin ei tarvi ostaa mitään uutta. ja poikaystävä on sanonut mulle sata kertaa jo etten mä tarvi nyt mitään.
koska mulla on jo. olen sen alkanut myös tajuamaan.
hyvä vaan. säästän taas rahaa kun en nyt shoppaile.
katsoo sitten vaikka helmikuussa jos vaikka sitten ostaisi itselle taas jotain. vaikka se synttärilahja. eikä se haittaa että sen ostaa vähän myöhemmin. tärkein asia on nyt tällä hetellä toi desucon. liput tulee ensi viikon maanantaina myyntiin ja mun kaveri hommaa ne.
maksan kaverille sitten takaisin siitä lipusta.
ollaan menossa sinne sitten. odotan innolla. ihanaa päästä taas sinne. pitää ottaa paljon kuvia taas. ja olla vaan siellä.
en tiedä oikeen että mitä pistän päälle sinne. ajattelin varmaan laittaa noi samat vaatteet kuin viime vuonna. se punainen karvahuppari missä on korvat. se on aika hauska. aijon sen laittaa taas. ja se lämmittää sitten mukavasti nahkatakin alla.
ei tule kylmä helposti. sitten otan käyttöön tuon laukun minkä ostin silloin torilta. siinä on monta taskua ja siihin mahtuu paljon tavaraa.
suunniteltiin kaverin kanssa että mennään sitten amarilloon syömään ennen kun mennään desuconiin. on sitten maha täynnä niin jaksaa liikkua siellä. amarillossa on tosi hyvät ruoat. mutta kalliit. no tulepaahan siellä sitten taas syötyä.
ne ateriat maksoi ainakin 15 euroa. ainakin viimeksi kun käyntiin kaverin kanssa syömässä. toivottavasti ensi kerralla ei ole kamalaa ruuhkaa siellä kun mennään. jos on niin mennään sitten varmaan jonnekkin muualle syömään. vaikka heseen. se on sitten vara suunnitelma. mutta uskon että päästään amarilloon.
saa nähdä mitä tänään on ruokana. nyt kun on perjantai niin on varmasti jotain hyvää. syön taas hyvin niin jaksaa tämän päivän.
herkuttelen sitten illalla suklaalla. syön samalla kun katson lemmen viemää. se on vaan parasta. huomenna sitten tulee herkuteltua lisää kun juhlitaan. en aijo miettiä nyt mitään kaloreita.
nyt täytyy syödä. alan sitten liikkumaan hulluna ensi viikolla.
salilla ja lenkillä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.