IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään klubitalolle.Tiistai 17.11.2015 08:17

tiistai päivä. olen aamulla menossa sinne klubitalolle. pikkaisen jännittää miten siellä menee. ja millaisia ihmisiä siellä on. no hyvin se menee. koitan olla positiivinen. saan onneksi ohjaajilta bussi kortin niin ei joudu maksamaan noita matkoja itse.
eilenä oli ihan ok päivä. oli ompelu ryhmää ja kävin kaupassa.
ostin teetä, kahvia, ja puuroa. nyt niitä on taas niin ei tarvi vähään aikaan hakea lisää. eilenä skypetin taas poikasytävän kanssa ja menin parhaan kaverin luokse illalla. eilinen päivä meni tosi nopeasti. varmaan tämäkin päivä menee. iltapäivällä on taas sähly. neljältä. syödään taas välipala ennen sitä. ja ruoka on pelin jälkeen vasta.
huomenna on sitten enemmän ohjelmaa kun taas tänään. kokki ryhmä aamulla, paja reissu helsinkiin mielen terveys messuille ja illalla kuntosali. vaihdikas päivä. kyllä siitä selviää hyvin. täytyy vaan syödä hyvin niin jaksaa koko päivän sitten. kaveri sai eilenä tilattua noi desucon liput. jee. sinne siis ensi vuonna. odotan innolla.
animea pitäisi taas katsoa pitkästä aikaan taas. mulla on muutama sarja katsomatta. en ole viikkoihin katsonut animea. ei jostain syystä ole nyt jaksanut tai huvittanut. sain eilenä maksettua yhden laskun ja pesin pyykkiä. nyt nekin on hoidettu. muuten olo on aika hyvä tällä hetkellä. ja vähän jännittää. mä syön siellä klubitalolla ruoan. se maksaa jotain 4 euroa. eilenä piti soittaa sinne että olen tulossa syömään sinne. sinne pitää joka kerta soittaa ja ilmoittaa että tulee syömään. jos ei soita niin ei saa ruokaa. aijon syödä siellä että jaksaa. aamupala on taas tunnin päästä. kerkiää taas hyvin tiskaamaan. nyt tänä aamulla mä en näe emmerdalea.
illalla kaveri tulee taas mun luokse katsomaan lemmen viemää.
juodaan teetä samalla. ja jutellaan. eilenä mä juttelin ohjaajan kanssa tästä klubitalo jutusta että jännittää. otin varmuuden vuoksi rauhottavan jos en saanut vaikka eilen illalla unta. mutta hyvin nukahdin illalla. jaksoin onneksi tänään herätä. keitin aamu kahvit taas. teetä en kerkeä juomaan tänään aamulla. juon sitten siellä klubitalolla tai sitten kun tulen sieltä. ai niin pitää katsoa mitä aikaan bussi lähtee aamulla. että kerkiää. muutama muukin asukas menee klubitalolle tänään. mennään samalla bussilla. onneksi mä saan käyttöön oman bussi kortin. pääsee sillä sitten helposti. vähän jännittää noi bussi matkat mutta hyvin ne menee.
syön tukevan aamupalan niin ei tule heti nälkä.
en muista mitä aikaan siellä klubitalolla on ruoka. no kyllä se selviää.
onneksi mä kerkiän tämän blogin kirjoittaa taas.
hyvin on aikaa kirjoittaa. ja mä kirjoitan aika vauhdilla tätä mun blogia. kirjoitan aina mitä tulee mieleen ja mitä haluan kertoa.
olen nyt kirjoittanut blogia kolme vuotta. muistan kun aloitin kirjoittamaan niin se oli vähän vaikeaa. mutta nyt tää sujuu aika helposti. ja tästä on tullut tapa että pidän tätä blogia ja mä kirjoitan aina joka päivä aamulla. kun on hyvin aikaa.
ja mulle tulee aina hyvä fiilis kun olen kirjoittanut. olen tosi huono pitämään mitään päiväkirjaa. ja mulla on aika huono käsiala.
tykkään kirjoittaa enemmän koneella.
ajattelin jo tässä kuussa ostelemaan noita joululahjoja. aijon mennä taas tokmannille katsomaan löytyykö sieltä mitään.
kyllä sieltä jotain löytyy. ja nyt kun alkaa pikku hiljaa ostamaan niin sitten ne on ajoissa hankittu. eilenä kun kävin kaupassa niin meinasin käydä ennen sitä seppälässä. mutta. en mennyt seppälään.
hyvä minä. päätin että en mene sinne. ettei tule mitään ostettua.
onnistuin vaan käymään ruoka kaupassa. siellä seppälässä oli alennus myynti taas. näin sen kyltin missä luki.
selvisin siitä tilanteesta etten mennyt sinne ja etten ostanut mitään.
koska nyt täytyy vaan säästää. ja mä en tarvi tällä hetkellä mitään. mulla on kaikkea. eikä tarvi ostaa uusia.
ajattelin sitten shoppailla keväällä vasta. desuconiin pitää nyt alkaa sästämään. on sitten rahaa ostaa sieltä jotain, käydään kaverin kanssa syömässä, bussi matkoihin menee rahaa..
mutta hyvä kun saatiin noi liput ajoissa. ennen kun loppuivat. kaveri tilasi ne heti kun kello oli kuusi eilen illalla. ne tuli siihen aikaan myyntiin. ei vitsit mä odotan innolla desuconia. nyt aika kuluu varmaan hitaasti kun odottaa sitä tapahtumaa.
tammikuussa sitten. mennään kaverin kanssa molempina päivinä sinne pyörimään. sitten pitää ottaa paljon kuvia sieltä.
muistoksi. varmaan laitan samat vaatteet päälle mitkä mulla oli viime vuonna. sen punaisen karvahupparin missä on korvat.
se on aika hauska. se lämmittää sitten mukavasti nahkatakin alla.
aijon laittaa nahkatakin. se oli mulla myös viimeksi.
sitten näkee onko jo lunta silloin. ja laitan noi mun toppahousut missä on aika hyvät taskut. saa puhelimen sinne talteen.
ettei häviä. rahaa paljon mä aijon sitten käyttää siellä on noin sata euroa. saa syötyä ja bussi matkat maksettua. ja sitten siitä jää vähän shoppailu rahaa. jos löydän kaikkea kivaa anime krääsää.
täytyy ostaa muistoksi. olisipa siellä myynnissä jotain Hellsing anime krääsää. Hellsing on mun lempi anime. ja fanitan täysillä Alucard hahmoa. se on vaan paras. olen ollut Hellsing fani jo 10 vuotta. ja edelleen fanitan sitä sarjaa. mulla on kaikki Hellsing manga kirjat.
tuli silloin teininä kerättyä ne. pitäisi laskea että kuinka monta manga kirjaa mulla on. mulla on aika paljon niitä. tullut kerättyä vuosien aikana niitä. pitäisi alkaa keräilemään uudelleen.
tilaa löytyy vaikka monelle manga kirjalle vielä.
alkaa olla nälkä. no kohta pääsee aamupalalle. ja pitää laittaa kohta noi vaatteet päälle. aijon laittaa noi mun uudet farkut mitkä ostin viimeksi ja villapaidan. hiukset laitan kiinni.
mutta. mukava päivä tulee varmasti tänään taas ja menee äkkiä.
kun on tekemistä. onneksi mulla on nyt hyvä olo niin jaksaa.
en aijo miettiä mitään ikäviä asioita. ja elän päivän kerrallaan.
en aijo stressata mistään. laitan lämpimästi päälle tänään. ettei tule kylmä kun seison bussi pysäkillä.
kohta voisi alkaa taas kuuntelemaa musaa. samalla kun tiskaan. sänky pitää myös pedata. on sitten kämppä vähän järjestyksessä.
rahaa mulla on niin pystyy maksamaan ruoan klubitalolla.
pitää sitten katsoa mihin aikaan lähden sieltä. no se kyllä selviää sitten. olen siellä ainakin pari tuntia. ja pääsee tutustumaan siihen paikkaan pikku hiljaa. kyllä siihen nopeasti tottuu.
alku on aina jännittävä. jos kaikki menee hyvin siellä niin alan käymään siellä sitten varmaan aina kerran viikossa.
tuleepahan sitten käytyä jossain etten ole koko aikaa täällä neljän seinän sisällä. ja se tekee ihan hyvää käydä jossain. kuten klubitalolla. tulee tekemistä päivään.
ja päiväkin kuluu nopeammin. ihan hyvä että kävin tutustumassa klubitalolla viime viikolla. ja voi olla että alan ehkä tekemään siellä jotain. ensin vaan tutustun siihen paikkaan.
ja ihmisiin. ja voinnin mukaan katsotaan miten jaksan käydä sitten siellä. ja että viihdynkö siellä. uskon että viihdyn.
siellä oli ihan mukava tunnelma kun kävin tutustumassa.
ja ihmiset vaikutti mukavilta siellä. ja mulle sanottiin että voi olla oma itsensä siellä. ettei tarvi esittää mitään. enkä mä aijo esittää mitään menen sinne tämmöisenä kun oon. ja jos musta ei tykätä niin sitten ei tykätä. ja kyllä sitten varmaan jotkut tykkää musta.
aijon olla siellä positiivinen. ja kohtelias.
ja kerron sitten vähän itsestäni jos multa kysytään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.