IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

hyvin meni messuilla :)Torstai 19.11.2015 08:19

hyvin selvittiin eilenä niiltä messuilta. siellä oli tosi paljon porukkaa. pyörittiin siellä parhaan kaverin kanssa. käytiin myös kahvilla ja istuskeltiin. ei tullut onneksi huonoa oloa siellä.
vaikka oli rauhottavia mukana. matka kesti vähän yli tunnin sinne.
oltiin ennen neljää takaisin. hyvin meni kokki ryhmä aamulla. saatiin tehtyä ruoat ajoissa ennen kun piti lähteä. hyvää ruokaa tuli. mä tein sen uuni jäätelön. oli siis aivan tajuttoman hyvää.
syötiin mahat täyteen. illalla kun mentiin kaverin kanssa salille vielä illalla niin pikkaisen väsytti. mä en meinannut pysyä hereillä. otin sitten rennosti vaan sen sali tunnin. tein sen minkä jaksoin. mutta selvittiin onneksi kaverin kanssa. kaveri oli myös vähän väsyksissä.
sitten oli ihanaa päästä kuumaan suihkuun salin jälkeen. soitin poikaystävälle. puhuttiin hetken aikaa. ja menin taas illaksi parhaan kaverin luokse. mutta. muuten on hyvä fiilis tällä hetkellä. vähän väsyttää. join taas kahvia äsken. kun olen kirjoittanut blogin niin pitää alkaa sitten siivoamaan. tänään on siivous päivä. onneksi ei ole kauheasti siivottavaa. se menee äkkiä. hyvin kerkiän siivoamaan ennen kun tulee taas aamulla emmerdale uusinnat. ne pitää katsoa.
toiminta tunti on taas tänään. saa nähdä mitä tehdään. onneksi tänään on vähän rennompi päivä. ja huomenna on aika rento päivä. olen menossa ehkä taas poikaystävän luokse viikonlopuksi.
ellei poikaystävä lähde reissuun. se selviää tänään.
mutta jos se lähtee reissuun niin olen sitten varmaan täällä viikonlopun. mun molemmat kaverit lähtee lomille tänä viikonloppuna. en näe niitä sitten. paitsi parasta kaveria mä näen sitten taas sunnuntai iltana. katsotaan taas voitolla yöhön.
ihanaa. huomenna saa taas herkutella. suklaata täytyy todellakin ostaa. ja paljon. syön sen verran taas kun haluan.
ja pizzaa voisi syödä viikonloppuna. no pitää katsoa.
mitä herkkuja sitten taas syö. silloin en mieti taas ollenkaan kaloreita. herkuttelen vaan. alan sitten hulluna liikkumaan ensi viikolla taas viikonlopun jälkeen. ajattelin käydä kaupassa tänään toiminta tunnin jälkeen. pitää ostaa muutama juttu.
hyvin kerkiää käydä ennen päivällistä. siinä saa samalla tehtyä lenkin kun käyn kaupassa. menee se puoli tuntia.
riittävästi. en viitsi päivällisen jälkeen mennä lenkille koska silloin on tosi pimeää. en tykkää liikkua pimeässä. mutta sitä voisi kyllä harjoitella. en ole vielä oikeen tehnyt niin. no tässä on koko talvi aikaa. mutta. ihan mukava päivä varmasti tänään. onneksi ei ole kamalan kiire. menen taas illalla kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. ja nyt pystyy skypettämään poikaystävän kanssa. pystytään juttelemaan vähän enemmän mitä eilenä.
huomenna naisten ryhmässä ollaan menossa luhta myymälään.
nyt pystyy taas harjoittelemaan sitä ettei osta mitään.
aijon vaan katsella. eilenä kun mentiin niille messuille niin jätin mun pankki kortin kotiin. ettei tullut siellä ostettua mitään.
kannatti tehdä niin. kyllä mä selviän etten osta mitään. hyvin se menee. ja mä koitan ajatella silleen etten oikeasti tarvi mitään.
ja koittaa vaan ajatella että nyt täytyy vaan säästää.
onneksi me ei olla kauaa siellä. varmaan sen puoli tuntia.
matka kestää sinne 15 minuuttia kun ollaan menossa autolla sinne.
tänä viikonloppuna rahaa saa mennä vaan ruokaan.
siellä messuilla oli ihania ranne koruja. missä oli ihania tekstejä.
paras kaveri osti yhden ranne korun sieltä. se oli aika hieno.
onnksi kohta tulee taas lisää rahaa niin saa maksettua noi loput laskut. sitten olen maksanut kaikki. ja näkee taas paljon tilille jää rahaa. rahaa menee taas hiukan jos lähden poikaystävän luokse.
pitää ostaa herkut ja ruokaa. juomaa mitä taas ostan on joko limsa tai kivennäisvesi. niihin ei mene onneksi paljoa.
olisi kyllä ihanaa päästä poikaystävän luokse. me ei olla nyt nähty pariin viikkoon. mulla on kamala ikävä sitä.
mutta jos me ei nähdä sitten tänä viikonloppuna niin sitten ensi viikon viikonloppuna näemme viimeistään.
tää viikko on mennyt aika hyvin. tähän asti. ei ole tullut mitään ahdistusta tai huonoa oloa. viikonloppuna aijon vaan ottaa rennosti ja levätä. jaksaa sitten taas ensi viikolla.
onneksi aina nää viikonloput on aina rentoja. saa kunnolla levättyä aina. kohta voisi taas laittaa musaa soimaan. kun alan siivoamaan.
mukavampi siivota. lakanat voisi pestä taas tässä aamulla jos pesukone on vapaa. mä koitan pestä ne aina joka viikko.
on sitten mukavampaa nukkua puhtaissa lakanoissa.
tokmannilla pitäisi taas käydä. mun pitäisi ostaa lisää huulipunaa taas. alkaa loppumaan. se mun yksi lempi huulipuna maksaa sen kymmenen euroa. se on yksi lumene merkkinen huulipuna. tosi hyvä. muita meikkejä mun ei tarvi ostaa. puuteria on.
voisi vaikka käydä tokmannilla katsomassa noita joulu lahjoja.
jos löytyisi kavereille sieltä noi lahjat. suklaata täytyy ostaa sitten niihen lahjoihin. sitä pitää olla aina. mä sanoin kavereille että haluan lahjaksi vaan suklaata. en mitään muuta. ellei ne keksi sitten jotain.
ihanaa. tänään aamulla kerkiää juomaan rauhassa teetä.
eilen aamulla piti äkkiä juoda teet. ennen kokki ryhmää.
nyt voi rauhassa juoda. aijon juoda kun olen siivonnut.
kahvikaan ei onneksi heti lopu. sitä on paketillinen vielä.
aamupala on taas kohta. syön ruisleipää taas. niin kuin joka aamu.
ensi viikon tiistaina menen taas sinne klubitalolle. hyvin meni siellä viimeksi. ja se on tosi hyvä että bussi pysäkki ei ole onneksi kaukana. kun lähden sieltä sitten. pääsee nopeasti bussiin. ja onneksi mä saan sen bussi kortin ohjaajilta. ei tarvi maksaa matkoja itse. mutta hyvin meni myös noi bussi matkat.
ei alkanut ahdistamaan. mä nyt harjoittelen taas samalla bussissa olemista. onneksi kun lähtee aamulla niin bussi ei ole kamalan täynnä. hyvin tää lähtee menemään.
olen nyt paljon paremassa kunnossa kun muutama vuosi taakse päin. nyt menee taas hyvin. toivon että mun tulevaisuus menee myös jatkossa hyvin. aijon nyt vaan nauttia samalla täysillä tästä elämästä. hyvä fiilis. kaikki mun asiat on tasapainossa.
ja olen onnellinen. mikä voisi olla parempaa.
onneksi syön noita lääkkeitä niin pysyn kunnossa. joudun varmaan syömään niitä loppu elämäni. mutta. ei haittaa. olen tottunut ja olen syönyt lääkkeitä 17 vuotiaasta asti kun sairastuin.
verikokeet on muuten taas kohta. kuu vaihtuu. sinne pitää taas mennä. saan taas ohjaajilta lapun että koska menen sinne sitten. ne varaa aina noi verikoe ajat. ja me asukkaat saadaan ne lapulla.
ne voi olla joko heti aamusta tai päivällä. se on aina yllätys että koska ne on sitten. mutta onneksi mun kunto on noussut niin jaksaa aina kävellä sinne terveys keskukseen. sinne on kolme kilsaa matkaa. ja viimeinen kilometri on aina se ylä mäki missä on se terveys keskus. syön aina hyvin ennen kun lähden sinne.
niin jaksaa kävellä. ja samalla aina kun kävelen sinne niin ajattelen että tästä tulee samalla hyvä lenkki. ja saa samalla raitista ilmaa.
positiivisella asenteella aina kävelen sinne terveys keskukseen.
mulla on taas psykologi tuossa ensi kuun alussa taas.
pääsee taas sinne juttelemaan. nyt olen onneksi vaan käynyt aina kerran kuussa siellä. mutta ihan hyvin on aina mennyt siellä.
ja hyvin menee aina ne keskustelut.
mun molemmat kaverit käy myös aina kerran kuussa siellä psykologilla. meillä kaikilla kolmella on sama psykologi.
se on aika huvittavaa. ja sitten aina kysellään toinen toisiltamme että miten meni siellä. tänään mun toinen kaveri käy tänään sen luona. ja se tulee sitten sieltä suoraan toiminta tunnille.
mutta. nyt voisi alkaa siivoamaan. kerkiää vähän siivota ennen kun menen aamupalalle. ja jatkan sitten taas sen jälkeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.