IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ihan mukavasti viikonloppu on mennyt tähän asti. halusin taas herätä seitsemältä. join äsken aamu kahvit. jaksaa kirjoittaa blogia.
eilenä oltiin naisten ryhmässä luhta myymälässä. sorruin shoppailemaan. ostin itselle sieltä ihana pinkin hupparin mikä maksoi 35 euroa. muuta en ostanut sieltä. katselin olo housuja missä olisi taskut mutta ei löytynyt. kävin myös tokmannilla. ostin suklaata, mehukivennäisvettä ja limsaa. tänään aijon mennä taas kapassa käymään. pitää ostaa sipisä. ajattelin katsoa tabletilla jonkin leffan tänään ja mutustella sipsiä samalla. ostan varmaan noita ranch sipsejä.
ne on parhaita. eilen illalla oltiin asukkaiden ja ohjaajien kanssa joulukadun avajaisissa. oltiin jotain tunti siellä. ei tullut onneksi kylmä kun puin lämpöisesti päälle. sen jälkeen oli iltapala ja juotiin glögiä.
glögi oli tosi hyvää. hyvin kerkesi takaisin katsomaan salkkarit.
menin jotain puoli kymmeneltä nukkumaan eilenä.
eilenä jaksoin myös värittää. pari tuntia. tänään aijon taas värittää. nyt kun on innostusta. koneella ajattelin olla tämän aamun. en keksi nyt muutakaan. myöemmin aijon värittää. soiteltiin eilenä poikaystävän kanssa. se lähti viikonlopuksi moikkaamaan yhtä kaveria.
luvattiin soitella taas tänään. ja huomenna pystytään juttelemaan enemmän skypessä. muuten olo on aika hyvä tällä hetkellä. ihanaa kun voi vaan olla eikä ole kiire minnekkään. rento ja mukava viikonloppu. ja voi nyt taas herkutella. ihanaa. maanantaina sitten todellakin salille taas. hyvin jaksaa kun on levännyt viikonlopun. saan taas lenkin heitettyä tänään kun käyn kaupassa.
menen ruoan jälkeen. ruoka on meillä taas siinä kahden aikaan.
aamupala on tänään yhdeksältä. hieman myöhemmin mitä yleensä.
voi taas juoda aamulla rauhassa teetä. oli kyllä ihanaa päästä kuumaan suihkuun eilen illalla. kerkesin hyvin käymään ennen kun salkkarit alkoi. olen melkein syönyt kaikki mun suklaat mitkä ostin eilenä. nyt en osta enempää suklaata.
aijon pestä pyykkiä taas tässä aamulla. nyt kun jaksaa ja huvittaa pestä. ei sitten tarvi pestä maanantaina pyykkiä.
tänään voisi katsoa frendit sarjaa. ja voisi myös katsoa sen ikuisesti nuori. minkä tallensin. en ole vielä kerennyt katsomaan sitä. katson sen tänään. kun pääsen takaisin kaupasta. eilen illalla ei onneksi satanut kaatamalla vettä. hyvin pystyi olla ulkona. lumi saisi jo tulla.
olisi paljon mukavampaa ja valoisampaa. ja ulkona olisi mukavampi liikkua. ei olisi niin kamalan pimeää. saa nähdä onko jouluna ollenkaan lunta. kumpa olisi. hyvin on mennyt toi syöminen taas. ruoka on maistunut. olen syönyt aina mahan täyteen niin olen jaksanut. en ole ollut nirso ruokaa kohtaan. kaikki on maistunut.
eilenä oli taas hyvää ruokaa. ja varmasti myös tänään.
sain eilenä maksettua yhden laskun taas. nyt olen maksanut itseni mielestä kaikki tämän kuun laskut. mutta voi olla että olen unohtanut jonkun laskun mikä tulee vielä tässä kuussa.
no maksan taas jos tulee vielä tässä kuussa lisää laskuja.
tilille on jäänyt taas kivasti rahaa. hyvin pärjää. vaikka sorruin eilenä vähän shoppailemaan. se oli vaan niin ihana se pinkki huppari niin oli pakko ostaa se. laitan sen sitten jossain vaiheessa päälle. tykkään kovasti pinkistä väristä. se on mun lempi väri. ja toinen lempi väri on violetti. tykkään ostaa aina sen värisiä vaatteita vaikka. nyt tiedän mitä ostan poikaystävälle joululahjaksi.
hihattomia miesten paitoja. poikasytävällä ei ole kamalasti niitä.
pitää käydä tokmannilla ja seppälässä katsomassa jos löytyisi. poikaystävä on todella huono ostamaan mitään vaatteita.
mä aina ostan sille välillä jotain jos vaikka löydän. kuten jotain miesten paitoja. viimeksi kun kävin kärkkäisellä niin löysin poikaystävälle yhden kivan hihattoman paidan. maksoi vaan 9 euroa. oli alennuksessa. semmoinen harmaan värinen missä oli kuva. poikaystävä on käyttänyt sitä nyt jatkuvasti ja on tykännyt siitä. ostin sen silloin joskus viime kesänä.
en muista oliko seppälä tänään auki. jos se on auki tänään niin käyn katsomassa niitä miesten patoja. samalla kun käyn kaupassa.
toivottavasti löydän. mutta jos ei löydy niin ei löydy. pitää etsiä muualta. alkaa olla nälkä taas. aamupala on tunnin päästä vasta.
syön hyvin niin ei tule sitten kamalan nopeasti uudestaan nälkä.
mutta. ihan ok ja rento päivä tänään taas tiedossa. ihanaa kun ei ole kiire minnekkään. voi tehdä rauhassa asioita. kuten käydä iltapäivällä kaupassa taas. sain eilenä ladattua tabletin akun täyteen niin pystyy sillä taas katsomaan.
aijon huomenna mennä lenkille taas ellei sada kaatamalla vettä.
huomenna näkee taas illalla parasta kaveria. pitää laittaa sille tänään viestiä ja kysellä miten viikonloppu on mennyt.
me aina viestitellään kun ei nähdä viikonloppuna.
pitää taas käydä pankin sivuilla katsomassa raha tilanne.
niin näkee että paljon on nyt. kun eilenä vähän shoppailin ja ostin herkkuja. kohta muuten pitää taas tiskata. on taas kertynyt. tiskaan taas kohta. sänkykin pitää pedata. ja pestä taas kahvipannu.
onneksi toi aamukahvi aina herättää aamuisin. keitän aina joka aamu tosi vahvaa kahvia. ja juon vaan aamulla kahvia. teetä juon sitten enemmän. eilenä kerkesin juomaan pari kupillista. tänään menee varmaan kolme kupillista. nyt kun pystyy rauhassa juomaan ja ei ole kiire. menen sitten illalla taas kuumaan suihkuun.
se rentouttaa aina. pitää ajella taas kaikki karvat mitkä on kasvanut.
nyt kun ei ole kiire minnekkään niin kerkiää tehdä sen suihkun jälkeen. sitten olen taas karvaton hetken aikaa.
talvella tulee paljon harvemmin ajeltua noi karvat kun taas kesällä.
eikä se haittaa mua kauheasti jos vaikka jaloissa on vähän karvoja.
ajelen ne aina sitten kun jaksaa. eikä se poikaystävää haittaa jos mulla on vähän karvoja kasvanut. eikä se muakaan kauheasti haittaa. mutta välillä ne on hyvä ajella.
kohta voisi kuunnella musiikkia taas. aamu lähtee mukavammin taas käyntiin kun lempi musa soi. kuuntelen musiikkia aina aamulla.
tai sitten jos olen muutenkin koneella niin tulee silloinkin musaa kuunneltua. kuuntelen aina silloin kun huvittaa.
mun keittiön pöytä on taas täynnä tavaraa. kaikki noi mun värityskirjat ja tussit on ihan levällään. en ole jaksanut siivota.
antaa olla vaan. ei ne häiritse. ja jatkan sitten tänään jossain vaiheessa tuota värittämistä. siivoan sitten tämän pöydän taas kun jaksan. mutta ei nyt. pyykit pitää kohta kerätä kasaan. onneksi omistan pyykki korin mihin voi laittaa noi lika pyykit.
mulla on semmoinen valkoisen värinen.
ja pidän sitä aina makuuhuoneessa. sinne se mahtuu ihan hyvin yhteen nurkkaan. eikä ole tiellä.
pitää sitten jossain vaiheessa pestä taas noita pyyhkeitä.
vaikka tänään voisi taas pestä. pari pyyhettä mahtuu ihan varmasti koneeseen noiden mun vaatteiden kanssa. teen silleen.
pesen sitten loput mun pyyhkeet myöhemmin. omistan varmaan kuusi pyyhettä. ne kaikki roikkuu tuolla mun vessassa.
pyyhkeitä ei ole koskaan liikaa. ainakaan ei tarvi hankkia enempää ennen kun noi on kuluneet. ja niitä voi aina vaihdella. ei tarvi aina samaan pyyhkeseen kuivata hiuksia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.