IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

poikaystävän luokse :)Perjantai 11.12.2015 07:37

ihanaa. viikonloppu. tätä on odotettu. hyvin on mennyt tää viikko. olen hyvin jaksanut. ei ole tullut mitään huonoa oloa tai ahdistusta. hyvä minä. olen menossa taas viikonlopuksi poikaystävän luokse. kun poikaystävä hakee mut illalla niin käydään subwayssa hakemassa subit.
en ole aikoihin käynyt subwayssa. varmaan poikaystävä tarjoaa ne.
siinä on sitten mun päivällinen. käydään samalla kaupassa.
juomaksi aijon ostaa muumi limsaa ja päärynämehukivennäisvettä.
ai niin pitää kysyä poikaystävältä että tehtäisiinkö pizzaa viikonloppuna. siinä olisi vaikka lauantain ruoka. ostetaan aineet puokkiin. ajateltiin nyt ostaa valmiit pizza pohjat. kokeilaan nyt niitä
täytteet vaan siihen päälle. mulla on vaate kriisi taas. en tiedä mitä pistää päälle taas tänään. no menen kohta kaivamaan vaate kaappia. nahkatakin ajattelin ottaa käyttöön. ja Guess laukun. pitää meikata taas. ja laittaa kivat korvikset korviin. on sitten nättinä.
naisten ryhmä on taas tänään aamulla. me ollaan menossa taas vissiin jonnekkin. saa nähdä minne. onneksi mun molemmat kaverit lähtee mukaan. mun kaverit on täällä viikonlopun. mä lähden lomille.
eilenä toiminta tunnilla pelailtiin pelejä. piti olla parit. mä ja paras kaveri oltiin yksi pari. toiminta tunnin jälkeen kävin kaupassa.
olin taas kaverin luona katsomassa lemmen viemää. skyeteltiin taas poikaystävän kanssa ja olin parhaan kaverin luona illalla. katsottiin taas salkkarit. tänään pitää taas katsoa salkkarit illalla. tabletilta aijon katsoa tänään sen ikuisesti nuori ohjelman ja emmerdale jaksot. hyvin kerkeää katsomaan ennen kun lähden lomille. ja saa silleen ajan kulumaan. tää päivä menee varmaan hitaasti kun odottaa että poikaystävä tulee hakemaan. se on töissä tänään niin se hakee mut sen jälkeen. lupasin nyt ostaa sille ne lonkerot tänään.
se oli sen synttäri lahja. kävin eilenä tokmannilla pyörimässä. ostin shampoota ja hoito ainetta, suklaata ja uutta kunsilakkaa. semmoista tumman punaista mavalan kynsilakkaa. lakkaan mun kynnet tänään sen väriseksi. kaipasin uutta kynsilakka väriä.
se maksoi vaan alle 5 euroa. join taas äsken kahvia. nyt on pirteä fiilis. pitää alkaa pikku hiljaa pakkailemaan. illalla pakkaan sitten vasta tämän kannettavan. koska aijon olla koneella vielä tänään. ja tabletin otan taas mukaan lomille. katselin eilenä taas frendejä.
olen kohta saanut katsottua kolmannen kauden.
aijon ehkä värittää taas tänään. jos vaan jaksan. jos en jaksa niin en jaksa. olen sitten varmaan koneella.
aamupala on taas puolentoista tunnin päästä. hyvin kerkiän kirjoittaa blogin. teetä en kerkiä juomaan aamulla. juon sitten lounaan jälkeen teetä. mun tekee mieli sipsiä. aijon ehkä ostaa.
suklaat on jo ostettu. ostin ne eilenä tokmannilta.
varmaan taas saunotaan poikaystävän kanssa. pitää ottaa mukaan sauna kamat. sen saunan jälkeen ajattelin sitten juoda sitä muumi limsaa. pitää laittaa se jääkaappiin kylmään.
maistuu hyvältä saunan jälkeen. pitää muuten laittaa taas kämppä kuntoon ennen kun lähden lomille. pitää ainakin pedata sänky ja tiskata. eilenä sain pestyä pyykkiä. mutta en jaksanut pestä lakanoita. pesen ne vasta sitten ensi viikolla. mutta nyt on puhaita vaatteita viikonloppua varten. käyn vielä suihkussa tänään ennen kun lähden. tulee varmasti erittäin mukava viikonloppu. on ollut taas poikaystävää ikävä. lupasin poikaystävälle etten kiukuttele sille viikonloppuna. koska voi olla että saatan ehkä suuttua taas pienestä asiasta taas. mulla alkaa taas viikonloppuna noi naisten vaivat niin mun mieli alat heittelee. olen todella herkkä silloin. no kyllä poikaystävä kestää mua. niin kuin tähänkin asti. se aina naureskelee
kun suutun jostain asiasta. mutta mä lepyn sitten aina lopulta. en ole kauaa poikaystävälle vihainen. vaan aina sen ehtken aikaa.
sitten kaikki on taas hyvin. poikaystävä tuntee mut erittäin hyvin.
välillä me saatetaan lukea toistemme ajatuksia.
huumoria miedän suhteessa on paljon. mikä on vaan hyvä asia.
vitsaillaan kaikesta. poikaystävä oli pari päivää sitten vähän masentunut. mutta kun soiteltiin tuossa eilenä niin se oli onneksi paljon pirteämpi. ja iloisempi. tänään se on varmasti iloinen kun me nähdään taas. silläkin on varmaan ollut ikävä mua.
nyt kun lepää tämän viikonlopun niin jaksaa taas ensi viikon. varmaan nukun taas päikkäreitä viikonloppuna. poikaystävä antaa aina mun nukkua. nukun sen pari kolme tuntia.
varmaan uni tulee hyvin tänä iltana kun mä heräsin puoli seitsemältä tänään. koitan valvoa ainakin tänään kymmeneen asti.
mutta jos alkaa aiemmin väsyttämään niin menen sitten nukkumaan.
huomenna aijon nukkua mahdollisimman pitkään.
herään sitten kun herään. ihanaa päästä nukkumaan poikaystävän isoon sänkyyn. pöllin kaikki sen tyynyt. tai no. otan vaan sen yhden tyynyn koska poikaystävä tarvii sen pari tyynyä.
nukun aina seinän puolella. poikaystävällä on onneksi noita peittoja niin saa oman peiton. mä olen aina se ensimmäinen joka menee aina nukkumaan. poikaystävä ain valvoo hetken aikaa koneella ennen kun se tulee nukkumaan.
aijon juoda teetä taas viikonloppuna. olen nyt oppinut käyttämään poikaystävän veden keitintä. se on aika samanlainen kun mun veden keitin. helppo ja nopea. keittää veden hetkessä.
aijon viikonloppuna pitää vaan noita mun uusia olo housuja.
pesin ne eilenä. nyt ne on taas valmiina käyttöön viikonloppua varten. ai niin ja aijon käyttää myös villasukkia.
omistan muutamat villasukat. ne on enemmän mulla jalassa kun jotkut tavalliset sukat. tavallisia sukkia käytän silloin kun pitää laittaa kengät jalkaan. villasukka ei oikeen mahdu kenkään.
ei ole vielä tarvinut kauheasti pitää mitään talvi kenkiä. koska ei ole lunta. tänään aijon ottaa käyttöön noi mun violetit saappaat. ne on kevyet jalassa ja niillä on hyvä kävellä. en laita tänään mitään korko kenkiä jalkaan. siellä ulkona voi olla muuten liukasta.
pitää aika varovasti kävellä. luulen että tänään ei mene kauheasti rahaa kaupassa. varmaan vaan sen vähän yli kymmenen euroa ainakin. sopivasti. juomat ei ole onneksi kamalan kalliita.
koska ne ei ole mitään siidereitä tai lonkeroa.
ai niin mullahan menee enemmän koska lupasin ostaa poikaystävälle sitä lonkeroa. unohdin sen taas hetkeksi.
eli rahaa mulla menee sitten tänään sen 20 euroa ainakin.
ei haittaa. mulla on erittäin hyvä raha tilanne tällä hetkellä. ja lisää sitä tulee joka kuukausi onneksi. ensi vuoden loppuun saakka kela on mulle myöntänyt sen. kannattaa olla hullu niin saa kelalta rahaa.
mun molemmat kaveritkin saa saman verran rahaa kelalta kuin minä. ollaan kaikki hulluja. ja sillä rahalla onneksi aina pärjää joka kuukausi. pystyy maksamaan vuokran. onneksi sen edes.
ja jää vähän käyttö rahaa. ja voi välillä ostaa jotain kivaa itselle.
tässä kuussa päätin että rahaa saa mennä vaan ruokaan ja loppuihin laskuihin. en nyt shoppaile yhtään. vasta ensi vuoden puolella taas aijon shoppailla. nyt harjoittelen taas säästämistä. ja sitä ettei osta nyt mitään turhaa. silleen on välillä hyvä tehdä.
ja on siitä iloinen että raha asiat ovat kunnossa.
onneksi en ole velkaa kenellekkään. se olisi yhtä helvettiä.
jos olisi jatkuvasti veloissa. siihen en ole onneksi mennyt.
mutta. alan nyt kaivamaan vaate kaappia ja alkaa vähän pakkailemaan. kerkiää hyvin ennen aamupalaa.
ja tiskaamaan taas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.