IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uusi viikko alkaa jälleen. oli mukava ja rentouttava viikonloppu poikaystävän luona. nyt jaksaa aloittaa taas positiivisella asenteella tämän viikon. uskon että on tulossa hyvä viikko. riippuu vaan siitä miten jaksan. päivä kerrallaan. heräsin tänään kymmenen minuuttia etu ajassa. no ei haittaa. join taas äsken aamu kahvit. nyt on kahviakin taas. käytiin poikaystävän kanssa eilenä lidlissä niin ostin lisää kulta katriina kahvia. se on hyvää ja aika haplaa. maksaa vaan alle kolme euroa paketti. sitten ostin pähkinä pussin. missä on hunajaa ja suolaa. ne on tosi hyviä. niitä myydään vaan lidlissä. poikaystävä osti kerran mulle niitä ja mä jäin ihan koukkuun niihin pähkinöihin.
ostin parhaalle kaverillekkin sen pähkinä pussin niin sekin tykästyi niihin. nyt on taas herkuteltu viikonloppuna. olen syönyt suklaata ja sipsiä. tänään ollaan menossa kaverin kanssa lenkille illalla. sen jälkeen katsotaan lemmen viemää. ja juodaan teetä. illalla taas skypetän poikaystävän kanssa ja menen taas parhaan kaverin luokse. niin kuin joka ilta. ompelu ryhmäkin on taas tänään pääsen tekemään taas sitä mun kaulahuivia. ei ole vielä ihan valmis. vielä pitää tehdä sitä. aijon pestä taas pyykkiä tänä aamuna. pesen taas ne vaatteet mitä käytin viikonloppuna. pesukone on varmasti tänään vapaa. tänään on aika rento päivä. huomenna menen sitten taas aamulla tuonne klubitalolle. olen siellä muutaman tunnin.
ja sähly on myös huomenna taas. me naiset voitettiin viimeksi sählyssä. parilla maalilla. ai niin tänään pitää katsoa aamulla noi emmerdale. en nähnyt viime perjantaina. varmaan aijon tabletilla taas katsoa tänään tuota ensisilmäyksellä sarjaa. olen nyt siihen sarjaan jäänyt jotenkin koukkuun. olen vielä ekalla kaudella ja siitä sarjasta on tullut yhdeksän kautta. eli vielä on aika kivasti katsottavaa. animea pitäisi myös katsoa taas. ai niin en ole vielä lukenut sitä uutta anime lehteä. luen sen tänään sitten jossain vaiheessa. kun kerkiän. teetä täytyy taas juoda tässä aamulla.
kaupassa ei tarvi käydä. ainakaan vielä.
ihan hyvä fiilis tällä hetkellä. tästä tulee hyvä päivä. näkee taas kavereita. salkkarit tulee vissiin vielä. ennen kun ne jää joulu tauolle. ja uusi päivä tulee taas tänään. eilenä kun olin parhaan kaverin luona illalla niin telkasta ei tullut mitään. menin siinä ennen yhdeksää taas nukkumaan koska alkoi väsyttämään.
tänään taas jaetaan viikon lääkkeet dosettiin. mun ei varmaan vieläkään tarvi hakea mitään lääkkeitä. hyvin riittää varmasti vielä ainakin parille viikolle. joulun yli ainakin.
ylihuomenna taas töihin. pitää olla taas yhdeksältä siellä. yleensä olen siellä ainakin 15 minuuttia etu ajassa. no ei haittaa.
onneksi mä pystyn herämään aikaisin aamulla. ei mitään ongelmaa. olen tottunut. ja uni tulee hyvin aina sitten illalla. ja nukun hyvin aina joka yön. jaksaa seuraavan päivän.
pitää taas jossain vaiheessa värittää taas. aloitin viimeksi yhtä uutta kuvaa taas värittämään. haluaisin kovasti uusia aikuisten värityskirjoja taas. mutta mulla on aika paljon vielä väritettävää noissa edellisissä kirjoissa. taidan sitten varmaan jossain vaiheessa ostaa taas uuden kirjan. aijon ostaa sen sitten suomalaisesta kirjakaupasta. siellä myydään paljon noita aikuisten värityskirjoja.
täytyy sitten käydä siellä kun hankin sen uuden kirjan.
nyt on tullut kaikki yuru yuri kolmannen kauden kaikki jaksot.
pitää katsoa ne sitten jossain vaiheessa.
ja innolla odotan sitten ensi vuotta kun alkaa taas uudet anime sarjat. mangaa pitäisi myös lukea tuolta tabletilta. mulla on aika monta sarjaa siellä tallennettuna mitä en ole vielä lukenut.
kohta taas tiskaamaan. tiski vuori on jälleen taas kertynyt.
tiskaan kun olen kirjoittanut eka blogin.
ja kerään noi mun pyykit taas kasaan.
onneksi siitä on tullut mulle tapa että pesen aina pyykkiä maanantaisin. niin sitten loppu viikosta ei tarvi pestä noita vaatteita.
mutta lakanat pesen aina torstaisin. paitsi viime torastaina en jaksanut. koitan pestä ne tänä torstaina taas.
voisi laittaa uudet lakanat. pitää kohta käydä taas pankin sivuilla katsomassa raha tilanne. näkee paljon on mennyt ja paljon on vielä jäljellä. mulla meni kaupassa viime perjantaina vähän yli 25 euroa.
ruokaan. ja poikaystävän lonkero juomiin meni se 10 euroa.
tilillä pitäisi olla vielä kivasti rahaa. eli ei mitään hätää. hyvin selviää tämän kuun loppuun ja tässä kuussa tulee vielä kelalta se vähän yli sata euroa, milä pystyn maksamaan viimeisen laskun.
onneksi puhelin lasku oli tässä kuussa vaan sen 11 euroa.
ei kauheasti. säästin siinäkin taas muutaman euron.
se on nyt ihan hyvä aina katsoa välillä mihin sitä rahaa aina menee.
nyt olen aika hyvin saanut hillittyä tätä mun shoppailu himoa.
koitan vaan ajatella että ensi vuoden puolella voi taas shoppailla.
ja että nyt kannattaa säästää niin on sitten kivasti shoppailu rahaa.
voi vähän enemmän törsätä johonkin.
ja sitten kun on taas shoppaillut niin alkaa taas se säästäminen.
ja sitten sekin on kivaa kun menee jonnekkin ja näkee jotain ihanaa.
niin sen pystyy sitten ostamaan kun on säästänyt.
kuten se uusi Guess laukku. jonka aijon hankkia ensi vuonna.
sitä odotellessa. viimeksi ostin mustan värisen Guess laukun niin nyt haluan jonkun muun värisen. pinkki olisi ihana.
en omista vielä pinkkiä Guess laukkua. se olisi yksi vaihto ehto.
tai sitten joku vaalean värisen. se on sitten mun seuraava laukku minkä hankin. ennen sitä en aijo ostaa uusia laukkuja.
seuraavan täytyy olla Guess.
aijon käydä sen ihan liikkeestä ostamassa sen. en viitsi netistä tilata.
olen huono tilaamaan jotain laukkua netistä.
se on paljon kivempi liikkeestä ostaa se. voi vaan hiplailla sitä sitten onnellisena siellä liikkeessä. aijon sitten myös hankkia uuden Guess lompakon. jossain vaiheessa. mutta ei ihan vielä koska ostin viime kesänä sen edellisen. ja se kestää vielä todella pitkään. ja se on aika iso lompakko. mutta hyvin mahtuu onneksi laukkuun.
aamupala on taas kohta. puolen tunnin päästä. aijon syödä ruisleipää. niin kuin joka aamu. paras leipä.
tänään meillä on taas puuroa päivällisenä. hyvä että on niin jaksaa lenkkeillä sitten illalla. sitten lenkin jälkeen taas kuumaan suihkuun, teen keittoon ja katsomaan lemmen viemää.
ottaa loppu illan taas rennosti. jaksaa sitten huomenna.
mä nukuin eilenäkin taas päikkärit. nukuin taas pari tuntia.
se on jotenkin hassua kun olen poikaystävän luona niin nukun aina silloin ne päikkärit. mutta kun olen sitten täällä niin en koskaan silloin nuku. hassua. ja kun olen parhaan kaverin luona illalla niin joskus välillä nukahdan sen sohvalle. sitten kun kello tulee aina yhdeksän niin paras kaveri herättää mut silloin ja menen omaan sänkyyn nukkumaan. välillä on semmoisiakin iltoja että olen ihan sinne yhdeksäänkin asti hereillä. ja sitten kun menen omaan sänkyyn niin nukahdan aina saman tien.
onneksi mulla on iso sänky. mukavampi nukkua.
haluaisin kovasti uuden päivä peiton tohon mun sänkyyn.
pitää ostaa jossain vaiheessa jos löydän jonkun kivan jostain.
eikä ole kamalan kallis. ajattelin säästöistä ottaa rahat siihen uuteen päivä peittoon. katsoo sitä sitten ensi vuoden puolella.
uudet verhot haluaisin myös tänne mun kämppään.
keittiöön ja olo huoneeseen ainakin. olisi sitten vähän erinäköistä. piristäisi vähän tätä mun kämppää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.