IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uusi viikko alkaa jälleen ja joulu alkaa pikku hiljaa lähestymään.
alkaa olla pikku hiljaa joulu fiilis. viikonloppu meni todella mukavasti. eilisen päivän olin vaan koneella ja katselin tabletilla animea ja yhden leffan sain katsottua. löhöilin sohvalla. kävin myös lenkillä tuossa iltapäivällä. oli pakko päästä tuulettamaan päätä. vähän tihutti vettä mutta ei se ollenkaan haitannut. pää asia oli että sai raitista ilmaa.
lenkin jälkeen menin kuumaan suihkuun ja keitin teetä. sitten jatkoin animen katsomista. olen kohta saanut katsottua loppuun tuon working!! animen toisen kauden. vielä on kolme jaksoa katsomatta ja aijon katsoa ne tänään. aloitin myös eilenä katsomaan uutta sarjaa. sen nimistä kuin: "Gakkou gurashi!" katsoin eka yhden jakson. vaikutti ihan mielenkiintoiselta. jaksoja on 12. nyt on sitten siinäkin katsomista.
eilenä skypetin poikaystävän kanssa illalla. kyseltiin miten viikonloppu on mennyt. tänään taas skypetellään illalla.
oli ihanaa kuulla toisen ääni. on vähän ikävä poikaystävää mutta näemme sitten kyllä ennemmin tai myöhemmin.
tänään ollaan menossa kaverin kanssa lenkille illalla. saa nähdä onko ulkona millainen keli. toivottavasti ei vaan sada kaatamalla vettä.
pitää ottaa sateen varjo mukaan jos sataa.
sitten kun tullaan lenkiltä niin katsotaan taas lemmen viemää.
ja pitää käydä suihkussa lenkin jälkeen. huomenna olen menossa sitten taas klubitalolle aamulla. saa nähdä mitä pääsen tekemään siellä. vai teenkä yhtään mitään. no saahan siellä osan päivästä kulutettua. ei tarvi olla täällä neljän seinän sisällä.
ja tulee edes käytyä jossain. aamupala on taas tuossa tunnin päästä.
ja tänään taas jaetaan aamulla viikon lääkkeet dosettiin. mulla vielä onneksi riittää noi lääkkeet joulun yli. pitää sitten uusia niitä lääkkeitä taas joulun jälkeen. mutta ihan hyvä että riittävät.
tänään täytyy käydä kaupassa. aijon mennä tuossa lounaan jälkeen kauppaan. pitää ostaa muutama juttu. teetä pitää ostaa lisää. alkaa kohta loppumaan. pari pakettia kun ostaa niin sitä on taas.
aijon taas pestä pyykkiä tässä aamulla. ennen joulua pitää vielä pestä niin pesen taas tänään niin sekin on hoidettu.
sitten ensi viikolla pesen seuraavan kerran pyykkiä. mulla riittää puhtaita vaatteita sinne asti. alan kohta tiskaamaan myös.
en ole nyt värittänyt yhtään. se vähän jäi. no väritän sitten taas jossain vaiheessa. mä olen vaan ollut nyt koneella ja käyttänyt tablettia. olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. tästä tulee hyvä päivä.
tänään meillä on puuroa taas päivällisellä. ihan hyvä vaan niin jaksaa illalla sitten lenkkeillä. eilenä oli tosi lähellä että olisin tilannut uuden seksiasun netistä. eka menin katselemaan tuolta eros.fi sivulta noita asuja. siellä oli yksi ihana asu. mutta sitten kun näin sen koko hinnan mitä se olisi tullut maksamaan niin peruin tilauksen.
sain hillittyä shoppailu himoni. ajattelin sitten että ostan sen asun sitten myöhemmin vaikka. koska mä yritän säästää rahaa sinne desuconiin. sinne uppoaa ensi kuussa aika paljon rahaa. niin ajattelin että ostan sen asun vaikka sitten keväällä. kyllä noi mun vanhat seksiasut toimii vielä. ei huolta.
sitten keväällä tilaan uuden. jos se sama asu vaan on vielä silloin siellä sivulla. mutta jos ei ole niin sitten tilaan jonkun muun.
jonkun sopivan hintaisen ja hyvännäköisen. ei mitään kamalan kallista asua. halvatkin asut toimivat.
pääasia on että näyttää seksikkäältä. se on se tärkein.
koitan olla menemättä seppälään tänään. etten vaan sorru ostamaan mitään. teen vaan niin että vaan sinne ruoka kauppaan. ei minnekkään muualle. rahaa saa mennä vaan ruokaan.
kyllä mä pystyn siihen etten mene seppälään. ajattelin shoppailla sitten seppälässä keväällä taas. kun tulee uusia ihania kevät vaatteita. niitä odotellessa. sitten on mukavaa shoppailla kyllä.
haluaisin kovasti uudet ihanat korko kengät. ajattelin niitä katsella myöhemmin ensi vuonna. menen lahteen metsästämään niitä.
siellä on paljon eri kenkä liikkeitä. varmasti löydän sitten jotkut ihanat. hyvää kannattaa aina odottaa ja mä odotan uusia kenkiä.
uusi Guess laukku olisi myös kiva. aijon sen ostaa myös varmaan ensi vuonna. katsoo vaan mikä raha tilanne on silloin jos sen pystyy sitten vaikka ostamaan. se on nyt ihan hyvä että olen alkanut säästämään. olen sen oppinut. ei sitä tarvi aina jatkuvasti shoppailla.
silloin tällöin se on mukavaa. ja säästää siinäkin kun kaikki rahat ei mene shoppailuun. ja silleen on ihan kiva kun ostaa jotain pientä.
pikku summalla. siinäkin säästää. ja tällä hetkellä mä en tarvi mitään koska mulla on jo. on laukkuja ja kenkiä. ja ihan hyvässä kunnossa vielä niin ei tarvi ostaa uusia. ja niistä saa monta eri tyyliä kun yhdistelee niitä. näyttää hyvältä.
alkaa olla pikku hiljaa nälkä. no kohta pääsee aamupalalle. ja voisi keittää kohta teetä taas. käyn kohta katsomassa onko pesukone vapaa. saa pyykit laitettua sinne.
keskiviikkona on taas työ päivä. päästään kaikki silloin siinä puoli kahdelta. hyvällä fiiliksellä menen taas töihin. tulee ihan varmasti mukava työ päivä. ja siellä kulutettua aikaa ja näkee muita ihmisiä.
nyt kun on taas levännyt viikonlopun niin jaksaa tämän viikon taas.
nyt mulla on ollut hyvä kausi. ja hyvä fiilis on ollut. ei ole ahdistanut tai mitään. mutta kyllä se huono kausi tulee taas jossain vaiheessa. olen varma siitä. nyt vaan pitää nauttia elämästä kun pystyy.
sitä ei koskaan tiedä koska sitten tulee huono päivä.
tai kausi. mutta. ruoka on maistunut. syömisen kanssa ei ole mitään ongelmaa ollut nyt. syön aina mahan täyteen. niin jaksaa sitten.
herkuttelen sitten taas jouluna. varmaan syön ainakin suklaata.
sitä pitää syödä jouluna. odotan että pääsee syömään porkkana laatikkoa. se on paras joulu ruoka mun mielestä.
muistan kun ennen en tykännyt mistään laatikoista. mutta porkkana laatikosta aloin tykkämään pikku hiljaa. kinkkua olen tosi huono syömään. sitä en koskaan syö jouluna. rosolli on toinen ruoka mistä tykkään myös. ja kala. no tulepaahan jouluna sitten taas syötyä. hyviä ruokia. pitää nauttia. sitä ei ihan joka päivä saa joulu ruokaa.
mutta kyllä siihen sitten taas kyllästyy kun syö niitä monta päivää putkeen. uusi vuosi on kohta. juon vaan silloin limsaa. se riittää mulle. ei tee yhtään mieli alkoholia. olen kohta ollut juomatta puoli vuotta. ja hyvä päätös oli että lopetin juomisen.
hyvin olen pärjännyt ilma sitä. ei ole enää koskaan krapulaa tai huonoa oloa. parempi hyvä olo kun huono olo.
saan elämässä paljon nautintoa muista asioista. kun jostain alkoholista. mielummin syön vaikka suklaata.
ja seksi on yksi mun lempi asioista elämässä.
ja se että näyttää hyvältä. tunnen itseni seksikkääksi.
ei ole ulkonäkö ongelmia. vaikka muutama kilo on tullut lisää niin se on vaan hyvä asia. mulla on nyt naiselliset muodot.
mielummin niin kuin joku luu viulu. tykkään mun pepusta tällä hetkellä. se on se tärkein. ja mun rinnat on ihan ok. mielummin luomu kun silikoni. muistan kun teininä en yhtään tykännyt mun rinnoista. mutta nyt tykkään. ainakaan ei ole niin kamalan pienet.
sopivat. ja rintaliivit näyttää ihan hyvältä mun päällä. ja niitä on ihan kiva ostella välillä. tietää sen että hyvältä näyttää.
nyt mä ostin viimeksi noi valkoiset rintaliivit. niitä mä käytän aina arkena. sitten kun haluaa seksiä niin laittaa sitten vähän seksikkäämmät rintaliivit päälle. tai alusvaatteet.
tykkään ostella alusvaatteita. niitä ei ole koskaan liikaa. ja tykkään aika paljon kaiken värisistä. pinkki on se mun lempi väri.
ja toinen on vaalean sininen. violetti väri menee myös ja punainen.
pitää joskus sitten mennä shoppailemaan vaan alusvaatteita.
kun raha tilanne on semmoinen että voi taas hieman shoppailla.
shoppailu on vaan parasta. mutta kunhan ei shoppaile ihan liikaa.
silloin tällöin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.