IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

loma on lopussa.Sunnuntai 27.12.2015 15:30

loma mennyt mukavasti. tänään pitää palata takaisin. poikaystävän luona on ollut mukavaa. on valvottu ja syöty vaikka mitä. huomenna menen sitten hulluna lenkkeilemään kaverin kanssa illalla.
sitten kun on uusi vuosi niin taas herkutellaan.
nukuin taas äsken päikkärit. nukuin noin tunnin. kuuden aikaan poikaystävä vie mut takasin. pitää käydä siuhkussa taas illalla. menen taas parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. näen taas sitäkin.
huomenna aijon herätä taas siinä seitsemän aikaan. keitän aamu kahvit ja kirjoitan blogin. odottelen aamu palaa siinä samalla.
uskon että ensi viikko menee ihan mukavasti.
ja menen viettämään poikaystävän luokse uutta vuotta. ajateltiin silloin tehdä pizzaa. ei olla pitkään aikaan tehty pizzaa.
uutena vuotena aijon juoda vaan limsaa. se riittää. en juo enää alkoholia. tulee varmasti ihan mukava uusi vuosi ilman viinaa. eikä tule huonoa oloa. aijon mennä vielä töihin ennen uutta vuotta.
tulee siellä sitten kulutettua aikaa.
huomenna pitää pestä aamulla kasa pyykkiä. pitää pestä noi vaatteet mitä käytin lomalla. saa ne pestyä.
sitten on taas puhtaita vaatteita. saa olo housut pestyä.
pystyy niitä taas käyttämään. olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä.
on saanut ainakin levättyä jos ei muuta. jaksaa ensi viikon.
positiivisella asenteella vaan mennään.
ihanaa nähdä taas kaverit. on ollut ikävä niitä.
pääsee niiden kanssa viettämään aikaa. ennen uutta vuotta.
sain syötyä sipsi pussin. oli hyvää. ja olen syönyt myös liikaa suklaa konvehteja. kiintiö on täynnä. ei enempää. ensi vuonna sitten jouluna taas. eikä enää torttuja. niitäkin olen syönyt liikaa.
yritän ensi viikolla käydä joka päivä lenkillä. varmaan illalla aina.
saa liikuntaa koska en ole kauheasti liikkunut loman aikana mihinkään. nyt on taas mukavaa aloittaa toi lenkkeily loman jälkeen.
saa kaloreita kulutettua ja raitista ilmaa. tekee tosi hyvää.
saa nyt nähdä nouseeko paino taas. kun on vaan nyt syöny jouluna.
no ensi vuonna yritän käydä salilla taas sen pari kertaa viikossa.
onneksi se naisten kuntosali tunti alkaa taas ensi vuoden puolella. päästään kaverin kanssa sinne.
innolla olen kyllä menossa salille taas kun saa sen aloitettua.
tulee tekemistä ja liikuntaa.
uskon että ensi vuosi on varmasti hyvä vuosi taas. ja aikaa menee varmasti taas äkkiä. sitten huomaa taas että hei joulu on taas ja uusi vuosi. mutta uskon myös sen että ensi vuonna voi tulla huonoja kausia. kuten vaikka masennus tai joku. mutta kyllä niistä selviää.
onneksi on toi lääkitys. ai niin mulla on taas toi hoito neuvottelu helmikuussa. siihen keskusteluun tulee lääkäri psykologi ja ohjaaja.
se on aina pari kertaa vuodessa. se on ihan hyvä olla niin tietää missä mennään. ja miten olen voinut ja katsotaan samalla että mitä tulevaisuudessa. se kestää aina sen tunnin se keskustelu. yleensä se menee aika äkkiä. mua vaan aina vähän jännittää se tilanne mutta ihan hyvin olen pystynyt olla siinä keskustelussa.
ja puhunut siellä miltä musta aina tuntuu.
varmaan nyt jatkossa käyn edelleen psykologin luona aina kerran kuussa. en halua lopettaa niitä käyntejä. siellä on ihan hyvä aina käydä. ja puhua siellä millainen tilanne on nyt. ja onneksi on noi ohjaajat niin niidenkin kanssa voi jutella. kohta pitää taas uusia noi lääkkeet. ja hakea niitä. on niitä sitten taas.
nyt joulun yli on hyvin riittänyt noi lääkkeet.
eikä ole onneksi tarvinut ottaa mitään rauhottavia loman aikana.
ihan hyvä vaan. se on merkki siitä että loma on mennyt hyvin eikä ole ahdistanut. mulla oli vaan loman aikana yksi rauhottava mukana. pitää alkaa pikku hiljaa pakkailemaan tavaroita kasaan. ettei mikään unohdu. nää mun kamat on ihan levällään täällä poikaystävän luona. vaatteet pitkin lattioita.
no alan kohta pakkamaan. on sitten kaikki pakattu.
huomenna luulen että olen varmaan suurimman osan ajasta koneella. tai katson tabletilla jotain. katoin eilenä ja tänään tuota ensisilmäyksellä sarjaa. se on hyvä. olen edelleen toisella kaudella.
vielä on monta kautta katsomatta. katsottavaa riittää.
mulla on toi frendit sarkain kesken. sitäkin pitäisi katsoa.
ja animet on kesken, on leffoja mitä pitäisi katsoa..
vaikka mitä. katson ne kaikki kun huvittaa tai kerkiän.
mutta jos ei huvita katsoa niin olen sitten koneella. toinen vaihto ehto. en nyt loman aikana ole ollut kauheasti koneella. ollut jotain muuta tekemistä. sitten kun tulee aina lomilta niin sitten alkaa se koneella oleminen taas. ainakin mulla käy aina niin.
ja mä olen aina koneella silloin kun huvittaa. välillä on kausia että olen vaan aamuisin ja iltaisin koneella. tai jopa iltapäivällä ellei keksi mitään parempaa tekemistä. näin se vaan menee. ainakin mulla. tuleepahan ircissä taas pyörittyä. ja blogin saa kirjoitettua aamulla aina. jaksan kyllä herätä huomenna seitsemältä. ei ongelmaa. keitän aamu kahvit heti kun olen herännyt.
olen sitten pirteä taas kirjoittamaan blogia. päivä lähtee aina silleen hyvin käyntiin. skypetellään taas poikaystävän kanssa iltaisin taas.
ja vietän illat parhaan kaverin luona.
ja ihan mukavaa huomenna nähdä sitten toista kaveria kun ollaan menossa lenkille illalla. heitetään se puolen tunnin lenkki. se on aina sopiva. sen jälkeen katsotaan lemmen viemää. nyt tällä viikolla en ole kaheasti katsonut lemmen viemää kun olen ollut lomalla.
mutta ensi vikolla kerkeää taas näkemään.
siinä on varmaan tapahtunut vaikka mitä.
salkkarit on tauolla vielä. odotan niitäkin kovasti että se alkaa.
en enää muista että mihin kohtaan sekin jäi.
emmerdale sarjaa katson aina kun vaan pystyn. muutamat jaksot jää aina viikolla näkemättä. en näe kaikkia jaksoja. mutta pysyn kyllä siinäkin ihan kärryillä.
ja kaverit aina kertoo mitä siinä on tapahtunut. nekin katsoo emmerdale sarjaa.
kaikkea sitä tulee katseltua telkasta. onpahan jotain katsottavaa.
ja kaverin kanssa on aina mukavaa katsoa yhdessä telkkaa.
kun taas yksin. parhaan kaverin kanssa katsotaan aina yhdessä salkkarit ja uusi päivä. meidän ilta sarjat ennen nukkumaan menoa.
menen aina siinä yhdeksältä nukkumaan.
mutta. nyt alan keräilemään tavaroita kasaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.