IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Desucon! :)Lauantai 16.01.2016 07:55

Nyt se päivä vihdoin koitti. Desuconiin! Kaverin kanssa lähdemme yhdentoista bussilla lahtea kohti. Tulee upea päivä. Olen ihan fiiliksissä.
Kamera on latautumassa että saa otettua paljon kuvia.
Tiedän mitä laitan päälle niin tarkenee tuolla ulkona. Pitää syödä hyvä aamupala ettei tule nopeasti taas nälkä. Aijon olla koneella siihen asti kun me lähdetään. Tullaa illalla takaisin mutta aikaa me ei vielä tiedetä.
Mennään varmaan heseen syömään tänään.
Onneksi noi hese ateriat maksaa sen alle 10 euroa vaan. Sillä ruoalla saa mahan täyteen. Bussi matka rahat on valmiina.
Aijon shoppailla siellä sitten. Budjetti on ainakin sata euroa tai vähän yli. Pitää ottaa joku iso muovi kassi mukaan mihin mahtuu sitten noi mun ostokset jos laukussa ei riitä tila.
eilenä oli ihanan rento päivä. Naisten ryhmässä käytiin kahvilassa juomassa kaakaot. Kävin lounaan jälkeen taas tokmannilla. Ostin sitruuna mehu kivennäisvettä ja kulta katriina kahvia.
Eilenä söi suklaata. Ja katsoin ainakin pari tuntia Gintama animea.
Ja vähän gossip girl sarjaa katsoin myös.
Eilenä kaveri oli taas mun luona kylässä katsomassa lemmen viemää. juotiin teetä ja juteltiin samalla. Skypetin sitten poikaystävän kanssa vielä. Loppu ilta meni salkkareita katsoessa. Salkkareiden jälkeen katsoin tabletilla hetken animea ennen kun menin nukkumaan. Menin tuossa vähän ennen yhdeksää nukkumaan. Nukuin hyvin viime yön. Nyt jaksaa tämän päivän sitten desuconissa. Pitää kaverin kanssa käydä jossain kahvilla sitten jossain vaiheessa. Varmaan desuconin jälkeen käydään jossain kahvilla. Saadaan vähän energiaa. Ajattelin varmaan juoda kahvia. On ainakin hereillä kun juo sen. On sitten taas virtaa liikkua.
voisi samalla syödä jonkun leivoksen. Saa siitäkin vähän sokeria.
Kyllä me kaverin kanssa jaksetaan tämä päivä. Aijon silti ottaa rauhottavia mukaan varmuuden vuoksi jos siellä iskee huono olo tai ahidistus. Mutta tuskin huonoa oloa tulee kun olen aivan innoissani sen koko päivän. Puhelin pitää ladata tässä aamulla ennen kun lähtee. On sitten täysi akku. Ja silläkin pystyy ottamaan sitten kuvia myös. aamupala meillä on vasta tuossa yhdeksältä. Aijon syödä ruisleipää. Pitää sitten siinä samalla pyytää noi rauhottavat ohjaajalta ettei unohdu. Laukun voisi laittaa pikku hiljaa valmiiksi. Ai niin vesipullo pitää ottaa mukaan jos siellä iskee kamala jano.
Se on hyvä olla mukana. Me kävellään sinne sibeliustalolle.
Ei ole onneksi kamalan pitkä matka sinne.
Näyttäisi että tänään on aika hyvä keli. Ei ole onneksi tyyliin 20 astetta pakkasta. Nyt on vissiin vähän yli 10 astetta pakkasta. Sopivasti. Eikä mulle tule onneksi kylmä kun puen lämpöisesti päälle.
Tarkenee bussi pysäkillä. vähän yli kolme tuntia lähtöön.
Join taas äsken aamukahvit. Todella vahvat kahvit. Nyt on hyvä ja pirteä fiilis. Olen ainakin hereillä. Laitan noi mun valitsemat vaatteet sitten päälle ennen lähtöä. Nyt tämän aamun olen mun olo asussa.
Teetä en viitsi juoda tässä aamulla koska mulle tulee varmasti hätä kun ollaan bussissa. Parempi etten juo.
Kohta voisi laittaa taas musaa soimaan. Tästä tulee mahtava päivä.
fiiliksellä mennään. Kohta voisi taas tiskata.
Sänkykin pitää pedata. On sitten vähän siistiä kun palaa illalla takaisin. Aijon syödä loput suklaat illalla. Mulla on vielä vähän jäljellä pandan valkosuklaata. Syon sen loppuun tänään.
Sitten kun tullaan takaisin illalla niin lupasin poikaystävän kanssa vielä skypettää. Jos olen vaan vielä hereillä. Mutta jos mua alkaa nukuttamaan niin menen sitten heti nukkumaan. Melkein nukahdin taas eilen illalla sohvalle. Jaksoin kömpiä sänkyyn onneksi.
ehkä aijon katsoa taas illalla animea. Jos vaan jaksan. Ai niin mun pitää vaihtaa mun puhelimen soitto ääni. aijon laittaa soitto ääneksi Ginatama animen alku tunnarin. Laitan sen kun kerkiän.
aijon alkaa nyt latamaan animea koneelle. En ole nyt vuosiin ladannut mitään animea koneelle. Nyt aijon taas ladata. Mä haluan kaikki mun lempi animet koneelle. Ne mitkä mahtuu.
Olen nyt vaan katsonut anime ultimassa animea. Sieltä on aina ollut helppo katsoa kaikki sarjat. Aijon kyllä katsoa edelleen sieltä animea. Kaikki ne mitä en ole vielä nähnyt.
uusi animelehti tulee taas ensi kuussa. Odotan innolla. Animelehti saisi tulla joka kuukausi. Eikä muutaman kuukauden välein. Mulla on jo iso pino noita animelehtiä. Ne kaikki on hienosti yhdessä kasassa tuolla mun hyllyssä. En aijo koskaan heittää niitä pois. Niitä on aina välillä kiva selailla. Mun pitäisi uudestaan selata ne kaikki läpi koska sieltä voi löytyä manga sarjoja mitä ei ole ennen lukenut.
Löydän ne kaikki sitten tuolla mun tabletilla ja aijon lukea ne tabletilla. En ole nyt pitkään aikaan lukenut mitään mangaa.
Pitäisi kyllä alkaa taas lukemaan. Animea olen nyt katsonut enemmän. Olisi hienoa päästä tänäkin kesänä desuconiin.
Pitää kysyä taas kaverilta mennäänkö. Jos me mennään niin aijon hankkia koulutyttö asun. riippuu tietysti millainen ilma siellä on.
että tarkeneekö sillä asulla sitten siellä.
Kesään on vielä pitkä aika. Tässä on koko kevät aikaa suunnitella asua sinne sitten. Tilaan sen netistä.
Onneksi mun kokoja löytyy. Ja eikä se asu ole sitten onneksi kamalan kallis. Hyvin saa sen ostettua. Ei mene kauheasti rahaa.
Olen aina haaveillut olla jossain koulutyttö asussa desuconissa.
sen asun lisäksi ajattelin laittaa noi mun pitkät mustat mokka saappaat. Ne sopii hyvin siihen asuun. Toivottavasti en nyt vaan lihoa kauheasti kevään aikana. Nyt mikä paino on tällä hetkellä niin toivon että pysyy vaan aina samana. No en mä varmaan kauheasti liho koska mä liikun tosi paljon viikolla. Ja herkuttelen vaan viikonloppuisin. Uskon että paino pysyy nyt koko ajan samana.
Nyt mä aloin syömään suklaata tässä samalla kun kirjoitan.
Alkaa vaan olla taas nälkä. No nyt voi onneksi syödä suklaata kun on vikonloppu. Ja roska ruokaa pääsee syömään tänään. En ole aikoihin syönyt missään hesessä roska ruokaa.
Ihanaa kyllä päästä taas syömään. eikä se haittaa koska mä käyn harvoin syömässä missään hesessä roska ruokaa. Ja mä saan sen varmaan kulutettua tämän päivän aikana kun me liikutaan paljon.
Ainakin siitä annoksesta saa paljon energiaa.
Se on se tärkein. Jaksaa sitten. Aijon kyllä nauttia siitä ateriasta.
Syon sen rauhassa koska meillä ei ole mikään kiire.
koko päivä aikaa. Bussit menee vissiin tunnin välein. Koska on viikonloppu. Arkena ne menee aina puolen tunnin välein.
Kyllä me päästään kaverin kanssa bussilla takaisin.
Saa vaan nähdä onko se bussi kamalan täynnä. Kyllä me selvitään.
Onneksi kaveri on mukana. Jutellaan niitä näitä bussissa niin ei tule huonoa oloa. Pitää sitten katsoa jaksetaanko huomennakin mennä desuconiin. Toivon että mentäisiin. Väsytti tai ei.
Mutta katsotaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.