IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viikonloppu on ohitse. Oli kyllä mukava viikonloppu taas poiakystävän luona. Otettiin koko viikonloppu vaan rennosti. Poikaystävä oli kipeänä viikonloppuna. Sillä oli pieni flunssa päällä. Saa nyt sitten nähdä saanko mä siltä sitten sen flunssan. Yleensä mä olen aina saanut poikaystävältä kaikki taudit. Mutta ei haittaa. Kunhan se ei ole mikään noro virus. Sain taas nukuttua viikonloppuna aika paljon. Poikaystävä antoi mun nukkua. Se sanoi mulle että nuku vaan jos tuntuu siltä.
Nyt taas pirteänä uuteen viikkoon. Oltiin viime perjantaina naisten ryhmässä mega myynnissä. Mä sanoin kavereille etten osta mitään siltä. Mutta. Mä ostin. Mä löysin siltä aivan ihanan pinkin laukun.
Maksoi vaan 40 euroa. Mä olen todella pitkään halunnut semmoisen pinkin laukun ja nyt se löytyi. Aivan ihana. Otin sen käyttöön viime perjantaina. Siinä on mun uusi ihana kevät laukku. Ja kesä laukku.
Mutta. Tänään on onneksi tullut rahaa taas ja tämän viikon lopulla tulee lisää rahaa. Pääsee maksamaan laskuja.
Mulla on tänään ohjelmassa aamulla kokki ryhmä. Mä teen mutakakun jälki ruoaksi. Paras kaveri tekee jonkun kala ruoan.
Siinä tää maanantai aamu menee kivasti. Menen ehkä kaupassa käymään kokki ryhmän jälkeen. Hyvin kerkiää ennen ompelu ryhmää mikä on iltapäivällä. Tänään on myös kuntosali illalla.
Mukavaa mennä myös sinnekkin. Tästä tulee hyvä päivä. Ja muutenkin on aika hyvä fiilis. Join taas äsken vahvat aamu kahvit.
Mä heräsin taas tänään ennen herätys kelloa.
Olin vaan että nyt on aika herätä ja kahvin keittoon.
En jaksanut viikonloppuna päivittää tätä blogia.
Mutta nyt aijon kirjoittaa taas. Joka päivä.
Otin vaan rennosti viikonlopun. Kävin tosiaan viime perjantaina verikokeissa. Nyt siellä on käyty taas eikä tarvitse taas mennä kuukauteen. Kävin myös apteekissa viime perjantaina hakemassa leponex lääkettä. Nyt sitäkin on taas. Tänään me jaetaan aamulla taas viikon lääkkeet dosettiin. Nyt mun ei onneksi ihan vielä hakea mitään lääkettä. Hyvin riittää joksikin ajaksi.
Eilenä mä katselin illalla taas gossip girl sarjaa. Mä olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Olen nyt puolessa välissä sitä sarjaa.
Kerkesin katsoa sitä vähän ennen kun menin taas parhaan kaverin luokse. Oli mukava ilta parhaan kaverin luona. Tänään taas katsotaan illalla salkkarit ja uusi päivä. Meidän ilta ohjelmat.
Hyvin kerkiän skypettämään poikaystävän kanssa kun pääsen salilta illalla. En kiukutellut yhtään poikaystävälle viikonlopun aikana.
Mikä saavutus. Mulla on alkanut noi naisten vaivat taas.
Mieli alat oli aika hyvät koko viikonlopun aikana.
Nyt noi naisten vaivat alkaa olla ohi niin on taas oma itsensä. Ei kiukuta, ärsytä tai itketä. Mun tavoite on tällä viikolla käydä joka päivä lenkillä. Tänään tulee lenkki heitettyä jos menen kauppaan tänään ja illalla on sali niin siinä on tämän päivän liikunnat.
Huomenna on taas sähly iltapäivällä. Pitää katsoa kun tulen klubitalolta niin menen sitten puolen tunnin lenkille ennen sählyä.
Huomenna mulla on taas klubitalo reissu. Viimeksi en ollut klubitalolla koska mulla oli se psykologi aamulla.
Saa sitten nähdä huomenna miten noi bussi matkat sitten menee.
Toivon että hyvin. Aijon ottaa sen rauhottavan mukaan jos huono olo iskee vaikka bussissa. Mä koitan ajatella iloisia asioita bussi matkan ajan etten se ahdistus iske.
Toivon kun tulen takaisin bussilla, ettei se bussi ole sitten kamalan täynnä. Silloin se on ahdistavaa. Ja jos on kauhea meteli bussissa.
Mukavaa pelata taas sählyä sitten huomenna taas.
Viimeksi me naiset voitettiin miehet sählyssä. Hauska peli oli.
Saa sitten nähdä kumpi voittaa huomenna.
Aijon varmaan taas tänään katsoa gossip girl sarjaa. Ennen ompelu ryhmää kerkiää katsoa vähän matkaa sitä sarjaa.
Sain katsottua viikonloppuna loppuun kaikki the fosters kaudet mitkä oli tullut. Netflixiin oli tullut pari kautta sitä sarjaa.
olen ne saanut katsottua ja odotan siltä sarjalta uusia kausia.
Ne sitten tulee netflixiin jossain vaiheessa.
O.C sarjaa pitäisi myös katsoa eteenpäin. Olen melkein saanut katsottua sitä ekan kauden. Vielä on sen kauden jälkeen vielä kolme kautta. Animea en ole nyt katsonut yhtään.
Mun piti viikonloppuna katsoa animea mutta se vähän sitten jäi.
No tällä viikolla yritän taas katsoa jotain anime sarjaa taas.
Tänään tulee noi desucon liput myyntiin. Kaveri lupasi tilata ne liput tänään. Heti kun ne tulee. Saadan ne hyvissä ajoin.
Ja lupasin maksaa kaverille takaisin siitä lipusta minkä se hankkii mulle. Sitten on tosi hyvä fiilis kun kaveri saa ne liput tilattua.
Päästään taas desuconiin! jee.
Enää vähän yli pari kuukautta niin se tapahtuma taas on.
odotan innolla. Tiedän jo miten aijon pukeutua sitten sinne.
Vaatteet on valittu. Eli laitan sen kissa hupparin minkä ostin viimeksi desuconista. Ja sitten sen kanssa jotkut farkut.
Ja toi mun animelaukku. Se on onneksi iso niin siihen mahtuu aika paljon tavaraa. Aijon ottaa muovikasseja varmuuden vuoksi mukaan jos tulee kauheasti taas shoppailtua siellä.
Ellei sitten sieltä saa muovikassia jos ostaa jotain.
Kuvia täytyy ottaa taas paljon. Muistoksi.
Se on tosi kivaa kun toi mun kaveri haluaa myös lähteä sinne desuconiin. Ei tarvitse olla ihan yksin siellä.
Viimeksi meillä oli tosi mukavaa siellä. Saatiin aika hyvin kulumaan siellä. Olisipa silloin ihana ilma. Aurinko saisi paistaa. toivottavasti ei sada yhtään vettä. Mä en edelleenkään omista sateen varjoa.
Mutta tänä kesänä mä aijon hankkia sen. Vihdoin ja viimein.
Varmaan tokmannilla on sateen varjoja. Menen sieltä katsomaan.
Alan kohta tiskaamaan. Pyykkiä ajattelin pestä tänään myös.
Pesen sitten kokki ryhmän ja kauppa reissun jälkeen. Jos pesukone on vaan vapaa. Mutta jos on varattu niin sitten en pese.
Pesen myöhemmin. Saisi pestyä noi vaatteet mitä pidin viikonloppuna. Ulkona näyttää olevan mukava ilma.
Aurinko paistaa taas tänään. ihanaa.
Huomaa että on paljon pirteämpi kun on kevät. Mua toi kevät aina piristää. Kun aurinko paistaa niin silloin on tosi paljon energiaa.
jaksaa tehdä kaikenlaista. Ja on hyvä fiilis.
Soiteltiin eilenä äidin kanssa. Kyseltiin miten viikonloppu on mennyt jne. Menen ehkä nyt kotona käymään tänä viikonloppuna.
Katsoo vaan miten tää viikko menee.
Sanoin äidille eilenä että olen ehkä tulossa viikonlopuksi kotiin.
Äiti on taas kovasti odottanut että tulisin taas kotona käymään.
Joten voisin tänä viikonloppuna vaikka mennä.
Mutta jos on huono olo loppu viikosta tai ei jaksa niin sitten en ole menossa kotiin tai lomille. Mutta jos on hyvä fiilis niin sitten lähden.
Toivon että tästä tulisi taas mukava viikko. ja ettei se huono olo iske taas mitä pari viikkoa sitten.
Ettei tulisi noita jähmettymis kohtauksia ja harhoja.
Mutta jos ne tulee niin sitten tulee. Onneksi mä olen tottunut niihin.
Ne ei tunnu enää niin pelottavilta. Ja toi rauhottava aina auttaa tuohon jähmettymis kohtaukseen ja harhoihin.
Kun mulla on toi jähmettymis kohtaus, niin en pysty puhumaan kunnolla tai liikkumaan. Mun olo aina helpottuu kun istun alas, otan sen rauhottavan. Odotan että se alkaa vaikuttamaan.
Ja ohjaaja on aina siinä vieressä. Menen tai soitan ohjaajalle kun toi tilanne tulee. Ne onneksi tuntee mut hyvin ja tietävät myös noista
mun harhoista ja jähmettymis kohtauksista.
Mutta nyt uskon ettei niitä varmaan tule taas vähään aikaan.
Mikä olisi vaan hyvä asia. Toivon että nyt mulla olisi hyvä kausi taas pitkään. Nautin nyt taas elämästä täysillä.
Päivä kerrallaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.