IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli huono päivä töissä. Jaskoin silti olla työpäivän loppuun saakka. Aamulla meinasi tulla se ahdistus mutta se meni ohi.
Ruokailun jälkeen mun olo huononi. Mä sanoin töissä ohjaajalle siitä.
En pystynyt keskittymään oikeen mihinkään.
No sitten yksi työkaveri huomasi mun olo tilan myös niin se pyysi ohjaajan paikalle. Mä kerroin ohjaajalle näistä mun oireista mitä mulle tulee kun ahdistus iskee. Eli harhoista ja epä todellisesta olo tilasta.
Otin sitten ihan rennosti loppu päivän. En mennyt salille eilenä illalla.
Mä en halunnut olla semmoisessa paikassa missä on paljon ihmisiä.
Joten kävin illalla lenkillä. Otin taas sen rauhottavan kun olin töissä.
En ole nyt lähdössä mihinkään lomille. Mä aijon kerätä taas voimia viikonlopun ajan niin jaksan sitten taas ensi viikolla. Nyt täytyy taas pysähtyä ja levätä. Sitä ei aina jaksa. Eilenä aamulla musta tuntui että hei tästä tulee hyvä päivä. Ja toi mun olo tila tuli taas ihan puun takaa.
Yllättäen. sanon ohjaajalle kun menen aamupalalle että olen täällä viikonlopun. Pitää äidille soittaa ja ilmoittaa etten ole tänä viikonloppuna tulossa. Se voi olla että tänäänkin se huono olo voi taas iskeä yllättäen. Mä pidän mukana nyt tuota rauhottavaa ihan varmuuden vuoksi. Pyydän sen ohjaajalta ennen kun alkaa toiminta tunti. paras kaveri lähtee lomille mutta onneksi mun toinen kaveri on täällä viikonlopun. Poikaystäväkin tulee ehkä käymään.
Poikaystävällä on kova flunssa tällä hetkellä. Mä ymmärrän jos se ei pysty tai jaksa tulla käymään täällä. Senkin täytyy levätä ja parantua. Mutta kyllä mä tekemistä keksin viikonlopulle.
Olen koneella, katson tabletilla jotain, väritän taas jos jaksan. Käyn lenkilllä..kaikkea rentoa puuhaa. Ja herkuttelen taas kun on viikonloppu. Syön vähän suklaata.
Tänään pitäisi taas siivota. Alan siivoamaan kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Pesen ehkä pyykkiä tänään taas jos pesukone on vaan vapaa. Eilenä mä kävin kaupassa töiden jälkeen. Nyt on kahvia taas. Ostin sitä. Tänään aijon maksaa vuokran ja toisen laskun. Tänään on tullut taas lisää rahaa kelalta.
Pystyy nyt maksamaan kaikki laskut mitä on nyt tullut.
Nyt on hyvin aikaa maksaa aamulla ne laskut.
Aamupala on taas noin tunnin päästä. En meinannut tänäänkään jaksaa nousta sängystä kun kello soi. Olisin halunnut vaan nukkua.
Mutta kun heräsin ja pääsin ylös niin keitin kahvia.
Myöhemmin juon teetä sitten taas tänä aamuna vielä.
Pitää tiskata taas. Laitan musat soimaan taustalle kun alan siivoamaan. siivoamisessa menee taas se puolisen tuntia. Aloitan ensin imuroimalla. vessan siivoan viimeiseksi.
Sitten on taas mukavaa kun kämppä on siisti ja järjestyksessä.
Tänään on sitten toi toiminta tunti iltapäivällä.
Saa nähdä mitä tehdään. Lenkille aijon mennä taas illalla.
Päivällisen jälkeen. Pakko päästä ulkoilemaan.
Siellä on ainakin tällä hetkellä hyvä ilma. Eilenä satoi vähän vettä.
Sitten lenkin jälkeen menen kaverin luokse kylään katsomaan lemmen viemää. skypetän taas ja menen parhaan kaverin luokse loppu illaksi. Toivon että tää päivä olisi mukavampi kun taas eilinen päivä. Mutta jos se ahdistus iskee niin sitten se iskee. Sille ei voi oikeen mitään. Toivon ettei tulisi sitä jähmettymis kohtausta ja harhoja. Sitten pitää mennä ohjaajan luo tai soittaa ohjaajalle
jos se olo tila iskee. Mä en pysty liikkumaan jos mulla on se jähmettymis kohtaus. Enkä sillä hetkellä pysty kunnolla puhumaankaan. Se on psykoottinen tila.
ympäristökin saattaa tuntua epä todelliselta. Kulkee vähän sumussa silloin. Eilenä kun pääsin töistä niin ei alkanut onneksi ahdistamaan kun kävelin kauppaan. ja eikä tuntunut pelottavalta liikkua onneksi.
Yleensä mä en uskalla liikkua missään jos kaikki tuntuu epä todelliselta. Onneksi se rauhottava lääke auttoi siinä vaiheessa kun lähdin töistä. Selvisin kaupastakin.
Ja kävelin hidasta tahtia koska ei ollut onneksi mikään kiire.
Sitten kun pääsin takaisin tänne niin mä kerroin ohjaajalle siitä työ päivästä. Ja sovittiin ettei mun tarvinnut lähteä salille.
Nyt aijon ottaa ihan rennosti ja tehdä mukavia asioita.
En aijos stressata mistään asiasta. elän vaan hetken ja päivän kerrallaan. Niin kyllä tää tästä. Mulla on nyt taas vähän huono kausi.
Sille ei voi mitään. Välillä on hyviä kausia välillä huonoja.
Mutta sitten kun on saanut levättyä niin nauttii taas elämästä.
Ja jaksaa tehdä taas kaikkia asioita.
Jos poikaystävä tulee käymään viikonloppuna niin voitaisiin käydä vaikka koti pizzassa. hakemassa vaikka pizzat. Mutta katsotaan.
Kysyn poikaystävältä että haluaako se pizzaa.
Sitten vähän muita herkkuja jos katsotaan taas leffoja ja sarjoja netflixistä. Varmaan taas katson viikonloppuna monta jaksoa putkeen gossip girl sarjaa. Nyt en ole jaksanut katsoa tabletilla pariin päivään yhtään mitään. Mutta tänään ajattelin katsoa taas jotain sillä. Saa ajan kulumaan koska koneella mä en jaksa olla koko aikaa. Pitää ostaa huomenna tai tänään sitä suklaata.
Mä en osaa nyt taaskaan päättää mitä suklaata söisin.
Mutta se selviää kyllä. Irto karkkeja mä en ole ostanut aikoihin.
Niitäkin voisi ostaa myös. On sitten taas herkut viikonlopulle.
Onneksi mä käyn lenkillä silti viikonloppuna. Saa vähön herkku kaloreita kulutettua. Ettei makaa ja syö sohvalla koko aikaa.
Alkaa olla nälkä taas. No kohta on aamupala. Syön ruisleipää taas.
Niin kuin joka aamu. Paras leipä. Paljon parempi kun joku vaalea leipä. Syön hyvin tänään taas niin jaksaa koko päivän.
Voisi yrittää värittää taas tänään. Jos innostuisin. Katsotaan.
Saisi väritettyä sen yhden kuvan loppuun mitä väritin kun olin klubitalolla. Auringon pitäisi paistaa tuossa iltapäivällä. Ja toivon että se paistaisi illallakin kun menen lenkille taas.
Pitää ottaa taas aurinkolasit käyttöön. Mun pitäisi ostaa uudet aurinkolasit. Katsoo niitä sitten jossain vaiheessa. Voisi käydä sokoksessa katsomassa jos sieltä löytyisi jotkut aurinkolasit.
Sokosessa myydään aika kivoja aurinkolaseja. Eri malleja.
ja ne lasit on yleensä kestäneet aika pitkään.
Mulla on tällä hetkellä vaan yhdet aurinkolasit.
Ne ei ole menneet vielä rikki tai mitään. Onneksi.
Mutta. Jos sitä alkaisi nyt siivoamaan niin saisi sen pois alta.
Ja kerätä pyykit kasaan. Ja katsoa aamupalan jälkeen onko pesukone vapaa. Toisaalta kun olen viikonlopun nyt täällä jos vaikka pesisi vasta viikonloppuna pyykit. Niillä ei ole mikään kiire vielä.
Roskat pitää viedä myös. Ettei jää haisemaan.
Mutta. saa nyt nähdä millainen päivä on tulossa tänään. Toivottavasti vähän parempi mitä eilinen päivä.
No onneksi mulla on se rauhottava mukana varmuuden vuoksi.
Pyydän sen ohjaajalta kun menen aamupalalle.
Ohjaajat pitää ja huolehtii nosita meidän kaikista lääkkeistä kaapissa lukkojen takana. Ne aina antaa jotain lääkettä mitä tarvitsee. ja ne huolehtii noista meidän doseteista.
Saadaan niitä lääkkeitä sitten aina aamupalalla ja iltapalalla.
Kun ollaan ensin syöty. Nyt mulla on taas kaikkia lääkkeitä niin ei tarvitse nyt hakea mitään. Riittää toistaiseksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.