IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mukava päivä oli eilenä :)Sunnuntai 10.04.2016 07:49

Eilenä oli aivan ihana päivä. poikaystävä tuli käymään.
Käytiin koti pizzassa hakemassa pizzaa ja otin itselleni kotzonen. Missä oli kanaa. jaksoin melkein syödä sen. Sitten me katseltiin vaan leffoja ja sarjoja melkein koko päivä. Ja Harrastettiin seksiä pari kertaa.
Oltiin vähän vauhdissa. Illalla poikaystävä sitten lähti.
Skypetellään taas tänään illalla. Muutenkin tää viikonloppu on mennyt todella hyvin. Ei ole ollut nyt yhtään ahdistusta tai huonoa oloa.
Hyvin olen nyt pärjännyt. Onneksi alan olemaan hyvässä kunnossa taas. jaksaa ensi viikon taas. Huomenna on maanantai taas.
Huomenna mulla on ohjelmassa ompelu ryhmä ja sali illalla.
Tänään olen menossa kaverin kanssa iltapäivällä taas lenkille.
Sovittiin tälleen kaverin kanssa. Ulkona on nyt aika sumuinen ilma mutta ehkä se aurinko tulee vielä tänään esiin ehkä. Toivottavasti.
Olisi paljon kivempi kävellä jos aurinko paistaisi.
En eilenä jaksanut lähteä mihinkään lenkille enää. Kun poiaksytävä lähti menin suihkuun, keitin teetä ja aloin katsomaan tabletilla gossip girl sarjaa. Katson sitä taas tänään. Nyt kun olen innostunut katsomaan sitä sarjaa niin nyt sitä pitää vaan katsoa.
Heräsin tänään vähän myöhemmin mitä aina yleensä. Heräsin nyt vähän ennen seitsemää. Ja join aamu kahvit äsken. Nyt olen jotenkin hereillä. Teetä keitän taas myöhemmin aamulla tänään.
Nyt mä olen varmaan tänään vähän enemmän koneella mitä eilenä.
Aamun ainakin olen nyt koneella. En nyt jaksa vielä tehdä mitään muuta. Sain eilenä pestyä noi mun pyykit.
Nyt ei tarvitse hetkeen taas pestä. Pesukone oli vapaa eilenä aamulla onneksi. Illalla menen taas parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. Näkee nyt taas sitä kun se tulee lomilta tänään.
Kiva taas nähdä. Katsotaan taas tänään illalla toi huippujengi ohjelma. Mä olen melkein nähnyt kaikki jaksot mitä sitä on tullut.
Musta se on hyvä ohjelma. Se on jännä katsoa miten ne selviää siellä vuorella. ja kuka sitten aina tippuu.
Huomenna tulee salkkarit taas. Onneksi. Lemmen viemää ohjelmaa en näe huomenna koska olen salilla.
Tiistaina sitten taas näkee lemmen viemää. Kaveri tulee taas tiistai iltana mun luo taas katsomaan sitä. Juodaan teetä siinä samalla.
Hyvin pärjäsin viikonlopun ilman mitään limsaa.
tai alkoholitonta siideriä. Olin vaan tiukkana kaupassa ja ostin vaan pienen pullon kivennäisvettä. Hyvä minä. Tästä se lähtee ettei enää juo mitään sokeri juomia. Ja siinäkin säästää rahaakin kun ei osta mitään limsaa. Poikaystävä osti eilenä pepsiä missä oli kirsikkaa.
Kohta pitää tiskata taas. Niin kuin joka aamu.
Sitten ei häiritse ne tiskit kun tiskaa ne.
Mutta tänään on ihana rento päivä. Ei ole kiire minnekkään. Voi vaan olla. Huomenna menen varmaan taas kaupassa käymään.
Lounaan jälkeen ajattelin mennä. Kerkiää käymään ennen ompelu ryhmää. Nyt en ole katsonut mitään animea. Ei ole nyt huvittanut. Mutta kyllä mä alan katsomaan sitä taas jossain vaiheessa.
Pitäisi myös värittää. Kokeilen tänään taas tuota värittämistä jos vaikka nyt innostuisin taas siitä.
Kohta ollaan huhtikuun puolessa välissä. Touko kuu alkaa lähestyä. Ja ihana kesä. Toivottavasti on lämmin kesä ettei sada koko aikaa mitään vettä. Mutta sen näkee sitten.
Odotan yhtä laskua minkä pitäisi tulla tässä lähi päivinä ja haluaisin jo maksaa kovasti sen pois. Varmaan se tulee ensi viikolla.
Sitten kun sen on saanut maksettua niin ei tarvitse taas kuukauteen miettiä sitä laskua. Sen pitäisi olla vissiin viimeinen lasku mikä tulee tässä kuussa. Onneksi olen oppinut sen että ensin maksaa kaikki laskut ja sen jälkeen näkee paljon jää vielä sitä rahaa.
Mulla ei ole mikään hätä. Saan kelalta vielä tässä kuussa sen 130 euroa niin hyvin selviän tämän kuun loppuun asti.
Onneksi mun raha asiat on tasapainossa. Ja että saa kelalta sitä rahaa. Raha asioita ei tarvitse mun ainakaan stressata.
Mutta kesä kuussa shoppailemaan sitten seppälään.
Silloin on varmasti tullut ihania kesä vaatteita.
Odotan innolla sitä shoppailua. Nyt pitää vielä säästää tää ja ensi kuu. Ruokaan ja laskuihin saa mennä nyt vaan rahaa.
On sitä rahaa kun lähtee lomille. Pystyy ostamaan viikonloppu ruoat.
Mutta sitten kun on desucon tapahtuma niin sitten otan mun yhdeltä säästö tililtä rahaa sinne. Pystyy maksamaan bussi matkat, ruoat ja on sitten vähän shoppailu rahaa.
Odotan innolla jos sitä desuconia. Pian se taas on.
Mutta. Nyt on taas herkuteltu ihan tarpeeksi viikonloppuna.
Tänään taas alkaa että syö normaalia ruokaa ja jättää viikoksi herkut taas pois. Herkuttelen sitten vähän taas ensi viikon viikonloppuna. Nyt tiukka linja. Ja aijon liikkua mahdollisimman paljon taas. Käyn salilla ja lenkillä. Juon vaan vettä ja vihreää teetä.
Ja kahvia aamuisin. Onneksi olen jo tottunut siihen ettei herkuttele yhtään viikolla. Ja suklaakin maistuu aika hyvälle kun sitä ei ole syönyt viikkoon. Olen huomannut että mulla on aika hyvä kunto.
Ja lihakset on vähän kasvaneet. jaksaa hyvin liikkua ja syke nousee siinä samalla. Ja se on parasta salilla että aina tunnin jälkeen on onnistunut ja hyvä fiilis. Se on parasta. Ja ihanaa aina mennä kuumaan suihkuun salin tai lenkin jälkeen.
Aijon jatkaa salilla käyntiä kun noi ohjatut sali ryhmät jää kesä tauolle. Koitan käydä aina maanantaisin ja keskiviikkoisin.
Se on yksi mun tavoite kesällä.
Haluan että saan kaikkiin mun lihaksiin liikettä. Ettei sitten vaan käy salin sijasta aina vaan lenkillä.
Mutta aijon käydä lenkilläkin aina välillä.
Se on pää asia että saa liikuntaa. Ja että tulee hyvä olo sen jälkeen.
Mä olen jäänyt koukkuun tuohon saliin ja lenkkeilyyn.
Rakastan liikuntaa. Kroppa pysyy hyvässä kunnossa.
Kohta voisi kuunnella vähän musaa. Tulee hyvä fiilis kun kuuntelee.
Aamukin ja päivä lähtee mukavasti käyntiin.
Tästä tulee hyvä päivä. Aamupalaan on vielä vähän yli tunti aikaa.
Alkaa olla pikku hiljaa taas nälkä. Syön leipää taas.
Niin kuin joka aamu. Syön nyt sen verran taas ettei tule taas heti nälkä. Meillä on ruoka tänään vasta kahdelta. Sinne on muutama tunti aikaa vielä. Teetä keitän tuossa kun olen syönyt aamupalan.
Juon tuota citrus teetä. Se on mun yksi lempi vihreä tee maku.
Tänään tulee juotua varmaan aika paljon teetä taas. Nyt kun on koko päivä aikaa vaan juoda. Mutta vihreä tee on aika terveellistä ja sitä voi juoda vaikka kuinka paljon.
Juon sitä mielummin kun taas kahvia.
Olen enemmän tee kun taas kahvi ihmisiä. Nuorempana mä join enemmän kahvia taas. Nyt mulla menee kahvia vaan yksi kupillinen päivässä. Aamu kahvi. Se pitää juoda joka aamu. Muuten päivä ei lähde käyntiin ellei juo sitä. Mä juon sen aina yhdestä mun isosta mukista. Mulla on tietty muki mistä mä juon sen aamu kahvin.
Kulta katriina kahvi on mun lempi kahvi.
Se on hyvää eikä ole niin kamalan kallistakaan.
Hyvin pystyy ostamaan sitä aina.
Onneksi on sitä rahaa millä pystyy ostamaan teetä ja kahvia.
Teetä ja kahvia pitää olla aina. Ne ei saa koskaan olla loppu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.