IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Uudet ballerinakengätTorstai 24.05.2018 08:17

Eilen oli kyllä tosi lämmin päivä. Hiki vaan valui. Työpäivän jälkeen kävin kaupassa ja ostin jäätelöä. Oli pakko ostaa koska oli niin kuuma.
Jäätelö maistui. Tänään taas siivotaan, pestään pyykkiä ja on kokkiryhmä iltapäivällä. Mä olen taas pääkokki ja teen kinkkukeittoa.
Mä olen joskus vuosia sitten tehnyt kinkkukeittoa. Siitä tulee varmasti hyvää. Kävin eilen tokmannilla ja ostin semmoiset ihanat pinkit ballerinakengät. Maksoi vaan 13 euroa ja löytyi kokoa 41. Nyt on vähän kevyemmät kengät. Sekä ihanan väriset! Ajattelin laittaa ne huomenna jalkaan kun lähden lomille. Huomenna tosiaan taas lomille. Mä olen nyt ollut täällä jo kolmisen viikkoa. Eli ihan kiva päästä taas lomille.
Menen poikaystävän luokse. En ole pitkään aikaan ollut poikaystävän luona. Kiva taas mennä. Kun saan blogin kirjoitettua niin alan siivoamaan ja pesemään pyykkiä. Vien kohta pyykit.
Kokkiryhmän jälkeen mun pitää käydä apteekissa hakemassa masennuslääkettä ja leponexia. Ne lääkkeet on loppu. Onneksi on aikaa käydä apteekissa kokkiryhmän jälkeen. Sitten on taas lääkkeitä kun olen hakenut. Mulla on tosi hyvä olo. Tää päivä menee tosi hyvin. Tuskin joutuu syömään rauhottavia.
Aijon nauttia tästä päivästä. Pääsee tekemään hyvää ruokaa kavereiden kanssa. Koska mä olen pääkokki niin mä ja ohjaaja käydään yhdessä kaupassa. Ostetaan kaikki ruoka tarvikkeet.
Salkkarit jäi aika jännään kohtaan. Camilla jäi kiinni kun Aki tuli huoneeseen. Pakko katsoa tänään salkkarit. Saa nähdä mitä seuraavaksi tapahtuu. Eilen katsottiin parhaan kaverin kanssa Fox kanavalta moderni perhe sarjaa.
Niitä vanhoja jaksoja. Mä nähnyt ne kaikki jaksot aika monta kertaa.
Moderni perhe sarja on vaan paras.
Netflixiin ei ole vielä tullut sitä vikaa kautta. No kyllä se tulee sinne jossain vaiheessa. Odotan innolla.
Nyt tuli netflixiin lisää terrace housea. Toinen osa. Eka osa on vielä kesken. Varmaan sitä tulee taas katsottua viikonloppuna.
Animea aijon myös katsoa viikonloppuna.
Katson noita anime sarjoja mitä on tullut netflixiin.
Siellä on vaikka mitä katsottavaa.
Odotan että tulee lisää anime sarjoja. Tykkään siitä että netflixiin on alkanut tulla animea. Mutta. Nyt siivoamaan. Saa kaiken tehtyä.
Tulee hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.