IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Seuraava desucon helmikuussa.Maanantai 11.06.2018 07:57

Oli kiva desucon viikonloppu. Löysin sieltä yhden animefiguurin, pari animejulistetta Ja tosi hienon pokemonhupparin. Meni juuri sopivasti se 100 euroa shoppailuun. Kaverikin löysi vaikka mitä sieltä.
Eikä tullut ollenkaan huonoa oloa niin ei joutunut ottaa ollenkaan rauhottavaa. Kaikki meni hyvin. Otin sieltä kuvia noista cosplay asuista.
Oli hienoja asuja kaikkilla siellä. Onneksi siellä oli vesipisteitä koska siellä oli niin kamalan kuuma. Niin pääsi juomaan.
Uusi viikko taas alkaa. Mulla on työpäivä. Lähden noin puolen tunnin päästä töihin ja mulla ei ole mitään hajua mitä puen päälle. Laitan varmaan hupparin. Pitää katsoa laukku minkä otan tänään käyttöön.
Pikkasen väsytti tänä aamuna. En meinannut jaksaa nouta sängystä ylös. Mutta nyt olen hereillä. Pakko juoda toinen kuppi kahvia vielä.
Käytiin kaverin kanssa eilen kotipizzassa syömässä. Otin kotzonen.
Ja jaksoin syödä sen. Ei mennyt hukkaan. Kun lähdettiin kaverin kanssa desuconista niin käytiin kahvilla vielä ennen kun lähdettiin kotiin.
Seuraava desucon on helmikuussa. Sitä sitten odotellen ja säästämään rahaa. Saa nähdä onko silloin kamalan kylmä. Kauheat pakkaset tietysti. Parin viikon päästä on juhannus. Nopeasti tää kesäkuu on mennyt taas. Ja kohta mulla alkaa loma. Koko heinäkuu.
Mutta. Nyt alan valmistautumaan töihin. Puen vaatteet päälle ja laittaa laukkua valmiiksi. Tänään pitää käydä kaupassa työpäivän jälkeen. Mutta luulen että tästä tulee hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.