IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Omoi.fi :)Keskiviikko 13.06.2018 07:30

Viikko sujunut tähän asti todella hyvin. Olin eilen taas klubitalolla tekemässä ruokaa. Meillä oli kanaa ja riisiä ruokana. Tein siihen salaatin ja leivoin yhden ihmisen kanssa suklaahippukakun. Siitä kakusta tuli aika hieno ja oli helppo tehdä. Eka kerta kun tein sen kakun.
Alan jo toipumaan desucon viikonlopusta. Mä olin tuossa maanantaina niin väsynyt. Ompeluryhmän jälkeen menin sohvalle makoilemaan niin mä nukahdin ja multa meni päivällinen ohi. No ainakin sain levättyä.
Nyt alan olla paljon pirteämpi mitä alkuviikosta.
Tänään taas töihin. Neljän tunnin työpäivä. Hyvin kerkiää blogin kirjoittaa ennen kun lähtee. Jaoin tuossa maanantaina lääkkeet dosettiin niin ei tarvitse nyt hakea mitään. Ei edes leponexia. Huomenna mulla on taas aamulla verikokeet. Puoli yhdeltätoista on aika sinne.
Kerkiää onneksi syömään aamupalan. Mulla oli eilen illalla maha kipeä. Mutta nyt se ei ole onneksi enää. Pikkasen säikähdin.
Onneksi se meni ohitse. Pelkäsin että saanko jonkun mahataudin.
Ei onneksi tullut. Kun pääsen töistä kotiin niin aijon aloittaa jo siivoukset. Ellen sitten nuku päikkäreitä. Jos mua väsyttää niin sitten nukun päikkärit. Herään huomenna aamulla ajoissa sitten siivoamaan.
Nukahdin taas eilen illalla mun sohvalle ja heräsin kahdelta yöllä. Menin sitten sänkyyn nukkumaan. Nukuin hyvin viime yön eikä tänä aamuna ollut ongelmaa herätä. Nyt mulla on aika pirteä olo ja hyvä fiilis. Tästä tulee kiva päivä varmasti. Positiivinen asenne vaan kehiin niin kaikki menee hyvin. Kiva nähdä työkaverit töissä.
Animea mä kerkiän katsomaan loppu viikosta. Löysin taas pari sarjaa mitä alan katsomaan. Kun käytiin desuconissa ja ostin figuurin sieltä, sain sen muovikassin missä oli sivuston nimi mistä pystyy ostamaan animekrääsää. Sen niminen sivusto kuin Omoi.fi.
Siellä sivustolla on kaikkea ihanaa anime tavaraa. Ajattelin ostaa sieltä jotain jossain vaiheessa kun rahatilanne vaan sallii.
Nyt mun pitää säästää sinne tallinnan risteilylle.
Katsoo sitten sen reissun jälkeen rahatilanteen. Siellä sivustolla oli myynnissä ihania animetyynyjä. Ei pahan hintaisia edes.
Noin 24 euroa tyyny. Niitä samoja tyynyjä myytiin myös desuconissa. Olisin ostanut sen tyynyn mutta kerkisin jo tuhlaamaan rahat. No ehkä ensi kerralla sitten. Ensi kerralla kun on desucon niin on pakko saada iso pehmolelu sieltä.
Alan nyt siihen säästämään rahaa. Tässä on monta kuukautta aikaa säästää mikä on hyvä. On sitten shoppailu rahaa taas desuconissa kun sinne menee. Ja siinä samalla saa säästettyä bussimatka rahat ja ruoka rahat. Innolla odotan jo seuraavaa desuconia. Kaveri lähtee taas myös sinne mun kanssa. Ollaan nyt käyty kaverin kanssa joka vuosi desuconissa. Siitä on tullut meille tapa.
Aina on kiva mennä desuconiin. Mitähän vaatetta pukisi tälle päivälle? No katson kohta. Totorolaukun otan tänään taas käyttöön.
Siihin laukkuun mahtuu kaikki. Mutta. Alan nauttimaan tästä päivästä. Tulee hyvä päivä varmasti. Katsoo jos työpäivän jälkeen käy ostamassa jätskin kaupasta. Palkitsen itseni sillä. Katsoo ostaako samalla jotain muuta kaupasta kun sinne menee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.