IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olohuoneen kaapit siivottu.Perjantai 15.06.2018 08:08

Nyt se viikonloppu taas koitti. Eilen mulla oli tosi vauhdikas päivä.
Kävin verikokeissa, toimintatunnilla olimme lenkillä, lenkin jälkeen kauppaan, ja illalla siivosimme ohjaajan kanssa noita mun olohuoneen kaappeja. Nyt mä sain kaikki talvitakit ja kengät niihin kaappeihin niin ne ei enää ole tuossa eteisessä naulakossa. Nyt tuli enemmän tilaa eteiseen. Melkein pari tuntia siivottiin niitä kaappeja. Nyt mun kaikki dvd:t ja cd levyt on järjestyksessä siellä kaapissa.
Olohuoneeseen tuli myös enemmän tilaa kun siivottiin samalla se nurkka mikä oli myös täynnä tavaraa. Nyt on hyvä mieli kun sai oikeen kunnolla siivottua. Sitten jossain vaiheessa me siivotaan mun makuuhuoneen kaappeja. Katsottiin eilen parhaan kaverin kanssa sitä pihlajasatua. Ei vitsit se oli hauska. Tänään se taas tulee. Outoa kun Markus näkyy siinä. Ihan paras ohjelma. Tänään meillä on viimeinen naistenryhmä ennen kun se jää kesätauolle. Syksyllä sitten jatkuu taas.
Mulla ei ole mitään tietoa että mitä me oikeen tehdään?
Kuulin ohjaajalta että se on jotain kivaa. Kaveritkaan ei tiedä mitä tehdään. No se selviää sitten. Mun tekee kauheasti mieli sipsiä.
Mietin ostanko tänään? Voisi ostaa. En ole pitkään aikaan syönyt sipsiä.
Suklaata tekee myös mieli. Menen ehkä käymään kaupassa tai tokmannilla ostamassa ne herkut. Huomenna poikaystävä tulee käymään. Ihanaa nähdä sitä. Ikävä on ollut. Vietetään kiva päivä.
Katsellaan taas netflixistä leffoja. Saa nähdä onko sinne tullut jotain uusia leffoja. Mä en ole nyt katsonut netflixiä pariin päivään.
Pyykkiä pesen tänään kun eilen en kerennyt. Mulla on koko päivä aikaa pestä tänään. Mun pitää pestä vaatteet ja lakanat.
vaihdoin eilen puhtaat lakanat sänkyyn. Oli mukavaa nukkua niissä viime yö. Tänään laitan legginsit jalkaan. Otan käyttöön nuo ballerinakengät. En ole nyt hetkeen käyttänyt niitä kenkiä.
Otan tuon mun yhden pinkin laukun tänään käyttöön.
Tänään aijon olla vähän pinkin värinen. Pinkki on paras väri.
Mulla on nyt tosi hyvä olo. Ihanaa kun viikonloppu alkaa.
Kaverit on myös viikonlopun täällä. Vietän viikonloppu illat parhaan kaverin kanssa. Mutta nyt puen päälle ja alan laittamaan laukun valmiiksi. Nyt voisi kuunnella jotain hyvää musaa.
Viikonlopun kunniaksi. Kohta on juhannus. Odotan innolla.
Ihanaa kun on kesä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.