IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli mukava juhannus.Maanantai 25.06.2018 04:46

Juhannus on nyt vietetty. Oli todella mukava viikonloppu vanhempien luona ja oli mukavaa nähdä kaikki sisarukset. Me grillattiin ja saunottiin juhannuksena. Join pari siideriä ja yhden viinipullon. Pikkasen olin väsynyt seuraavan päivänä. Nukuin melkein koko lauantai päivän.
Eilen olin jo vähän pirteämpi. No nyt mua ei väsytä yhtään vaikka heräsin tänään neljältä. Keitin äsken aamukahvit. Tuntuu nyt oudolta olla koneella kun en ole ollut koneella moneen päivään.
Ihan kiva kirjoittaa taas blogia. Enää tämä viikko niin mulla alkaa kesäloma. Pari työpäivää tällä viikolla. Mulla on koko heinäkuu lomaa.
Ihanaa. Aijon lomalla katsoa paljon animea. Katson niin paljon kun pystyy koska mulla on vaan aikaa. Sekä saa nukkua päikkäreitä.
Otan ihan rennosti koko heinäkuun niin jaksaa elokuussa taas töihin.
Meillä on se tallinnan risteily 8 päivä elokuuta. 22 tunnin risteily.
Sitä odotan seuraavaksi. Pitää katsoa paljon ottaa sinne rahaa mukaan.
En hirveästi ota mutta jonkin verran. Tuntuu oudolta kun on taas maanantai. No uusi viikko alkaa. Mulla on ihan hyvä olo.
Toistaiseksi. Musta vähän tuntuu että tällä viikolla joudun syömään rauhottavia. varaudun siihen. Koska se ahdistus saattaa iskeä koska tahansa tai nuo harhat. Harhoja mulla ei ole nyt ollut vähään aikaan.
Mä näen aina semmoisia hahmoja. Jotka tuntuu välillä pelottavilta.
Ne ei aina ole pelottavia. Mutta nyt on vaan ollut hyvä kun noita harhoja on ollut harvemmin. Yhdessä vaiheessa niitä oli mulla ihan koko ajan. Nämä harhat kuuluu mun sairauteen. Olen tottunut jo elämään näiden harhojen kanssa. Niitä tulee ja menee.
Tänään pitää jakaa taas viikon lääkkeet dosettiin. Jaan ne tuossa illalla vasta iltapalalla. Leponex lääke ei ihan heti lopu koska hain sitä viime viikolla. Kohta alan muuten syömään niitä uusia e-pillereitä.
Mulla menee tällä viikolla vikat e-pillerit.
Saa nyt nähdä miten ne uudet pillerit vaikuttaa. No sen näkee sitten.
En nyt aijo stressata niistä pillereistä.
Eilen katselin melkein kolme tuntia animea putkeen iltapäivällä.
Katsoin: "Fullmetal Alchemist" animea. Enää pari jaksoa niin olen katsonut koko sarjan. Hyvä anime. Netflixiin on tullut tuo "Death Note" anime. Olen senkin nähnyt ja ajattelin katsoa senkin uudestaan. Katsoin tuon animen silloin kun se tuli. On hyvä anime.
Yli kymmenen vuotta vanha. Nyt olen innostunut taas katsomaan animea. Mikä on vaan hyvä juttu. Netflixiin on myös tullut vaikka mitä anime sarjoja mitä pitää katsoa. No heinäkuussa mulla on aikaa katsoa niitä. Mitähän sitä tänään pukisi päälle?
No varmaan housut ja huppari. Joo ne mä laitan töihin päälle.
Sitten pitää juomapullo ottaa töihin mukaan.
Se ei saa unohtua. Koitan juoda päivän aikana paljon vettä.
Menen tänään lenkille illalla jos on hyvä sää.
Heitän tuon pururata lenkin. Tehokas lenkki.
Aijon nyt alkaa taas enemmän liikkumaan. Juhannuksena en kauheasti liikkunut. Aijon lenkkeillä. Mutta. Tästä uusi viikko taas alkaa. Toivottavasti tästä tulee hyvä viikko.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.