IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Yhdeltä lähtö.Torstai 21.06.2018 06:45

Ihanaa. Tänään lomille. Porukat tulee hakemaan yhden aikaan.
Pitää pakata kohta loput kamat ja laittaa kämppä kuntoon ennen lähtöä.
Sain eilen jo aika hyvin siivottua. Kävin tokmannilla taas eilen niin siellä oli juhla mokka tarjouksessa. Alle kolme euroa paketti. Piti ostaa kun halvalla sai. Nyt on taas kahvia. Heräsin tuossa kuuden jälkeen.
Nyt on ihana aamu taas kun ei ole mikään kiire. Pääsee kohta juhannuksen viettoon. Käyn tänään alkossa ostamassa sen viinipullon.
En vaan tiedä että mitä viiniä ostaisin. Varmaan taas sen päärynäviinipullon. Se on hyvä eikä maksa kauheasti. Sitten ostan pari siideriä siihen vielä niin siinä on sitten mun juhannus juomat.
Paras kaveri sanoi mulle että sekin käy alkossa tänään katsomassa juotavaa. Sekin aikoo juoda. Se eilinen pihlajasatu jakso oli tajuttoman hauska. Kalle oli ihan paras. Vitsit me naurettiin kaverin kanssa kun katsottiin. Pakko katsoa se tänään taas illalla kun se tulee.
Lemmen viemää jäi eilen myös aika jännään kohtaan. Voi olla etten tänää näe sitä mutta se ei haittaa. Ensi viikolla sitten taas katson lemmen viemää. Mun sisarukset tulee huomenna kotiin.
Siis ihanaa nähdä ne kaikki. Mä en ole nähnyt niitä moneen kuukauteen. Mun veljet ja siskon. Ihanaa viettää juhannusta kun koko perhe on koossa. Mikäs sen parempaa.
Varmaan saunotaan juhannuksena. Kävin eilen illalla apteekissa hakemassa leponexia. Nyt sitä lääkettä on taas. Onneksi apteekissa ei ollut ruuhkaa kun kävin hakemassa. Nyt mulla on taas kaikkia lääkkeitä. Otan yhden rauhottavan lomille mukaan varmuuden vuoksi. Se on ihan hyvä olla mukana.
Pesen pyykkiä tänään heti aamupalan jälkeen. Mulla on nyt tää aamu aikaa pestä vielä ennen kun lähden. Toivon että pesukone ei ole varattu. No sen näkee sitten.
Mietin laitanko mekon tänään päälle kun lähden lomille? Joo taidan laittaa. Tuolla ulkona paistaa nyt aurinko. Laitan sen punaisen mekon. Ja sen kanssa legginsit. Laitan ballerinakengät jalkaan kun lähden lomille ja pakkaan nuo mun lenkkarit mukaan jos me käydään viikonloppuna lenkillä.
Kannettavan ja tabletin otan mukaan lomille. En jätä niitä tänne.
Rahaa menee tänään noin 20 euroa varmaan koska käyn ruokakaupassa vielä kun olen käynyt alkossa.
Juomiin menee noin 12 tai 13 euroa. Ei onneksi sen enempää.
Huomenna tulee taas rahaa. Jippii. 146 euroa. Se on iso summa.
Pärjää sillä hyvin loppu kuun. Ja saa laskut maksettua.
Mutta. Nyt jatkuu pakkaaminen. Pitää pakata saunakamat mukaan.
Ettei unohdu. Mutta nyt nautitaan. Tulee kiva juhannus.
Laitan vähän musiikkia taustalle kun jatkan pakkaamista.
Hyvää juhannusta kaikille !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.