IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Lääkkeet dosettiin.Maanantai 06.08.2018 07:21

Uusi viikko alkaa. Töihin pitää taas mennä. Neljän tunnin työpäivä. No nopeasti se menee. En meinannut jaksaa nousta sängystä ylös.
Olisin halunnut jäädä vielä nukkumaan. Mutta pakko oli nyt nousta.
Ylihuomenna reissuun. Tallinnan reissu. Ihanaa päästä taas laivalle.
Shoppailemaan. Sekä syömään hyvää ruokaa. Mä ja kaverit päästään samaan hyttiin. Ollaan kolmistaa siellä hytissä. Mä menen sitten nukkumaan sinne yläsänkyyn. Mä olen tykännyt nukkua kyllä siinä.
Mitäköhän sitä tänään pukisi päälle? Taidan laittaa legginsit ja jonkun t-paidan taas. Siinä on hyvät työvaatteet tälle päivälle.
Tänään menen illalla lenkille pururadalle. Pakko päästä vähän ulkoilemaan. Eilen mä kävin vaan kaupassa. En jaksanut mennä enää sen jälkeen lenkille. Nyt kun on vähän viileämpää niin mukavampi kävellä tuolla ulkona. Kuulin että helteet alkaa sitten taas jossain vaiheessa. Nyt pitää vaan nauttia tästä viileydestä.
Lääkkeiden jako on taas tänään dosettiin. Mulla on kaikkia lääkkeitä vielä. Ei tarvitse hakea mitään. Rauhottava pitää ottaa taas töihin mukaan. Huomenna kelalta tulee taas rahaa. Siitä tulikin mieleen että sain kelalta postia että mulle on myönnetty se asumistuki.
Sain sen viime viikolla. Kiva yllätys. Kyllä raha mulle kelpaa jos sitä saa. Mä pärjään tosi hyvin joka kuukausi noilla kelan rahoilla.
Pystyy maksamaan kaikki laskut ja jää käyttö rahaa.
Sitten mulla on vielä säästöt siihen päälle niin mulla ei ole mitään rahaongelmia. Rahaa on. Ei tarvitse sitä asiaa murehtia.
Hyvin pystyy elämään. Aamupala ei ole ihan vielä. Vähän yli tunnin päästä. Pakko juoda taas kahvia aamupalalla.
Pysyy töissä hereillä. Mulla on tänään eväänä töissä kanaa ja pastaa.
Hyvä ruoka. Me syötiin sitä eilen niin sain sitä nyt evääksi.
Eilen jaksoin katsoa animea. Parisen tuntia. Aloin katsomaan semmoista animea kuin. "Sword art online" Se sarja on tuolla netflixissä. Ja muutaman tunnin katsoin taas: " Orange is the new black" Kohta olen katsonut sen viidennen kauden. Menee sekin sarja jännäksi. Tänään varmaan jatkuu animen katsominen.
Kun pääsee töistä kotiin. Ellen sitten nuku taas päikkäreitä.
Katsotaan. Huomenna on ne verikokeet aamulla. Menen sinne ja sieltä sitten töihin. Haen eväät kaupasta ennen kun menen töihin.
Kaupan kautta. Niin en saa ottaa aamulääkkeitä.
Pitää muistaa se. Mutta nyt laitan laukun valmiiksi ja puen vaatteet päälle. Otan taas tuon mun pokemonlaukun käyttöön.
Hyvä työlaukku. Kaikki tavarat mahtuu siiihen.
Luulen että tästä tulee kiva päivä.
Tuskin alkaa ahdistaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.