IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Siivotaan ja pyykinpesua.Torstai 18.10.2018 08:12

Viikonloppu alkaa taas lähestyä. Tää viikko on mennyt todella hyvin ja nopeasti. Tänään saa vähän levättyä. Mun pitää vaan siivota ja käydä kaupassa. Menen lidliin tänään. Ostan nyt silleen kaikkea niin huomenna ei tarvitse sitten mennä kauppaan.
Mun piti jo herätä tänään kuudelta mutta heräsinkin puoli kahdeksan.
Aamukahvit join äsken. Tänään aijon katsoa katsomosta kaikki tämän viikon Emmerdale jaksot mitä on tullut. Niitä on kivat kolme jaksoa.
Katson niitä sitten kun olen saanut eka siivottua. Alan heti siivoamaan kun saan blogin kirjoitettua. Pyykkiä pitää myös pestä.
Mutta tosiaan mua ei ole ahdistanut yhtään tällä viikolla. Tosi hyvin olen jaksanut tämän viikon. Ei ole joutunut ottamaan yhtään rauhottavaa. Hyvä minä. Nyt on taas hyvä kausi päällä. Saa sitten nähdä millainen on ensi viikko mutta en aijo nyt miettiä sitä. Aijon eka nauttia viikonlopusta. Poikaystävä on tulossa taas käymään viikonloppuna. Mä tarjoan pizzat. Ostetaan taas vähän leffa mässyä päälle.
Tulee mukava lauantai päivä. Sitten myöhemmin lauantai iltana katsomme putouksen kaverin kanssa. Tulee kiva lauantai ilta. Saadaan nauraa kun katsotaan se. Paras kaveri lähtee lomille huomenna.
Näen sitä sitten taas sunnuntaina. Pitäisi taas maksaa laskuja. Maksan ne tällä viikolla pois. Mulle on tullut vuokra ja netti lasku.
Ensi viikolla tulee taas rahaa kelalta. Millä sitten pärjää hyvin kuun loppuun asti. Onneksi raha asiat ovat hyvin mulla.
Ei tarvitse stressata raha asioista. Rahaa on. Nyt koitan säästää.
Mikä tekee ihan hyvää. Aijon tehdä lähiaikoina reissun tuonne puolenkuun pelit liikkeeseen. Siellä myydään kaikkea kivaa.
Menen shoppailemaan sinne sitten. Ajattelin tämän kuun lopussa käydä siellä. Pitää vaan sitten mennä bussilla.
Onneksi bussi matka ei kestä kamalan kauan. Voisin samalla reissulla käydä siellä cubus liikkeessä. Katson löytyykö sieltä uusia housuja. Tai huppareita. Mä tarvitsen uusia vaatteita.
Onneksi pystyn ostamaan niitä nyt.
Tänään ajattelin mennä taas lenkille illalla. Ellen mene sitten kauppaan. No katsotaan. Nyt laitan musiikkia soimaan kun alan siivota. Kohta on aamupalakin. Jotenkin mukava päivä tulossa kun ei ole mikään kiire. Saa rauhassa siivota ja pestä pyykit.
Sekä kerkiää käydä kaupassa. Ostan jo limut tänään lidlistä.
Mun viikonloppu juomat. Muutaman limu tölkin ajattelin ostaa.
Sitten ostan varmaan sipsiä lauantaina ja dippiä siihen päälle.
Ihanaa kun saa taas herkutella viikonloppuna.
En mieti yhtään kaloreita. Syön vaan. Tuskin se paino siitä kamalasti nousee kunhan liikkuu. Aijon lenkkeillä viikonloppuna. Toivon että aurinko vähän paistaisi. No katsotaan millainen sää on sitten viikonloppuna. Toivon että hyvä.
Ettei vaan vettä sada. Lenkkeily tekee hyvää. Ensi viikolla meillä ei ole ohjattua kuntosaliryhmää koska on syysloma viikko.
Sitten voisi vaikka lenkkeillä.
Ellei mene yksin salille kuntoilemaan. No katsotaan.
Mutta. Nyt alan siivota. Alotan vessasta.
Pyykit kerään valmiiksi niin vie ne tuossa aamupalan aikoihin pyykkituvalle. Luulen että pesukone on vapaa.
Mutta. Aijon nauttia tästä päivästä. Tulee mukava päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.