IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Putous tulee taas :)Lauantai 17.11.2018 08:38

Lauantai aamu. Heräsin tänään vähän ennen kahdeksaa. Nukuin hyvin viime yön. Menin eilen nukkumaan jo yhdeksän aikoihin. Katselin mtv katsomosta Ensitreffit alttarilla ohjelmaa. Musta se on mielenkiintoinen ohjelma. Saa nähdä pysyykö ne parit yhdessä. Kävin eilen tokmannilla. Kannatti käydä. Siellä oli kulta katriina kahvi tarjouksessa. Kaksi kulta katriina kahvia 6 eurolla. Oli ihan pakko ostaa. Sitten ostin vielä suklaata ja ponnareita. Pakko oli ostaa ponnareita koska mä olen hukannut kaikki ponnarit. Tänään poikaystävä on tulossa käymään. Vietetään kiva päivä. Mä haluan käydä subwayssa. Testata sitä taco subia. On varmasti hyvää. Aijon sen syödä. En onneksi ostanut sipsiä tai limsaa. Se oli lähellä että olisin ostanut limua. Mutta pystyin siihen etten ostanut. Hyvä minä. Mä koitan silleen etten kauheasti juo limua.
Toinen mitä koitan olla juomatta on alkoholi. Mulle tulee vaan huono olo jos juon alkoholia. Mielummin olen raitis. Eikä mun tee onneksi yhtään mieli alkoholia. Mikä on vaan hyvä. Mielummin mun tekee mieli juoda limua kun taas alkoholia. Mutta se limu on vaan täynnä sokeria.
Sen takia en hirveästi viitsi juoda sitä. Voisi yrittää tehdä silleen että pitää koko ajan vesipulloa mukana on missä tahansa.
Töissä mulla on aina vesipullo käytössä. Hörpin siitä vähän väliä.
Voisi sitä testata. Mä koitan olla silleen että tää mun paino pysyy samana. Olen nyt tyytyväinen mun painoon eikä se haittaa vaikka se tästä vielä tippuisi.
Kunhan ei enää nouse. Mä kävin eilen illalla lenkillä. Oli niin kiva ilma ulkona illalla. OLi vähän valoisaa mitä yleensä. Menen ehkä tänäänkin taas lenkille. Sitten kun poikaystävä on lähtenyt.
Tänään illalla olen menossa kaverin luokse kylään katsomaan putousta. Kivempi katsoa sitä kaverin kanssa kun taas yksin. Tulee kunnon naurut kun katsotaan se. Ihanaa huomenna saa vielä levätä ennen ensi viikkoa. Ensi viikolla mun viikko on taas täynnä kaikkea ohjelmaa. On töitä, salia, ryhmiä..No ainakaan ei tule tylsää. Sekä viikko menee varmasti taas äkkiä ja sitten pääsee lomille.
Nopeasti tää aika menee. Viikot on menneet hurjaa vauhtia. Kohta on joulu. Vähän yli kuukauden päästä.
Kavereille pitää keksiä pienet joululahjat. Sekä poikaystävälle.
Aamupala on kohta. Syön puuroa jos sitä on aamupalalla.
Mietin katsonko animea aamupalan jälkeen. Voisi vaikka katsoa tai sitten olen koneella. Musiikkia aijon taas kuunnella kohta.
Vähän alan fiilistelemään tätä päivää.
Tulee hyvä päivä. Huonenna sitten saa nukkua. Päikkärit nukun taas.
Sekä menen huomennakin lenkille.
Nyt kannattaa ulkoilla kun on luvattu että aurinko paistaa.
Hyvä lenkkeily sää.
Aijon nauttia siitä. Koitan taas liikkua paljon. Nyt kun on energiaa liikkua. Kiva mennä taas salille ensi viikolla. Tulee hyvät treenit.
Kohta meidän kuntosaliryhmä jää joulu tauolle.
Mutta käyn sitten yksin salilla kun on tauolla se ryhmä.
Sitten aijo myös lenkkeillä.
Mietin mitä puen tänään päälle? farkut ainakin aijon laittaa.
Ne uudet mitkä ostin viimeksi.
Nyt pysyy ne farkut kun löysin sen mun vyön tuolta vaatekaapista.
Ei tarvitse ostaa uutta vyötä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.