IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viikonloppu sujunut todella mukavasti. Poikaystävä kävi eilen niin katsottiin uusin pokemon leffa ja pokemon sarjaa. Oli kyllä hauskaa katsoa pokemonia. Vistit me heitettiin läppää siitä ja mä nauroin kauheasti. Oli kyllä ihanaa nauraa. Mun piti herätä tänään jo seitsemältä mutta olin sammuttanut kellon. Mä heräsin sitten siinä vähän ennen yhdeksää. Kerkesin aamupalalle. Tänään on ohjelmassa animen katsomista. Sekä aijon käydä lenkillä. Ulkona on kiva sää niin pakko päästä vähän ulkoilemaan. Huomenna se arki alkaa taas. Töihin ja salille. Mutta hyvällä fiiliksellä aloitan uuden viikon. Desuconiin on enää alle kolme viikkoa. Nää viikot menee varmaan tosi hitaasti.
Kun odottaa desuconia. Mä olen siellä sitten koko viikonlopun kavereiden kanssa. Ihanaa. Desucon tuntuu ihan toiselta kodilta.
Ihanaa olla siellä koko viikonloppu. Saan kaverilta varmaan majoitus paikan niin bussilla ei tarvitse kulkea.
Pitää vielä suunnitella. Nyt en aijo hirveästi varmaan shoppailla koska mulle tulee vielä noita laskuja muutama. Käytän siellä ainakin 50 euroa ellei enemmän. No katsotaan. Aijon nyt tänään saada katsottua sen yhden animen loppuun. Vielä 5 jaksoa on sitä jäljellä.
Jaksoja on yhteensä 22. Sitten olisi yksi anime leffa mikä pitäisi myös katsoa. Paljon animea. Nyt on kivaa taas katsoa animea kun on innostunut. Mitäköhän sitä pukisi päälle huomenna töihin?
Voisi katsoa jo tänään vaatteet valmiiksi niin ei tarvitse huomenna miettiä aamulla. Mulla on tänne kämppään kertynyt noita tyhjiä pizzalaatikoita. En ole vielä jaksanut viedä niitä roskiin. Poikaystävä ja mä ollaan aina viikonloppuna syöty pizzaa niin sen takia niitä on nyt kertynyt. Mä koitan viedä ne tänään roskiin.
Ihanaa kun voi tämän päivän ottaa vielä rennosti.
Ensi viikolla on taas ihan kaikkea ohjelmaa.
Töitä ja ryhmiä. Toivon että ensi viikko menee kivasti.
Sekä selviän ilman noita rauhottavia. Päivä kerrallaan niin kaikki menee hyvin. Pitää tänään muuten käydä kaupassa. Kahvi on loppu.
Käyn lidlissä. Samalla tulee tuo lenkki heitettyä.
Menen ruoan jälkeen kauppaan. Ostan kulta katriinaa. Se on paras kahvi. Sitten saa taas aamukahvit keitettyä kun on kahvia.
Katsoin eilisen illan tuota Jane the virgin sarjaa.
Olen jäänyt siihen koukkuun. Neljäs kausi menossa.
Ehkä katson sitä taas tänään.
Kohta alkaa tuo selviytyjät suomi. Sitä mä olen odottanut parhaan kaverin kanssa. Aijotaan katsoa sitä sitten yhdessä sunnuntai iltaisin.
Menen parhaan kaverin luokse katsomaan.
Eka kausi oli tosi hyvä. Saa sitten nähdä kuka voittaa.
Odotan jo kovasti että big brother alkaa.
Ei ala ihan vielä hetkeen. Syksyllä sitten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.