IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Antibioottikuuri.Torstai 02.05.2019 08:02

Vappu on nyt vietetty. Tuli syötyä paljon munkkia ja hyvää ruokaa.
Vietin vapun täällä. Paras kaveri oli vappu lomilla. Tulee tänään takaisin kotiin. Päästään taas katsomaan yhdessä salkkareita. Oli mukavaa kun eilen oli vapaa päivä. Töihin sitten taas ensi viikolla. Huomenna olen lähdössä taas lomille. Nyt on ollut viime aikoina hyvä olo. Ahdistusta ja harhoja ei ole ollut. Rauhottavia en ole joutunut syömään.
Hyvä kausi on mulla taas menossa ja aijon nyt vaan nauttia siitä kun vaan voi. Kävin tokmannilla tuossa alku viikosta ja mä ostin sieltä David merkkiset legginsit ja mustat rintaliivit. Ne david legginsit on hyvät housut tuonne salille Ja niitä voi muutenkin käyttää kesällä. Maksoi vaan 10 euroa. Ne rintaliivit maksoi 14 euroa. Ne on hyvät päällä.
Kohta alan siivoilemaan. Kirjoitan eka tämän blogin. Pyykkiä pitää pestä taas samalla. No mulla on aamupäivä aikaa hyvin siivota.
Tänään pitää katsoa taas sitä Roba poliisi sarjaa. Tullut taas pari jaksoa tuonne katsomoon. Katson ne kun kerkiän. Desucon on sitten ensi kuussa. Mennään kaverin kanssa jo perjantaina sinne kun se aukeaa.
Mä saan hyvin noi shoppailurahat kerättyä kasaan. Otan taas noin 100 euroa shoppailuun. Sillä saa ostettua vaikka mitä kivaa sieltä. Toivon että desucon viikonloppuna aurinko paistaa ja on lämmin.
Ei saa sataa vettä. Mulla on antibiootti kuuri tällä hetkellä.
Kävin maanantaina lääkärissä niin mulla on alapäässä taas tulehdus.
Viikon lääke kuuri. Voin sanoa että väsyttää ja maha on kuralla noista lääkkeistä. Onneksi mulla on maitohappobakteereita niin ne auttaa tuohon ripuliin.
Kävin eilen apteekista ostamassa niitä. Kohta voisi ottaa niitä tyhjään mahaan. Mä en saa juoda yhtään alkoholia kun on nää antibiootit.
Lääkäri sanoi että jos juo niin siitä tulee vaan pahempi olo.
Ruoka ei ole nyt hirveästi maistunut viime aikoina.
Jotenkin ällö olo koko ajan ettei pysty syömään mitään.
Eilen mulle maistui päivällä ruoka mutta sitten iltapala ei oikeen maistunut. Koitan nyt syödä vähän jotain.
Että saa energiaa. Mutta. Kyllä tää tästä.
Kohta olen taas terve. Huomenna tulee taas rahaa kelalta.
Ihan hyvä niin saa ostettua viikonlopuksi ruokaa kun menen poikaystävän luokse. Ostan vähän limua kun en saa juoda nyt alkoholia. No kesällä sitä kerkiää kyllä taas juoda.
Mutta nyt musat soimaan ja siivoilemaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.