IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hyvin meni tyttöjen ilta :)Sunnuntai 07.07.2019 08:24

Oli kiva ilta kavereiden kanssa. Juotiin, syötiin ja valvottiin. Nauroimme paljon illan aikana. Mä join vaan siideriä ja lonkeroa. Maistoin kyllä vähän kaverin kuoharia. Oli hyvää. Valvoimme johonkin kahteen asti. Mä ja toinen kaveri nukuttiin molemmat ilmapatjalla. Hyvin siinä sai nukuttua. Syötiin illalla myös pizzaa mitä ostin meille. Oli hyvää.
Nukuin eilisen päivän kun päästiin kotiin. Pikkasen väsytti. Voi olla että tänään nukun taas päivällä. Ei ollut pahaa krapulaa aamulla. Pää oli vähän kipeä. Sitten kun söi aamulla jotain niin vähän piristyi.
Yhdellä kaverilla oli tosi paha krapula. Se joi vaikka mitä illan aikana.
Mutta ei onneksi alkanut oksentaa. Heräsin tänään jo puoli kahdeksan.
Join kunnon aamukahvit. Nyt on pirteä olo vähän. Ihanaa kun voi tämän päivän ottaa ihan rennosti. Lenkille aijon mennä myöhemmin tänään.
Menen taas pururatalenkille. Tekee ihan hyvää liikkua perjantai illan jälkeen. Ainakin piristyy. Katsoin eilen illalla lemmen viemää jakson ja pihlajasadun. Harmi kun se pihlajasatu loppui. Olisi voinut tulla vielä monta jaksoa. Nyt sitä odotellaan että salkkarit taas alkaa.
Odotan innolla. Käytii kavereiden kanssa kaupassa eilen niin ostin vähän limua ja suklaata. Suklaat olen kohta syönyt. Limua on jäljellä vielä. Juon tänään. Aijon animea katsoa taas tänään kun on aikaa.
Juon samalla limua kun katson. En ole vielä hakenut niitä masennuslääkkeitä apteekista. Haen huomenna. Samalla käyn kaupassa. Sitten on taas kolmeksi kuukaudeksi masennuslääkkeitä.
Mulla on verikokeet huomenna. Muistin juuri.
Sinne pitää mennä. Kellon aikaa en nyt muista mutta katson sen kohta. Oliko se aamulla vai päivällä. Olo on tällä hetkellä ihan ok. Alkaa vaan olla taas nälkä. Pää ei ole onneksi enää kipeä.
Luulen että mun kaverit on myös vielä väsyneitä.
No saadaan tänään kaikki levättyä. Nyt maistuisi puuro.
Tuore puuro mehukeiton kanssa. Tekisi samalla hyvää vatsalle.
Eilen illalla mua ei huvittanut syödä mitään. Oli sillä hetkellä vähän ällö olo. Mutta nyt maistuu taas. Mutta. Nyt jatkuu lepäily.
Menen ehkä takaisin nukkumaan kohta.
Mutta oli kiva ilta kavereiden kanssa! Puhuttiin että otetaan uusiksi sitten taas elokuussa. Odotan innolla. Varmaan grillataan sitten seuraavalla kerralla. Grilliruokaa ja siideriä. Ai että. Nyt pitää sitten alkaa säästämään että on juomarahat.
Nyt mä päätin että alan säästämään enkä aijo nyt vähään aikaan shoppailla. Nyt on shoppailtu ihan tarpeeksi.
Hyvä pitää välillä taukoa. Rahaa saa mennä nyt ruokaan ja laskuihin.
Säästäminen kannattaa. On sitten taas rahaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.