IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Harhoja ei ole ollut pitkään aikaan.Lauantai 03.08.2019 08:24

Lauantai. Ihanaa kun voi vaan nyt olla eikä ole kiire. Eilinen päivä meni ihan mukavasti. Kävin kaupassa. Ostin ranch sipsejä. Ne on lemppareita. Olen melkein syönyt kaikki. Syön ne tänään loppuun.
Kävin eilen myös tokmannilla ostamassa jäätelöä mitä en ole vielä syönyt. Syön tänään sen jätskin. Poikaystävä on tulossa taas tänään käymään. Päästään viettämään mukavaa päivää. Katsellaan taas leffoja. Netflixiin on tullut taas leffoja mitä katsoa. Nyt sinne oli tullut vika kausi orange is the new black. Se on yksi mun lempi sarjoista.
Olen katsonut kaikki kaudet. Olisi saanut vielä jatkua.
Nyt olen alkanut katsomaan temptation island suomi. Tein tunnukset tuonne ruutuun niin olen sieltä katsonut sitä. Olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Katsoin sitä eilisen illan taas. Kolmatta kautta katson. Aijon katsoa kaikki kaudet mitä on siellä ruudussa. Katsottavaa on paljon. Monta tuntia. Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Aijon nyt nauttia tästä lauantai päivästä. Paras kaveri on mökillä. Näemme taas huomenna illalla.
Sen mökki reissu on mennyt tähän asti hyvin. Ollaan viestitelty.
Join äsken aamukahvit ja nyt olen täysin hereillä. Aamukahvi on se mikä pitää saada joka aamu. Muuten mun päivä ei lähde käyntiin.
Juon kahvin aina mustana. Musta se on hyvää. Kohta voisi ottaa aamulääkkeet ettei unohdu. Mulla menee se masennuslääke aina aamuisin. Illalla mulla menee se leponex. Voin sanoa että mulla on aika hyvä lääkitys tällä hetkellä. Pystyy jotenkin elää tätä elämää.
Voin sanoa että olen onnellinen tällä hetkellä.
Mulla on kaikki asiat hyvässä tasapainossa. Ei ole stressiä yhtään.
Hyvä olotilan päällä. Aijon nyt taas vaan nauttia siitä kun vaan pystyy. Sitten jossain vaiheessa taas tulee paskaa niskaan.
Tuntuu taas siltä että maailma romahtaa. Mutta olen siitäkin aina selvinnyt. En ole vielä kuollut siihen.
Nyt en ole syönyt rauhottavia pitkään aikaan. Ei ole ollut harhojakaan hetkeen. Se on vaan hyvä juttu.
Mutta ne tulee sitten taas jossain vaiheessa. Mutta niistäkin kyllä selviää. Kun on harhat päällä ja ottaa sen rauhottavan niin ne harhat häviää onneksi. Sitten siinä samalla rauhoittuu.
Ei ole enää niin pahaa oloa. Nukun aina sitten yön hyvin jos olen ottanut illalla sen rauhottavan. Välillä elämä ei ole helppoa.
Välillä se ahdistus ja harhat tulee.
Ne kuuluu tähän sairauteen. Onneksi olen oppinut elämään tämän sairauden kanssa. Mutta nyt en ala miettimään mitään ikäviä juttuja vaan nauttia nyt elämästä ja ajatella kivoja asioita.
Nauttia vaan tästä hyvästä olosta.

'

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.