IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viikko on sujunut hyvin. On ollut töitä ja liikuntaa. Olen käynyt salilla.
Eilen oli hyvät treenit. Olin eilen puolitoistatuntia salilla. Soudin soutulaitteella yli kolme kilsaa putkeen puolessa tunnissa.
Uusi ennätys siinä laitteessa. Tänään on ohjelmassa siivoamista ja pyykin pesua. Pitää siivota taas kämppä kuntoon.
Huomenna olen menossa kiertelemään vaateliikkeisiin. Vähän shoppailemaan taas jos löytää jotain kivaa.
Olen menossa yksin. Bussilla pitää taas kulkea. No ainakin on huomenna tekemistä. Ihan mukavaa mennä vähän shoppailemaan.
Perjantai on hyvä päivä shoppailla. Nyt on taas kaikkia lääkkeitä. Kävin eilen hakemassa lisää leponexia. Kävin apteekissa työpäivän jälkeen.
Ei ole ollut onneksi mitään ahdistusta. Hyvin olen jaksanut.
Päivä kerrallaan. En olisi millään jaksanut nosuat tänä aamuna ylös. Mutta heräsin että saa ajoissa aloitettua siivoukset. Alan heti siivoamaan kun saan blogin kirjoitettua. Pyykit kerään valmiiksi.
Vien ne kohta pyykkituvalle. Pesen taas lakanat ja vahdan uudet lakanat sänkyyn. Teen sen aina torstaina.
Ensi viikolla ollaan työporukan kanssa menossa fazerin tehtaalle.
Meillä on retkipäivä. Olen monta kertaa jo käynyt fazerin tehtaalla.
Sinne on aina kiva mennä uudestaan. Lupasin poikaystävälle ostaa jotain minttusuklaata koska se tykkää siitä.
Itselle en varmaan osta kauheasti mitään sieltä koska olen lopettanut kokonaan suklaan syömisen. Mun ei ole tehnyt moneen viikkoon mieli suklaata.
Mikä on vaan hyvä juttu. Painokin on alkanut tippumaan kun lopetin suklaan syömisen. Saadaan sitten lahjakassit mukaan kun lähetään fazerilta. Tulee vähän erilaisempi päivä. Ihan kiva.
Aijon varmaan tänään käydä kaupassa. Mun tekee mieli limua taas.
Lidlissä voisin käydä tänään kun on aikaa.
Ostaa sieltä limut. Coca cola oli tarjouksessa siellä. Menen varmaan illalla lidliin. Tulee lenkki heitettyä siinä samalla. Saa samalla raitista ilmaa. Olen viikonlopun täällä. Poikaystävällä on tietokone juttuja viikonloppuna enkä aijo häiritä sitä.
Saa tehtyä rauhassa. No ainakin tulee levättyä viikonloppuna kun olen täällä. Katson taas animea ja temptation island suomea.
Olen kohta katsonut sen kolmannen kauden. On jännä. Olen ihan koukussa siihen ohjelmaan. Tuon jälkeen on vielä neljäs ja viides kausi. Aijon katsoa nekin. Katsottavaa on paljon.
Monta tuntia. Ei ainakaan tule tylsää.
Aijon käydä myös lenkillä viikonloppuna etten ihan jää sohvan pohjalle. Tulee jotain liikuntaa. Mutta. Kohta alkaa taas viikonloppu ja pääsee shoppailemaan huomenna jotain kivaa.
Huomisesta tulee kiva päivä.
Menen taas ihastelemaan noita Guess laukkuja minkä sitten ostan jossain vaiheessa. Sitten kun olen säästänyt rahat kasaan. Varmaan tämän vuoden puolella se tulee ostettua. Syksyllä.
Ostan semmoisen ison Guess laukun mihin mahtuu kaikki.
Värillä ei ole väliä. Mutta jos löydän semmoisen ison pinkin värisen Guess laukun niin se lähtee mukaan. Pinkki on mun lempi väri.
Mutta. Nyt musiikkia soimaan taustalle ja siivoilemaan.
Kohta vien pyykit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.