IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viikko on mennyt ihan hyvin. Työt on taas tehty ja nyt alkaa pitkät vapaat. Loppu viikon voi ottaa rennosti. Alan taas siivoilemaan. Kun olen saanut blogin kirjoitettua niin alan siivota. Pyykkiä mä pesin jo eilen. Tänään pitää pestä noi lakanat. Olen vissiin tulossa kipeäksi. Mulla on kurkku vähän kipeä. Mä toivon että nyt ei iske joku syysflunssa. Toivon että kuume ei nouse. No katsotaan.
Käytiin eilen fazerin tehtaalla työporukan kanssa. Se oli meidän myöhäinen kesäretki. Ostin poikaystävälle ja parhaalle kaverille tulaiseksi suklaata. Olen käynyt varmaan fazerin tehtaalla ainakin viisi kertaa ellen enemmän. Mutta siellä on aina mukava kyllä käydä.
Automatka kesti puolitoistatuntia. No nopeasti se meni. Olin kotona eilen jotain kolmen aikaan. Saatiin sieltä fazerilta lahjakassit missä oli karkkia, suklaata, purkkaa ja pullaa. Ihan kiva.
Luulen että taas ensi vuonna pääsee taas fazerille. Tehdään taas reissu sinne. Mun olo on ollut nyt hyvä. Ei ole ahdistanut tai ollut harhoja.
En ole syönyt rauhottavia aikoihin.
Se on vaan hyvä juttu. Elän tätä elämää päivän kerrallaan. Enkä todellakaan mieti mitään ikäviä asioita vaan iloisia asioita mietin.
Mulla on kaikkea hyvää mun elämässä. Pääsen nyt syksyllä noihin ohjattuihin kuntosaliryhmiin. Mistä olen iloinen niin tulee liikuntaa syksyksi. Mä varmaan olen se nuorin siellä ryhmissä koska noissa ryhmissä on aika paljon vanhuksia. Mikä ei haittaa.
Ne on ihan mukavia tyyppejä. Vitsailee kaikesta.
Meillä on aina iloinen mieli noissa ohjatuissa kuntosaliryhmissä.
Kuunnellaan samalla hyvää musiikkia kun treenataan.
Ne ryhmät on maanantaina ja keskiviikkona illalla.
Hyvään aikaan. Ei tarvitse illalla olla koko aikaa sohvalla. Mielummin mä liikun. Unikin tulee paremmin kun on käynyt salilla. Mä nukun joka yö tosi hyvin. Mistä olen tyytyväinen. Menen joka ilta aina yhdeksältä nukkumaan. Nukahdan heti kun menen sänkyyn.
Nuo iltalääkkeet pistää myös väsyttämään illalla.
Se on vaan hyvä niin rauhoittuu. Jee ensi viikolla alkaa taas salkkarit. Mä ja paraskaveri ollaan odotettu sitä. Odotan myös innolla sitä rantabaari sarjaa mikä alkaa. Se voi olla mielenkiintoinen.
Siinä sarjassa näkyy muutama salkkari hahmo.
Se on kiva kun sitäkin sarjaa tulee muutama jakso viikossa. Mä katson ne sitten katsomosta kun kerkiää.
Nyt olen katsonut sitä tankkaustarinat ohjelmaa. Se on aika hauska.
Olen katsonut kaikki jaksot tähän asti.
Siinä sarjassa on niin jotenkin positiivinen meininki.
Sitä on kiva katsoa. Animea en ole nyt katsonut vähään aikaan. No kyllä mä sitäkin sitten innostun katsomaan taas jossain vaiheessa.
Katson myös tällä hetkellä ensitreffit alttarilla ohjelmaa.
Siitä ohjelmasta mä tykkään. Kohta alkaa uusi kausi sitä taas.
Paljon katsottavaa tänä syksynä. Ihan hyvä.
Tulee illalla telkasta jotain. Mutta. Nyt siivoilemaan. Musiikit soimaan taustalle.
'

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.