IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Joululahjoja.Perjantai 22.11.2019 08:06

Viikonloppu on taas. Alkaa pitkät vapaat. En ole nyt menossa viikonloppuna mihinkään. Poikaystävä on sairastunut niin en olen menossa nyt sen luokse viikonlopuksi. Antaa hänen nyt paranella rauhassa. En halua saada tartuntaa. Olen nyt viikonlopun kotosalla.
Paras kaveri on maisemissa niin vietän hänen kanssaan aikaa viikonloppuna. Katsellaan telkkaa ja höpötellään.
Eilen oli tosi huono päivä. Mua ahdisti ihan hirveästi ja olin todella hermostunut. Mutta mä selvisin siitä kaikesta ilman rauhottavaa.
Oli todella lähellä että olisin ottanut sen. Kun menin ulkona käymään niin mieli muuttui paremmaksi kun sai raitista ilmaa.
Kävin myös tokmannilla vähän shoppailemassa. Löysin itselle rintaliivit, legginsit, sekä joullulahjoja kavereille. Nyt pitää vaan poikaystävälle keksiä lahja. Sitten olen ostanut kaikki joululahjat.
Nyt mä sain nukuttua viime yönä hyvin. En herännyt siinä neljän aikaa.
Heräsin puoli kahdeksan. Nyt on juotu aamukahvit. Olo on tällä hetkellä paljon parempi mitä eilen. Ehkä tämä päivä on parempi kun taas eilinen päivä. Kaupoilla pitää käydä tänään. Ostan vähän suklaata ja limua viikonlopuksi. Sitten kun seuraavan kerran nähdään poikaystävän kanssa niin tarjoan sille pizzan. Olen tänään saanut rahaa taas kelalta. Saa laskutkin maksettua tänään pois. Jää ihan kivasti vielä rahaa laskujen jälkeen. Ensi kuussa vietetään kavereiden kanssa pikkujouluja. Mennään yhden meidän kaverin luokse viettämään niitä. Tulee varmasti kiva ilta.
Juodaan vähän ja höpötellään. Valvotaan myöhään. Ajattelin sitten vaan juoda siideriä ja lonkeroa. Muutaman juoman.
Joudutaan menemään bussilla. No bussimatkat ei tunnu onneksi pahalta kun kaverit on mukana. Selviää siitä. Mulle tulee aina huono olo bussissa välillä. Alkaa ahdistaa. Välillä ne bussimatkat menee hyvin välillä ei. Vaihtelee. Nyt ajattelin alkaa kuunnella musiikkia pitkästä aikaan. Viikonloppu fiilis vaan päälle.
Aijon ulkoilla viikonloppuna jos on hyvät ilmat. Tänään ulkoilen myös kun käyn kaupassa. Tästä tulee hyvä päivä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.