IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Joululahjoja.Perjantai 22.11.2019 08:06

Viikonloppu on taas. Alkaa pitkät vapaat. En ole nyt menossa viikonloppuna mihinkään. Poikaystävä on sairastunut niin en olen menossa nyt sen luokse viikonlopuksi. Antaa hänen nyt paranella rauhassa. En halua saada tartuntaa. Olen nyt viikonlopun kotosalla.
Paras kaveri on maisemissa niin vietän hänen kanssaan aikaa viikonloppuna. Katsellaan telkkaa ja höpötellään.
Eilen oli tosi huono päivä. Mua ahdisti ihan hirveästi ja olin todella hermostunut. Mutta mä selvisin siitä kaikesta ilman rauhottavaa.
Oli todella lähellä että olisin ottanut sen. Kun menin ulkona käymään niin mieli muuttui paremmaksi kun sai raitista ilmaa.
Kävin myös tokmannilla vähän shoppailemassa. Löysin itselle rintaliivit, legginsit, sekä joullulahjoja kavereille. Nyt pitää vaan poikaystävälle keksiä lahja. Sitten olen ostanut kaikki joululahjat.
Nyt mä sain nukuttua viime yönä hyvin. En herännyt siinä neljän aikaa.
Heräsin puoli kahdeksan. Nyt on juotu aamukahvit. Olo on tällä hetkellä paljon parempi mitä eilen. Ehkä tämä päivä on parempi kun taas eilinen päivä. Kaupoilla pitää käydä tänään. Ostan vähän suklaata ja limua viikonlopuksi. Sitten kun seuraavan kerran nähdään poikaystävän kanssa niin tarjoan sille pizzan. Olen tänään saanut rahaa taas kelalta. Saa laskutkin maksettua tänään pois. Jää ihan kivasti vielä rahaa laskujen jälkeen. Ensi kuussa vietetään kavereiden kanssa pikkujouluja. Mennään yhden meidän kaverin luokse viettämään niitä. Tulee varmasti kiva ilta.
Juodaan vähän ja höpötellään. Valvotaan myöhään. Ajattelin sitten vaan juoda siideriä ja lonkeroa. Muutaman juoman.
Joudutaan menemään bussilla. No bussimatkat ei tunnu onneksi pahalta kun kaverit on mukana. Selviää siitä. Mulle tulee aina huono olo bussissa välillä. Alkaa ahdistaa. Välillä ne bussimatkat menee hyvin välillä ei. Vaihtelee. Nyt ajattelin alkaa kuunnella musiikkia pitkästä aikaan. Viikonloppu fiilis vaan päälle.
Aijon ulkoilla viikonloppuna jos on hyvät ilmat. Tänään ulkoilen myös kun käyn kaupassa. Tästä tulee hyvä päivä!

Synttärit desucon viikonloppuna.Torstai 21.11.2019 04:49

Nyt ajattelin taas kirjoittaa pitkästä aikaa blogia. Viikko on mennyt mukavasti ja nopeasti. On ollut paljon tekemistä. Olo on nyt ollut tosi hyvä. Ei ole ahdistusta tai harhoja ollut. Harhoja on nyt ollut todella harvoin mikä on vaan hyvä. Ettei niitä ole koko ajan. En ole nyt edes pitkään aikaan joutunut syömään rauhottavia. Mikä on vaan hyvä juttu. Että olen selvinnyt ilman niitä. Nyt mä aloin syömään noita Zoely e-pillereitä. Ne mitä söin ennen ei sopineet minulle. Piti vaihtaa takaisin vanhohin. Mikä oli hyvä päätös. Kaikki pillerit ei aina sovi.
Mun pitää käydä apteekissa tällä viikolla hakemassa lisää leponexia.
Alkaa olla loppu taas. Käyn tänään tai huomenna hakemassa niitä.
Nyt mä saan niitä taas kun kävin verikokeissa viime viikolla.
Mä heräsin nyt vähän ennen neljää. En saanut enää unta joten päätin nyt nousta ylös. Alan siivoilemaan kohta. Kun olen saanut blogin kirjotettua. Mulla on nyt hyvin koko aamu aikaa siivota. Pyykkiä pitää taas pestä. Poikaystävä on tullut kipeäksi. En ole ihan varma olenko menossa sen luokse viikonlopuksi jos se on kipeä.
En ehkä halua saada tartuntaa. No katsotaan. Nyt on taas kaikkia tauteja liikkeellä niin en ihmettele että on tullut kipeäksi.
Mä olen nyt itse pysynyt terveenä. Ei ole ollut flunssaa tai vatsatauteja.
Olen varmaan ensi viikolla menossa etismään poikaystävän synttärilahjaa. Samalla varmaan ostan itsellekkin jotain kivaa.
Kierrän kaikki liikkeet läpi. En vielä tiedä olisiko se lahja joku koru tai vaate. No katson mitä löydän. Huomenna tulee taas kelalta rahaa.
Mikä on vaan hyvä niin saa laskut maksettua.
Tänään varmaan maksan pari laskua pois. Käytiin viime sunnuntaina kaverin kanssa subwayssa syömässä. Otin kanafajitan.
Sekä limun. Oli hyvää. Suunniteltiin kaverin kanssa että seuraavan kerran mennään syömään kebabit.
Täällä on yksi hyvä ruokapaikka mistä saa hyvää kebabia.
Käydään poikaystävän kanssa useasti siellä ruokapaikassa.
Hakemassa ruokaa. Yksi mun lempi paikka. Sinne ei ole pitkä matka täältä missä asun. Joululahjoja pitää varmaan pikkuhiljaa alkaa ostamaan. Ostan kavereille lahjat. Eli kolme lahjaa.
Käyn tokmannilta ostamassa. Siellä myydään vaikka mitä.
Menen varmaan jouluksi vanhempien luokse viettämään joulua.
Niin kuin joka joulu. Tajusin että mulla on synttärit desucon viikonloppuna! Lauantaina. Ihana synttäripäivä! Mennään kaverin kanssa amarilloon syömään mun synttärien kunniaksi ja sieltä mennään desuconiin. Sitten me shoppaillaan desuconissa kaikkea kivaa. Odotan desuconia innolla. On nyt taas jotain mitä odottaa.
Tulee kivat synttärit.

Mutakakku.Torstai 14.11.2019 07:53

Tänään teen suursiivouksen mun kämpässä. Vien varmaan matot ulos tuulettumaan. Aijon nyt siivota joka nurkan. Mulla on hyvin koko päivä aikaa siivota. Saa kämpän taas kuntoon. Pyykkiä pitää pestä myös. Vaatteet ja lakanat. Nopeasti on viikko mennyt taas ja huomenna koittaa viikonloppu. Töissä on mennyt ihan hyvin. Olen käynyt salilla maanantaina ja eilenä. Yhtenä päivänä on vaan ahdistanut. Tuli taas niin huono olo että jouduin ottamaan rauhottavan. Menin sinä iltana jo kahdeksalta nukkumaan. Nukahdin heti. Mutta seuraava päivä oli taas paljon parempi. Välillä näitä olotiloja tulee. Mutta niistä sitten kyllä selviää. Ollaan varmaan kaverin kanssa menossa viikonloppuna subwayhin syömään. Ei olla käyty kaverin kanssa pitkään aikaan ulkona syömässä. Nyt olisi hyvä tilaisuus. En vielä tiedä minkä otan sitten subwayssa. Pikkasen väsytti eilen kun tulin töistä. Nukuin parin tunnin päikkärit ennen salia. Teki hyvää nukkua. Aijon viikonloppuna nukkua myös. Päikkäreitä. Menen lidliin tänään hakemassa viikonloppu limut.
Huomenna sitten haen varmaan sipsit ja dipit. Ai niin kahva pitää muistaa ostaa. Alkaa kohta olla loppu. Tänään on myös ohjelmassa ruoan laittoa kavereiden kanssa iltapäivällä. Mä teen jälkiruoaksi mutakakun. Meillä on pääruokana kalakeitto ja salaatti.
Mukavaa päästä tekemään ruokaa kavereiden kanssa.
Me onnistumme aina siinä. Tulee aina hyvät ruoat.
Desucon liput tulee tänä viikonloppuna myyntiin. Kaveri lupasi hommata ne heti kun tulee. Päästään sitten ensi vuonna taas sinne.
Odotan innolla. Niin ja ensi vuonna mennään kavereiden kanssa taas laivalle bilettämään. Syömään buffet ruokaa, juodaan ja tanssitaan koko yö. Niin se meni viimeksi silleen. Oli tosi kivaa.
Paitsi se ei ollut kivaa kun olin kipeä laivalla. Oli kuumetta mutta ei se haitannut pahemmin. Hauskaa oli silti.
Alan eka siivota keittiön. Musiikit soimaan taustalle kun siivoilen.
Pyykit kerään valmiiksi ja vien ne kohta pyykkituvalle pesuun.
Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Mulla on aika pirteä olo.
Ulkona on pimeää mutta se ei masenna mua.
Toivottavasti lunta ja vähän pakkasta tulisi niin olisi enemmän valoa.
Nyt vaan sataa vettä. On tämäkin talvi! Toivottavasti jouluna on lunta.

Kristian Voitti!!!Maanantai 11.11.2019 05:39

Mukavasti meni taas viikonloppu. Olin viikonlopun vanhempien luona.
Käytiin äidin ja koiran kanssa lenkillä, saunottiin, tehtiin isänpäiväkakku...join muutaman siiderin saunan jälkeen. Kyllä maistui. Join päärynäsiideriä ja metsämarjan maukuista siideriä.
Kristian voitti big brotherin!! Se oli mun suosikki alusta asti kun se tuli taloon. Kiva kun Kevin olin toisena. Ne oli mun suosikit.
Nyt tuntuu oudolta kun big brother loppui. Nopeasti meni nää kymmenen viikkoa. Mutta oli hyvä bb kausi. Toivon että ensi vuonna bb tulisi sitten taas syksyllä. Se on vaan niin hyvää viihdettä!
Salkkarit pitää katsoa taas tänään kun se viime jakso jäi jännään kohtaan. Katsotaan sitä taas parhaan kaverin kanssa.
Kun kävin vanhempien luona niin sain äidiltä villasukat ja uudet kengät.
Se oli kiva yllätys. Niille tulee sitten taas käyttöä. Kun kunnon talvi tulee. Nyt tuntuu oudolta kun ilmat lämpenee taas. Tänään on plussakeli. No pakkaset tulee sitten taas jossain vaiheessa.
Toivon että lunta tulisi niin olisi paljon valoisampaa.
Mä heräsin jo ennen viittä tänään. En enää saanut unta. Joten päätin nyt nousta ylös. Mikään kiire ei ole vielä töihin.
Laitan tänään päälle sen mun uuden maastohupparin.
Se on kyllä hieno. Sekä Lämmin. Seuraavat vaatteet mitä ostan on: uudet housut, rintaliivit ja legginsit.
Sitten kun pääsen Cubus liikkeeseen niin ostan sieltä uudet housut.
Mun lempi vaateliike. Siellä mä käyn aina.
Tokmannilta ostan sitten uudet rintaliivit. Siellä ne on vaan 15 euroa kappale. Ei ole paha hinta. Mitä halvempi sen parempi.
Verikokeet on taas tällä viikolla. Pitää mennä taas piikille.
No se aika on onneksi päivällä eikä heti aamusta.
Tällä viikolla ei tarvitse käydä apteekissa hakemassa lääkkeitä koska kaikkia riittää hyvin vielä tälle viikolle.
On masennuslääkkeet ja leponexit. Nyt ei ole onneksi ahdistanut pahasti. Mikä on vaan hyvä. Nyt on silleen mennyt taas hyvin ettei ole joutunut ottamaan rauhottavaa.
Uskon että tästä viikosta tulee hyvä viikko. Mun raha asiat on nyt hyvässä kunnossa. Niistä ei tarvitse stressata.
Tietää missä mennään. Kuntosalille taas tänään illalla. Tekee vaan hyvää. Mukavaa mennä taas viikonlopun jälkeen.
Kroppa pysyy kunnossa. Nyt ajattelin kuunnella vähän musiikkia.
Tästä tulee hyvä päivä!
Perjantai päivä on taas koittanut. Pääsee kunnolla rentoutumaan.
Olen menossa vanhempien luokse viikonlopuksi. Viettämään isänpäivää. Me leivotaan äidin kanssa kakku sen kunniaksi.
Tulee varmasti hyvä kakku. Sain eilen siivottua ja pestyä pyykit. Siinä se eilinen päivä meni. Pitää katsoa ne tämän viikon bb jaksot mitä en ole vielä kerennyt katsomaan. Mulla on viikonloppuna aikaa sitten katsoa ne tabletin kautta. Aijon ostaa muutaman siiderin saunajuomaksi. Me saunotaan viikonloppuna. Ihanaa. Puusauna on paras sauna. Siellä saa kunnon löylyt. Sain maksettua laskuja pois eilen niin huomasin että rahatilanne on ihan ok. Tilille jäi vielä kivasti rahaa mitä en aijo nyt tuhlata. Nyt vaan säästämistä. Shoppailen sitten taas ensi kuussa. Kun rahaa tulee taas. Mun yhdellä kaverilla on kohta synttärit ja pitäisi keksiä joku synttärilahja.
Menen varmaan käymään sitten tokmannilla etsimässä sitä lahjaa.
Joku semmoinen pieni lahja. Viikonloppuna ajattelin syödä vähän pizzaa. Porukat sanoi että ne ostaa viikonlopuksi pizzaa. Kiva sitten sitä syödä. Mä en olen syönyt pizzaa aikoihin. Nyt kyllä maistuu.
En mieti ollenkaan kaloreita kun herkuttelen ja juon. Mä vaan nautin.
Kalorit kerkiää sitten kuluttaa ensi viikolla pois kun on taas liikuntaa.
Itse asiassa mä voisin käydä tokmannilla jo tänään.
Porukat tulee hakemaan vasta kahdelta. Voisin tokmannille mennä kuluttamaan aikaa. Taidan tehdä niin. Menen tuossa päivällä käymään. Kun olen syönyt. Nyt ajattelin olla aamun koneella.
Koitan pysyä nyt hereillä etten mene nukkumaan.
Huomenna kerkiää nukkua kun on viikonloppu. Aijon nukkua pitkään. Nukun myös päikkäreitä jos siltä tuntuu.
Lepoa vaan. Kohta alan kuunnella vähän musiikkia ja jatkan pakkaamista. Olen melkein pakannut kaiken. Saunakamat pitää muistaa pakata mukaan. Käydään äidin kanssa lenkillä viikonloppuna. Ulkoillaan mikä tekee vaan hyvää.
Juttelen samalla äidin kanssa kaikesta. Äidille puhun aina jos on huolia tai jotain muuta. Äiti on sitten tukena.
Äiti on mulle tosi tärkeä ihminen. Rakastan sitä paljon.
Onneksi mulla on elämässä ystäviä ja perhe.
Ilman niitä en selviäisi. En ole onneksi yksin.
Mulla on hyvä tukiverkosto.

Uusi huppari.Torstai 07.11.2019 07:31

Viikko mennyt nopeasti taas. Voin sanoa että on ollut hyvä viikko. Paljon parempi kun edellinen. Ei ole ahdistanut pahasti. Olen voinut ihan hyvin. Rauhottavia en ole onneksi joutunut syömään.
Liikunta on auttanut mun oloa paljon. Olen käynyt salilla ja lenkillä.
Nyt mä alan syömään taas Zoely e-pillereitä. Nuo edelliset pillerit eivät oikeen sopineet mulle. Niin vaihdoin ne vanhoihin. Kolmen kuukauden pillerit niin maksoi 42 euroa. Eilen ostin uuden hupparin yhdeltä vaatekauppiaalta. Maksoi vaan 18 euroa. Maastokuviolla.
L koko on se huppari. Voin sanoa että se on ihanan lämmin takin alla.
Paksu huppari mikä lämmittää. Hyvä ostos. Nyt en shoppaile enempää tässä kuussa. Tosiaan meillä on se shoppailureissu joulukuun alussa.
Niin sitten ostan taas jotain kivaa. Viikonlopusta en vielä tiedä mitä aijon tehdä. Poikaystävällä on muuta menoa viikonloppuna niin ei nähdä. Katsoo jos menen vanhempien luokse.
Se on yksi vaihtoehto. Tai sitten vietän viikonloppua kaverin kanssa täällä. Kohta big brother loppuu. Enää tämä viikko. Toivon kovasti että Kevin voittaa. Se on ollut mun suosikki alusta asti.
Se voi olla että Kristian ehkä voittaa big brotherin.
No se selviää sunnuntaina. Ei voi tietää kuka sen voittaa. Salkkarit jäi eilen aika dramaattiseen kohtaan. Voi Severi parka. Ihan varmasti se jää henkiin. Pakko katsoa taas salkkarit tänään.
Menee jännäksi taas sarja. Alan taas kohta siivoilemaan.
Sitten kun saan blogin kirjoitettua. Pyykkiä pitää pestä myös. Lakanat. Sekä laittaa uudet puhtaat lakanat sänkyyn niin on taas kiva nukkua niissä. Tänään maksan taas laskuja.
Rahaa on tullut kelata taas tänään niin hyvin pystyy maksamaan laskut. Saa ne pois alta. Sitten niitä ei tarvitse enää miettiä.
Ajattelin nyt joka kuukausi nostaa ainakin 20 euroa säästöön.
Sitten kun summa suurenee niin laitan ne rahat tuonne mun säästötilille. Keksin tämän hetki sitten.
Mikä on hyvä idea. Miksi en ole aiemmin tajunnut tätä??
Hyvä että nyt tajusin. Vuodessa se tekee 240 euroa. Se on kiva summa. Tulevaisuutta varten on se raha sitten.
Kun laitan ne säästötilille. Nyt on silleen hyvä olo ettei ahdista.
Nyt alkaa varmaan taas hyvä kausi. Mistä aijon vaan nyt nauttia täysillä. Ennen kun huono olo iskee taas.
Nyt alan siivoilemaan. Saa kämpän taas kuntoon.
Täällä on vähän sotkuista.

Poikaystävän synttärilahja.Perjantai 01.11.2019 07:59

Mun olotila on nyt se etten ole lähdössä viikonloppuna nyt mihinkään.
Aijon nyt vaan levätä tämän viikonlopun. Jaksaa sitten taas ensi viikon. Ensi viikko on varmasti paljon parempi. Tuli eilen nukuttua parin tunnin päikkärit mikä teki ihan hyvää.
Siinäkin saa lepoa. Nyt ei ole silleen pahasti ahdistanut eikä ole joutunut onneksi ottaa mitään rauhottavaa. Mikä on vaan hyvä asia.
Sitten kun se ahdistus iskee kovaa niin sitten on pakko ottaa se lääke.
Mutta tänään on perjantai! ilon päivä. Viikonloppu alkaa taas vihdoinkin.
Ajattelin käydä kaupassa hakemassa vähän sipsiä ja dippiä.
Mun viikonloppu herkut. Ehkä ostan limua. Katson tänään kaikki bb jaksot mitä en ole vielä nähnyt. Hyvin on aikaa katsoa niitä tänään.
Pidän maratoonin. Tänään ollaan menossa kavereiden kanssa kahville.
Perjantain kunniaksi. Paras kaveri lähtee lomille viikonlopuksi mutta onneksi toinen kaveri on mun kanssa täällä. Vietän sen kanssa aikaa.
Ei tarvitse olla ihan yksin. Poikaystävä on sairastunut niin en ihan tiedä onko se tulossa käymään viikonloppuna. Saa nähdä.
Mä kyllä sanoin sille että lepää nyt viikonlopun. Näemme taas sitten ensi viikolla. Olen varmaan sitten viikon päästä menossa poikaystävän luokse. Ensi viikko menee nopeasti niin kuin kaikki nämä viikot.
Alle pari kuukautta jouluun. Pitää alkaa pikkuhiljaa keksiä joululahjoja kavereille. Ostan kaikille jotain pientä kivaa. En mitään kamalan kallista. Suklaata ostan ainakin kavereille. Se varmaan riittää ihan hyvin lahjaksi. Uskon että saan kavereilta myös suklaata lahjaksi. Poikaystävän synttärit lähestyy myös.
Ajattelin timanttiset liikkeestä ostaa sille lahjaksi jonkun korun. Se on joko kaulakoru tai rannekoru.
Ostan sen varmaan tässä kuussa kun tulee rahaa taas.
Se on sitten semmoinen lahja että se säilyy. Sitten siihen lisäksi voisi ostaa jonkun viinapullon. Käyn alkossa katsomassa sen sitten.
Semmoinen lahja idea. Lahja on keksitty. Nyt se pitää vaan ostaa.
Nyt se marraskuu alkoi. Viime kuu meni tosi nopeasti.
Varmasti tämäkin kuukausi menee äkkiä.
On ainakin paljon tekemistä viikolla niin ei tule tylsää.
Mulla on hyvä viikko ohjelma. Mutta nyt perjantai musiikit soimaan ja alkaa nauttimaan viikonlopusta!

Ahdistusta ja huonoa oloa.Torstai 31.10.2019 08:00

Viikko mennyt taas nopeasti. Olo on ollut nyt ahdistunut ja väsynyt.
Olen joutunut ottamaan noita rauhottavia. Ne ovat auttaneet ahdistukseen. Nyt olo alkaa olla jo vähän parempi. Töissä on mennyt kivasti ja olen käynyt salilla. Pelasin myös sählyä tiistaina. Liikuntakin on auttanut tuohon ahdistukseen. Tänään siivoan taas ja pesen pyykkiä.
Niin kuin aina joka torstai. Torstai on aina mun siivous ja pyykki päivä.
Mun piti herätä jo kuudelta mutta heräsinkin puoli kahdeksan.
Join aamukahvit äsken. Nyt olen hereillä taas.
Ensi viikolla kun tulee taas rahaa niin käyn shoppailemassa vähän tokmannilla noita David merkki vaatteita.
Sinne oli tullut taas jotain uusia. Uudet salihousut olisi kyllä kivat.
Ostan ne ainakin. Katsoo jos löydän jonkun kivan hupparin.
Tekee nyt mieli vähän shoppailla. Joten shoppailen ensi viikolla. Se piristää mieltä kun ostaa jotain kivaa. Tänään aijon katsoa nuo bb jaksot mitä en ole vielä kerennyt katsomaan. Mulla on hyvin aikaa katsoa kun olen siivonnut. Uskon että tänään on tulossa ihan hyvä päivä. Kunhan tästä ahdistuksesta selviää. Nyt mua ei onneksi ahdista.
Mikä on hyvä niin ei joudu syömään rauhottavia.
Ehkä se huono olo on takana päin. Välillä mulle tulee näitä. Ennemmin tai myöhemmin. Kävin apteekissa maanantaina.
Nyt on taas leponexia. Kaikkia lääkkeitä on taas niin ei tarvitse ihan heti hakea. Sain taas verikokeisiin ajan eilen.
Ensi kuun puolella. Sinne sitten taas piikille. Laitan hyvää musiikkia soimaan kun alan siivoilemaan. Mukavampi siivota.
Alan ekana siivota keittiön ja tiskata. Onneksi voi rauhassa siivota eikä ole mikään kiire. Sitten on mukavaa kun kämppä on taas siisti.
Viihtyy sitten taas. Viikonlopusta en vielä tiedä olenko täällä vai menenkö poikaystävän luokse.
Toisaalta voisin levätä tämän viikonlopun kun on ollut rankka viikko.
No katsotaan. Kyllä poikaystävä ymmärtää jos olen nyt täällä.
Poikaystävä voi sitten tulla vaikka käymään viikonloppuna.
Katsellaan taas leffoja ja syödään hyvää ruokaa.
Sitten kun on levännyt viikonlopun niin jaksaa sitten ensi viikon.
Voi mennä lomille sitten ensi viikolla taas.
Katson nyt fiiliksen mukaan.

Kumpi lähtee. Kristian vai Jukka??Lauantai 26.10.2019 08:05

Eilenä pidin big brother katsomis maratoonin. Katsoin kaikki tämän viikon bb jaksot mitä en ollut vielä kerennyt katsoa.
Neljä tuntia tuli katsottua putkeen. Ostin irtokarkkeja kun oli tarjouksessa. 5 euroa kilo. Mulla oli jotain vähän yli 700 grammaa irtokarkkeja. Siinäkin on paljon. Tänään jatkan niiden syömistä.
Eilen oli jotenkin ahdistava päivä. Mutta selvisin. En onneksi ottanut rauhottavaa. Paras kaveri oli mun tukena eilenä. Kiitos hänelle.
Varmaan olen vaan väsynyt niin se ahdistus sitten tulee.
Menin jo eilen ajoissa nukkumaan. En jaksanut valvoa. Katsottiin eilen parhaan kaverin kanssa salkkarit ja vain elämää. Kävin eilen lidlissä. Hain vähän limua viikonlopuksi. Aijon tänään juoda ne. Katsoo jos tänään illalla jaksaa valvoa pitempään. Päikkärit aijon nukkua tänään.
Nyt kun on vaan aikaa. Saa samalla levättyä. Mulla oli verikokeet eilen.
Pääsin puolituntia etuajassa. Mikä oli vaan hyvä. Ei ollut pahaa ruuhkaa siellä. Vähän se pistäminen sattui mutta selvisin siitäkin. Välillä se pistäminen ei välttämättä satu aina.
Nyt ei taas tarvitse kuukauteen mennä verikokeisiin.
Lepoenxia pitää hakea ensi viikolla. Alkaa taas loppumaan.
Tällä hetkellä olo tuntuu ihan hyvältä. Nyt kun ei ole mikään kiire.
Saa vaan olla. Nautin nyt siitä. Vapaa päivä.
Menen ehkä lenkille tänään iltapäivällä jos on hyvä sää.
Mutta jos on ihan kauhea keli niin sitten en mene.
Kuulin että muka tänä viikonloppuna iskee joku myrsky.
No sen näkee sitten. Vettäkin pitäisi myös sataa.
Tänään katson jossain vaiheessa eilisen bb jakson.
Katson sen ruudusta. Kohta big brother loppuu. Muutama viikko vielä. Voin sanoa että nopeasti nää viikot on mennyt.
Saa nähdä kuka voittaa. Se voi olla ihan kuka vaan. Toivon että Kevin voittaisi tai Helmeri. Ne on mun suosikit. Saa nyt nähdä kumpi lähtee talosta seuraavaksi. Jukka tai Kristian.
Toivon että Kristian jää taloon ja Jukka lähtisi. Ville on vieläkin talossa. Ihme. Saa nähdä onko se sitten finaalissa.
Vielä voi tapahtua mitään vaan. Nyt aijon kuunnella vähän musiikkia.
Nautin tästä päivästä. Nyt jotain hyvää musiikkia soimaan.
Tästä tulee hyvä päivä.
Mulla on ollut tosi hyvä olo tällä viikolla. Olen vaan nauttinut siitä.
Hyvin on viikko taas sujunut ja nopeasti. Huomenna on alkaa taas viikonloppu. Vietän nyt viikonloppua parhaan kaverin kanssa. Poikaystävä lähtee viikonlopuksi yhden sen kaverin luokse.
Sanoin että mene vaan jos tuntuu siltä. Aina tulee viikonloppu ja taas näemme. Tänään taas aijon siivota ja käyn varmaan kaupassa.
Käyn ostamassa viikonloppu herkut. Sipsiä ja limua. Ajon nyt herkutella kun on viikonloppu. Eilen mulla oli punnitus. Paino oli pysynyt samana.
Mikä on vaan hyvä eikä ole noussut. Olen kuntoillut ja liikkunut tosi paljon tällä viikolla. Saan siitäkin hyötyliikuntaa kun kävelen töihin.
Sekä käyn salilla ja pelaan sählyä kerran viikossa. Me aina pelataan yhteensä 40 minuuttia. Mun kunto on niin hyvä että jaksan juosta sen 40 minuuttia pallon perässä. Olen aina se hyökkääjä.
Olen hyvä siinä. Saan aina tehtyä muutaman maalin. Sähly on mun lempi harrastus. Ihan kiva että pääsee pelaamaan edes kerran viikossa. Meitä on aina hyvä porukka pelaamassa. On aina sekajoukkueet. Eilen en jaksanut mennä salille. Ajattelin pitää ihan lepo illan. Katsoin big brother jaksoja mitä en ollut vielä nähnyt. Tänään taas aijon katsoa kun tulee sopiva hetki.
Katsotaan taas big brotheria viikonloppuna parhaan kaverin kanssa.
Aijon ottaa iltalääkkeet myöhemmin että jaksaa valvoa.
Huomenna tulee taas vain elämää. Maija Vilkkumaan päivä.
Pakko katsoa. Varmasti hyviä biisejä ne vetää siellä taas.
Huomenna tulee telkasta kivasti ohjelmaa. Salkkarit, vain elämää ja big brother. Tulee kiva ilta huomenna parhaan kaverin kanssa.
Mulla on taas verkokeet huomenna. Yhdeltä on aika.
Pitää mennä taas sinne. Pakko käydä kerran kuussa lääkityksen takia. Onneksi en pelkää neuloja.
Se kestää vaan hetken kun se pistää. Se menee aina nopeasti.
Sitten ei taas tarvitse kuukauteen mennä.
Pitää ensi viikolla hakea taas leponexia. Onneksi apteekki ei ole kaukana. Mulla on kiva pyykkivuori mikä pitäisi pestä tänään.
No mulla on aikaa. Vaihdan taas puhtaat lakanat sänkyyn ja pesen edelliset. Vaihdan aina lakanat kerran viikossa.
Se on ihan hyvä. Pitäisi varmaan jossain vaiheessa ostaa uusia lakanoita. Noi edelliset on kohta aika kuluneet. Tokmannilta voisi löytyä lakanoita. Täytyy jossain vaiheessa mennä niitä katsomaan ja ostamaan. Jos löytyy vaikka halvalla.
Aijon ensi kuussa käydä ostamassa lisää rintaliivejä. Tokmannilla on nyt hyvin niitä myynnissä niin ostan sieltä.
Ne vaan maksaa 15 euroa kappale. Ostan kun saan ensi kuussa lisää rahaa. Rintaliivejä tarvitsee aina. Odotan että pääsee taas Cubukseen shoppailemaan. Aijon sieltä sitten ostaa uusia housuja.
Parit housut ostan sieltä jossain vaiheessa.
Katsoo jos sieltä löytyy jotain muutakin. Toppeja pitää myös ostaa jossain vaiheessa. Teen sen shoppailureissun kun rahatilanne sallii.
Sillä ei ole mikään kiire. Mulla on nyt ihan hyviä vaatteita tällä hetkellä ja niillä pärjää.