IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Synttärit desucon viikonloppuna.Torstai 21.11.2019 04:49

Nyt ajattelin taas kirjoittaa pitkästä aikaa blogia. Viikko on mennyt mukavasti ja nopeasti. On ollut paljon tekemistä. Olo on nyt ollut tosi hyvä. Ei ole ahdistusta tai harhoja ollut. Harhoja on nyt ollut todella harvoin mikä on vaan hyvä. Ettei niitä ole koko ajan. En ole nyt edes pitkään aikaan joutunut syömään rauhottavia. Mikä on vaan hyvä juttu. Että olen selvinnyt ilman niitä. Nyt mä aloin syömään noita Zoely e-pillereitä. Ne mitä söin ennen ei sopineet minulle. Piti vaihtaa takaisin vanhohin. Mikä oli hyvä päätös. Kaikki pillerit ei aina sovi.
Mun pitää käydä apteekissa tällä viikolla hakemassa lisää leponexia.
Alkaa olla loppu taas. Käyn tänään tai huomenna hakemassa niitä.
Nyt mä saan niitä taas kun kävin verikokeissa viime viikolla.
Mä heräsin nyt vähän ennen neljää. En saanut enää unta joten päätin nyt nousta ylös. Alan siivoilemaan kohta. Kun olen saanut blogin kirjotettua. Mulla on nyt hyvin koko aamu aikaa siivota. Pyykkiä pitää taas pestä. Poikaystävä on tullut kipeäksi. En ole ihan varma olenko menossa sen luokse viikonlopuksi jos se on kipeä.
En ehkä halua saada tartuntaa. No katsotaan. Nyt on taas kaikkia tauteja liikkeellä niin en ihmettele että on tullut kipeäksi.
Mä olen nyt itse pysynyt terveenä. Ei ole ollut flunssaa tai vatsatauteja.
Olen varmaan ensi viikolla menossa etismään poikaystävän synttärilahjaa. Samalla varmaan ostan itsellekkin jotain kivaa.
Kierrän kaikki liikkeet läpi. En vielä tiedä olisiko se lahja joku koru tai vaate. No katson mitä löydän. Huomenna tulee taas kelalta rahaa.
Mikä on vaan hyvä niin saa laskut maksettua.
Tänään varmaan maksan pari laskua pois. Käytiin viime sunnuntaina kaverin kanssa subwayssa syömässä. Otin kanafajitan.
Sekä limun. Oli hyvää. Suunniteltiin kaverin kanssa että seuraavan kerran mennään syömään kebabit.
Täällä on yksi hyvä ruokapaikka mistä saa hyvää kebabia.
Käydään poikaystävän kanssa useasti siellä ruokapaikassa.
Hakemassa ruokaa. Yksi mun lempi paikka. Sinne ei ole pitkä matka täältä missä asun. Joululahjoja pitää varmaan pikkuhiljaa alkaa ostamaan. Ostan kavereille lahjat. Eli kolme lahjaa.
Käyn tokmannilta ostamassa. Siellä myydään vaikka mitä.
Menen varmaan jouluksi vanhempien luokse viettämään joulua.
Niin kuin joka joulu. Tajusin että mulla on synttärit desucon viikonloppuna! Lauantaina. Ihana synttäripäivä! Mennään kaverin kanssa amarilloon syömään mun synttärien kunniaksi ja sieltä mennään desuconiin. Sitten me shoppaillaan desuconissa kaikkea kivaa. Odotan desuconia innolla. On nyt taas jotain mitä odottaa.
Tulee kivat synttärit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.