IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sählyä tänään.Tiistai 21.01.2020 06:40

Alku viikko on mennyt onneksi mukavasti. Ei ole onneksi pahasti ahdistanut. Viime viikko oli kyllä rankka mutta selvisin siitä. Uskon että tästä viikosta tulee paljon parempi. Ei nyt ole onneksi semmoista masentavaa oloa. Mikä on vaan hyvä. Nyt on enemmän energiaa myös.
Olin eilenä salilla. Oli hyvät treenit. Huomenna sitten taas uudestaan.
Nyt on hyvä että olen innostunut liikkumaan. Se tekee vaan hyvää kropalle ja mielelle. Lievittää mulla ahdistusta ja masennusta.
Tänään on sählyryhmä missä mä pelaan. Pelataan joka tiistai iltapäivä.
Olen aina hyökkääjä siinä. Voin sanoa että olen hyvä siinä pelissä. Olen kehittynyt paljon siinä. Olen pelannut sählyä monta vuotta. Melkein kymmenen vuotta. Paras kaverikin pelaa sählyä. Molemmat pelataan.
Ollaan välillä samassa joukkueessa. Välillä sitten eri joukkueessa. Vaihtelee välillä. Nyt mä heräsin ajoissa ylös. Eilen nukuin melkein pommiin. En herännyt kun kello soi. Olin taas laihtunut kilon. Mikä on vaan hyvä juttu. Alan olla normaalipainoinen. Liikunta tekee ihmeitä. Mun paino pysyy hyvänä kun liikun joka päivä. Käyn salilla, lenkillä, pelaan sählyä...Siinä on hyvät liikunnat viikolle. Mä rakastan liikuntaa.
Kaikissa muodoissa. Jaoin eilen lääkkeet dosettiin niin nyt ei tarvitse hakea mitään lääkettä. Kaikkia on. Riittävät hyvin.
Seuraava lääke mitä pitää sitten seuraavaksi hakea on leponex.
Sitä pitää hakea joka kuukausi. Sitä sitten aina saa sen jälkeen kun on käynyt verikokeissa. Masennuslääkettä pitää hakea vaan kolmen kuukauden välein. Siitä paketista riittää moneksi viikoksi.
Mulla menee vaan yksi tabletti aamulla. 10mg. Lievittää hyvin ahdistusta ja masennusta. Se lääke auttaa mua paljon.
Olen syönyt sitä monta vuotta. Ihan teini iästä asti. Nyt en ole joutunut ottamaan rauhottavia. Mikä on vaan hyvä.
Mutta. hyvät sählypelit varmasti tänään taas. Saa nähdä millaiset joukkueet on tänään. Ihan hyvät varmasti. Pitää vesipullo ottaa mukaan niin saa sitten vähän juotua kun pelataan.
Ettei tule nestehukka. Me aina pelataan se 40 minuuttia. Se menee äkkiä. Juoksee vaan kentällä pallon perässä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.