IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sählyä tänään.Tiistai 21.01.2020 06:40

Alku viikko on mennyt onneksi mukavasti. Ei ole onneksi pahasti ahdistanut. Viime viikko oli kyllä rankka mutta selvisin siitä. Uskon että tästä viikosta tulee paljon parempi. Ei nyt ole onneksi semmoista masentavaa oloa. Mikä on vaan hyvä. Nyt on enemmän energiaa myös.
Olin eilenä salilla. Oli hyvät treenit. Huomenna sitten taas uudestaan.
Nyt on hyvä että olen innostunut liikkumaan. Se tekee vaan hyvää kropalle ja mielelle. Lievittää mulla ahdistusta ja masennusta.
Tänään on sählyryhmä missä mä pelaan. Pelataan joka tiistai iltapäivä.
Olen aina hyökkääjä siinä. Voin sanoa että olen hyvä siinä pelissä. Olen kehittynyt paljon siinä. Olen pelannut sählyä monta vuotta. Melkein kymmenen vuotta. Paras kaverikin pelaa sählyä. Molemmat pelataan.
Ollaan välillä samassa joukkueessa. Välillä sitten eri joukkueessa. Vaihtelee välillä. Nyt mä heräsin ajoissa ylös. Eilen nukuin melkein pommiin. En herännyt kun kello soi. Olin taas laihtunut kilon. Mikä on vaan hyvä juttu. Alan olla normaalipainoinen. Liikunta tekee ihmeitä. Mun paino pysyy hyvänä kun liikun joka päivä. Käyn salilla, lenkillä, pelaan sählyä...Siinä on hyvät liikunnat viikolle. Mä rakastan liikuntaa.
Kaikissa muodoissa. Jaoin eilen lääkkeet dosettiin niin nyt ei tarvitse hakea mitään lääkettä. Kaikkia on. Riittävät hyvin.
Seuraava lääke mitä pitää sitten seuraavaksi hakea on leponex.
Sitä pitää hakea joka kuukausi. Sitä sitten aina saa sen jälkeen kun on käynyt verikokeissa. Masennuslääkettä pitää hakea vaan kolmen kuukauden välein. Siitä paketista riittää moneksi viikoksi.
Mulla menee vaan yksi tabletti aamulla. 10mg. Lievittää hyvin ahdistusta ja masennusta. Se lääke auttaa mua paljon.
Olen syönyt sitä monta vuotta. Ihan teini iästä asti. Nyt en ole joutunut ottamaan rauhottavia. Mikä on vaan hyvä.
Mutta. hyvät sählypelit varmasti tänään taas. Saa nähdä millaiset joukkueet on tänään. Ihan hyvät varmasti. Pitää vesipullo ottaa mukaan niin saa sitten vähän juotua kun pelataan.
Ettei tule nestehukka. Me aina pelataan se 40 minuuttia. Se menee äkkiä. Juoksee vaan kentällä pallon perässä.

Putous alkoi.Sunnuntai 19.01.2020 09:48

Eilen oli mukava päivä. Vietin sitä poikaystävän kanssa. Käytiin hakemassa subit subwaysta ja katseltiin animea. Yksi leffa ja sarjaa.
Valvoin eilen parhaan kaverin kanssa. Katsottiin putous ja rehtori sarjaa. Se oli aika hauska se rehtori sarja. Aijon katsoa kaikki jaksot mitä siitä tulee. Putous oli myös aika hauska. Nyt tulee viikonloppuna telkasta taas ohjelmaa. Mitä katsoa. Menee viikonloppu illat mukavasti.
Desuconiin on enää alle viikko. Jee. Odotan jo ihan innolla sitä. Käyn nostamassa rahat ensi viikolla niin on sitten valmiina. Shoppailuun, bussimatkoihin ja ruokaan. Noin 150 euroa mulla on sitten yhteensä rahaa. Sillä pitäisi pärjätä ihan hyvin koko viikonloppu. Uskon että ensi viikosta tulee hyvä viikko kun nyt odottaa desuconia. Tulee desucon fiilis päälle. Mä varmaan laita päälle sinne sen mun pokemonhupparin ja pokemon olkalaukun. Sitten kun kesällä on desucon niin aijon laittaa päälle mun pikachu mekon. Se on hieno. Ostin sen puolenkuun pelit liikkeestä. Eikä ollut kallis se mekko. Odotan kesää jo innolla. Koska kun on lämmintä niin voi pitää vaan mekkoja päällä.
Aijon tänä kesänä ostella taas mekkoja. Jos halvalla löytää ja hienoja niin mikä ettei. Shoppailen kesävaatteita sitten kun kesä alkaa olla.
Viime kesänä mä löysin kivoja vaatteita. Varmasti nytkin löydän.
En eilen illalla meinannut saada unta. Nukahdin jotain puoli kahdentoista aikoihin. Nukuin ihan hyvin viime yön. Heräsin tänään yhdeksältä. Katsoo menenkö kohta takaisin nukkumaan. Voisi mennä. Mulla ei ole muuta ohjelmaa tänään kun kaupassa käynti iltapäivällä. Siinä samalla tulee ulkoiltua. Mikä on vaan hyvä. Saa raitista ilmaa. Sekä liikuntaa. Ihanan rento päivä tänään.
Katsoo mitä sitten ensi viikon tekee. Mulla on onneksi ryhmiä mihin menen sitten taas. Ne kuuluu mun viikko ohjelmaan.
Ihan hyvä niin on jotan tekemistä. Huomenna salille taas illalla kaverin kanssa. Tulee hyvät treenit varmasti. Ensi viikko menee nopeasti taas. Sitten on desucon.

Kirppikselle.Perjantai 17.01.2020 08:13

Viikonloppu alkaa. Nopeasti mennyt taas viikko. On tuntunut oudolta kun ei tarvitse enää mennä töihin. Löydän kyllä jonkun paikan sitten jossain vaiheessa minne mennä. Uudet tuulet puhaltaa.
Tänään ollaan kavereiden kanssa menossa yhdelle kirppikselle. Siinä se aamupäivä menee mukavasti kun kiretelee siellä. Saa nähdä löytääkö sieltä sitten mitään. Jos ei löydy niin ei löydy.
Voihan tehdä silleen ettei osta mitään. Siinäkin säästää.
Putous alkaa huomenna. Tulee taas jotain telkasta mitä seurata. Katsotaan putousta parhaan kaverin kanssa. Saa nähdä millaiset sketsihahmot on tällä kertaa. Toivottavasti on hauskoja.
Eilinen päivä meni nukkuessa. Nukuin melkein koko iltapäivän eilen kun olin siivonnut. Pikkasen väsytti. Jos nyt tänään olisi enemmän hereillä. En eilen jaksanut lähteä mihinkään. Olin vaan kotosalla. En jaksanut mennä edes kauppaan. Tänään menen kauppaan. Saa samalla vähän raitista ilmaa kun kävelen kauppaan. Koitan tänään olla silleen etten nuku. Viikonloppuna kerkiää sitten nukkua kun nukuttaa.
Poikaystävä on tulossa käymään viikonloppuna. Pidetään taas leffa katselupäivä. Katsellaan netflixistä leffoja. Käydään hakemassa taas jotain ruokaa. Pizzaa tai subileivät. Tulee mukava päivä.
Eilenä mua ei onneksi ahdistanut. Oli vaan väsynyt olo.
Ei joutunut ottamaan onneksi rauhottavaa. Uskon etten vähään aikaan nyt joudu ottamaan sitä. Mikä on vaan hyvä. Pärjää ilmankin sitä. Luulen että nyt alkaa taas hyvä kausi. Kun saa nyt vaan tarpeeksi levättyä. Kohta katson vaatteet mitä puen päälle tänään.
Sekä minkä laukun aijon ottaa tänään käyttöön.
Tästä tulee hyvä päivä varmasti. Sekä viikonlopusta tulee mukava.
Ajattelee nyt vaan hyviä asioita mitä on elämässä.
Kaikki kyllä järjestyy taas. Onneksi mulla on kaverit mitkä antaa mulle voimia jaksaa huomiseen. Ilman niitä mä en pärjäisi.
Parhaan kaverin kanssa ollaan tunnettu jo 12 vuotta. Oltiin molemmat 18 vuotiaita kun meistä tuli kaverit.
Ollaan varmasti kavereita elämän loppuun asti. Tuemme toinen toisiamme. Silloin kun toisella on vaikeaa. Mutta. Nyt nauttimaan tästä päivästä. Tästä tulee hyvä päivä!
'

Eilinen päivä oli perseestä.Torstai 16.01.2020 08:07

Olin eilenä tosi masentunut. Sekä mua ärsytti ihan kaikki. Samalla alkoi ahdistaa yhdessä vaiheessa niin jouduin ottamaan sen rauhottavan.
Mikä sitten helpotti mun oloa heti. No tämä aamu on mennyt silleen hyvin ettei enää nyt ahdista. Mutta varaudun siihen koska se saattaa iskeä tänään vielä. Onneksi on rauhottavat siinä tilanteessa. Jos joutuu nyt syömään niitä niin syön. Ne on tarkoitettu juuri ahdistukseen. Joudun aina syömään rauhottavia tämän mun sairauden takia. Ahdistukseen ja harhoihin. No onneksi olen tottunut.
Alan taas kohta siivoilemaan. Siivous päivä on aina torstai päivä.
Pesen samalla taas pyykkiä. Käyn varmaan kaupassa tänään. Voisi sitten huomenna ostaa viikonloppu herkut. Mun tekee mieli suklaata tai sipsiä. Jompaa kumpaa. Limua mulla on. Lidlin coca colaa.
Mikä on ihan hyvää. Salkkarit on ollut taas mielenkiintoinen. Pakko katsoa taas tänään. Eilisen jakson loppu yllätti mut. Katsomme parhaan kaverin kanssa salkkarit. Toivon että tästä tulee hyvä päivä. Onneksi kohta alkaa taas viikonloppu niin saa taas levättyä.
Ei onneksi tarvitse lähteä viikonloppuna mihinkään. Desucon on sitten viikon päästä. Jaksaa sinne mennä sitten. Nostan desucon reissu rahat sitten ensi viikolla. Rahaa tulee onneksi ensi viikolla taas. Niin ja otan mun säästöistä vähän rahaa. Shoppailuun.
Otan sinne desuconiin rauhottavia mukaan jos alkaa yllättäen ahdistaa. Mutta uskon että kaikki menee ihan hyvin siellä. Onneksi on kaveri mukana. Tuki ja turva. Odotan jo innolla desuconia.
Kivaa mennä sinne taas. Mennään myös kesällä kaverin kanssa.
Siitä on nyt tullut meille tapa aina mennä desuconiin.
Ollaan käyty nyt desuconissa monta vuotta. Aina on ollut kivaa.
Onneksi bussimatka ei ole sinne pitkä.
Jaksamme kulkea bussilla edes takaisin. Bussimatkakin menee kivasti kaverin kanssa. Voidaan vaan höpötellä.
Niin matka menee äkkiä. Mutta. Nyt alkaa siivoaminen. Musiikit soimaan taustalle niin on kivempi siivota.

Rennosti menee.Tiistai 14.01.2020 08:20

Eilinen päivä meni aika rennosti. Olin koneella, katsoin animea, kävin lenkillä...illalla olin salilla. Oli hyvät treenit. Tästä tää liikunta taas alkaa mikä tekee ihan hyvää. Olen nyt lihonut vaan 200 grammaa. Sen saa nopeasti pois. Paino on pysynyt aika hyvänä. Ei ole kauhesti noussut.
Kun kävin eilen salilla niin nukutti aika hyvin viime yönä. Tänään mä heräsin jotain puoli kahdeksan aikoihin. Eli aika ajoissa. Join aamukahvit äsken. Nyt olen taas pirteänä uuteen päivään. Voisi jatkaa animen katsomista. Olen taas kohta katsonut yhden animesarjan loppuun. Sitten voi aloittaa uuden katsomisen. Niin ja uudet anime sarjat ovat alkaneet. Niitäkin pitää katsoa onko tullut mitään hyvää.
Desucon on alle parin viikon päästä. Pääsee viettämään siellä mun synttäreitä mitkä ovat lauantaina. Mennään kaverin kanssa silloin ulos syömään ja sieltä sitten desuconiin. Katsomista ja shoppailua. Kuvia ja videokuvaa pitää ottaa sieltä muistoksi. Tulee kiva viikonloppu. Joutuu vaan kulkemaan bussilla edes takaisin mutta kyllä me jaksetaan kaverin kanssa. Tuntuu oudolta kun en ole enää töissä. Mutta kyllä tähän pikkuhiljaa tottuu. Jotenkin musta tuntuu että olen vapaa.
Voin tehdä mitä nyt haluan. Työkavereita tulee kyllä ikävä mutta varmasti me törmätään kylillä. Aijon varmaan tänään käydä kaupassa kun on nyt hyvin aikaa. Tulee samalla ulkoiltua. Ulkona on tällä htekellä aika liukasta. Eikä vieläkään ole lunta. Ei se lumi sieltä koskaan tule. Saa nähdä millainen sää on desucon viikonloppuna.
Toivottavasti hyvä sää. Eikä olisi niin kamalan kylmä.
Jos on kylmä niin pitää pukeutua lämpöisesti. Varmaan ihan hyvä sää. Nyt alan kuunnella vähän musiikkia. Nauttia tästä päivästä.
Ei ole minnekkään kiire. Voi nyt vaan olla.

Kaikki loppuu aikanaan.Maanantai 13.01.2020 04:56

Uudet tuulet puhaltaa. Multa nyt loppui kokonaan työt tuolla työpaikassa. Kerkesin olla töissä siellä muutaman vuoden. Voin sanoa että opin ja kasvoin tuolla työpaikassa. Oli hyvät vuodet. Aloitin tuossa työpaikassa 2016 jolukuussa. Muistan kun mua jännitti ihan kauheasti kun aloin tekemään töitä siellä ja tutustua uusiin ihmisiin. Mutta meni tosi hyvin. Sain siellä ihan parhaat työkaverit. Kauhea ikävä tulee nyt niitä mutta käyn sitten moikkaamassa niitä joskus jos satun olemaan lähistöllä. Nyt mun viikko ohjelma sitten muuttuu aika lailla. No ihan mukavaa kun tulee vaihtelua viikkoon. Onneksi on sentään kaikki kuntosalit viikolla niin tulee edes jotain tekemistä viikkoon.
Tänään olen menossa taas salille kaverin kanssa. Mukavaa kun kaveri on mukana niin on juttuseuraa salilla. Nyt alan kunnolla taas kuntoilemaan. Kaikkien jouluruokien jälkeen on hyvä treenata. Nyt on mukavaa kun on innostusta kuntoilla. Pari kertaa viikossa noin tunnin ajan. Mulla on tällä hetkellä aika sopiva paino. Olen normaalipainoinen.
Ajon pitää siitä kiinni. Olin yhdessä vaiheessa ylipainoinen. Mutta kun alkoi kuntoilemaan kunnolla niin nyt se paino on tippunut mulla.
Mikä on vaan hyvä. Mukavasti meni viikonloppu poikaystävän luona.
Poikaystävä oli ostanut uuden telkkarin. Mikä oli aika hieno. Katselin siitä netflixiä ja animea. Juotiin vähän ja saunottiin. Poikaystävä korjasi vähän mun tietokonetta mikä toimii nyt taas.
Tuntuu ihan että olisi uusi tietokone. Se on nyt hyvä vaan että toimii.
Heräsin taas ennen neljää enkä saanut enää unta.
Mun unirytmi on taas vähän sekaisin. Johtuu ihan siitä että nukuin miten sattui viikonloppuna. Mutta se kyllä sitten korjaantuu nopeasti. Nyt on ihan kaikkia lääkkeitä taas. Kävin viime viikolla hakemassa masennuslääkkeet. Jaan ne tänään dosettiin. Kävin verikokeissa viime viikon perjantaina. Oli syömättä ja juomatta verikokeet. Silloin ei saa ottaa edes aamulääkettä.
Ottivat viisi purkkia verta. Ei tuntunut missään. Nyt ei taas tarvitse kuukauteen mennä verikokeisiin. Mulla on ihan hyvä fiilis vaikka työt nyt loppui. Haikea olo mutta uskon että tulevaisuus menee mulla ihan hyvin. Mulla on onneksi kaverit mistä saan paljon tukea.
Päivä kerrallaan nyt eletään tätä elämää. Olen silti onnellinen.
Se on tärkeintä. Sekä että asiat on muutenkin hyvin.
Mitäköhän sitä tekisi tänään aamupäivän? Animea voisi vaikka katsoa kun on aikaa. Ajattelin että alkaisin värittämään taas aikuisten värityskirjoja. Pitää vaan ostaa uudet tussit.
Siinäkin olisi sitten tekemistä jos tulee tylsää. Onneksi ne tussit ei ole kamalan kalliita. Hyvin pystyy ostamaan ne.

Ei onnistu tipaton tammikuu.Torstai 09.01.2020 08:23

Hyvin on mennyt tämä viikko. Töissä on mennyt ihan hyvin. Oli ihan mukavaa palata töihin loman jälkeen. On taas tekemistä kun arki on alkanut taas. Huomenna mulla on verikokeet. Syömättä ja juomatta.
En saa ottaa edes aamulääkkeitä. Ottavat monta purkkia taas verta. Onneksi nuo on aina kerran vuodessa. Ettei ihan joka kuukausi.
Olin eilen salilla. Oli hyvät treenit. Ensi viikolla sitten taas uudestaan.
Alan nyt käymään pari kertaa viikossa aina salilla.
Kohta alan siivoilemaan. Laitan hyvää musiikkia soimaan kun siivoan.
Kivempi siivota. Pyykkiä pitää myös pestä. Sitä on kertynyt kiva määrä.
Nyt on taas lääkkeitä. Kävin tiistaina apteekissa. Leponexia on taas. Ei ole ihan heti loppumassa. Masennuslääke on seuraava mitä mun pitää hakea. Haen sitä ensi viikolla. Tälle viikolle vielä riittää hyvin.
Ei ole nyt onneksi ahdistanut pahasti tai ollut harjoja. Mikä on vaan hyvä juttu. Olen nyt ollut huolissani mun kavereista kun niillä on nyt mennyt huonosti. Koitan olla tukena ja läsnä. Ei ole kivaa kun toisilla on paha olla. Tiedän tunteen koska itsellä on myös ollut aina noita huonoja oloja. Ahdistusta ja harhat. Mulla on ollut enemmän nyt ahdistusta kun harhoja. Rauhottavia en ole syönyt pitkiin aikoihin. Se on vaan hyvä.
Mulla on nyt menossa itsellä taas hyvä kausi. Aijon nyt vaan nauttia tästä hyvästä olosta. Kun nukkuu hyvin, syö ja liikkuu niin siitäkin tulee hyvä olo. Mulla auttaa paljon se että nukun joka yö hyvin. Liikunta on toinen mistä nautin kovasti ja tulee hyvä olo.
Lievittää paljon ahdistusta. Niin ja masennusta.
En ole pitkään aikaan ollut masentunut. Se on vaan hyvä. Mua on aina välillä vaan vituttanut. Sekä ärsyttänyt. Mutta nekin menee onneksi ohi. Puran noita tunteita aina salilla.
Voin sanoa että auttaa. Mua ainakin auttaa. Lenkkeily on toinen keino jos alkaa vituttaa. Kävelee kovaa vauhtia. Siinä ainakin mun mieli sitten paranee. Eikö vituta enää paljoa.
Viikonloppu alkaa huomenna taas. Olen menossa poikaystävän luokse. Poikaystävä osti uuden telkkarin. Näen sen huomenna.
Siitä on kyllä sitten kiva katsoa netflixiä. Sekä animea ja leffoja.
Ajattelin huomenna vähän juoda. Siideriä ja lonkeroa. Joo se siitä tipattomasta tammikuusta. Ei kestänyt kauaa.
Arvasin että nyt käy näin. No ei se haittaa jos juo muutaman.
Ei se maailmaa kaada. Poikaystäväkin aikoo juoda. Juomme yhdessä. Perjantai kännit. Sitten nukutaan seuraava päivä.
Paras kaverikin lähtee sen porukoiden luokse viikonlopuksi.
Viestitellään ja soitellaan. Mutta. nyt alkaa kunnon suursiivous.
Sitten on kivaa kun kämppä on taas siisti.

Huomenna se arki alkaa.Maanantai 06.01.2020 08:46

Viimeinen loma päivä. Nopeasti on mennyt nämä pari viikkoa. Huomenna alkaa taas työt. Hyvällä fiiliksellä olen menossa töihin.
Nyt kun on levännyt niin jaksaa taas. Ihan mukavaa kun arki alkaa taas. On jotain tekemistä ja aika kuluu nopeammin. On ollut vähän tylsää viime päivinä kun ei ole ollut silleen mitään tekemistä.
Nukuin viime yön sohvalla. En jaksanut mennä sänkyyn nukkumaan.
Hyvin nukutti viime yönä. Katsoin netflixiä ja nukahdin.
Olin eilen lenkillä. Oli aivan ihana sää. Aurinko paistoi mikä oli ihme. On ollut viime päivinä niin pimeää ja synkkää. Toivon että kohta paistaa taas aurinko. Kevät alkaa lähestymään pikkuhiljaa. Ihanaa. Sieltä se kesäkin sitten tulee. Mun pitää tällä viikolla hakea taas lääkkeitä. Masennuslääke ja leponex. Käyn varmaan huomenna apteekissa töiden jälkeen. On sitten lääkkeitä taas. Rahaa tulee huomenna taas. Ihan kiva. Saa laskuja maksettua pois. Tänään vissiin alkaa taas salkkarit. En ole ihan varma. Pitää vielä tarkistaa. Ollaan niin odotettu salkkareita parhaan kaverin kanssa. Tulee taas telkasta katsottavaa.
Voisin kohta katsoa huomiset vaatteet mitkä pistän päälle töihin.
Niin ei tule niin pahaa vaatekriisiä. Laitan varmaan legginsit ja hupparin.
Ihanaa nähdä kaikki työkaverit huomenna. Paljon on sitten juteltavaa kun näen ne. Töissä viihtyy kun on hyvät työkaverit.
En ole onneksi yksin. Tänään pitää käydä kaupassa. Ajattelin päivällä mennä. Mä olen parhaalle kaverille kahvipaketin velkaa.
Käyn sen ostamassa tänään sille. Annan sen tänään kun näemme.
Mitäköhän sitä tekisi aamupäivän? Olenko koneella vai menenkö vielä nukkumaan? Mietin vielä. Ajattelin varmaan mennä salille tänään. Jos se on vaan auki. Tai sitten lenkkeilen. Salille menen sitten taas keskiviikkona ainakin. Tullut tavaksi käydä keskiviikkoisin. Mutta nyt aijon nauttia tästä viimeisestä lomapäivästä. Vietän mukavan päivän ja huomenna valmiina arkeen.
Hyvällä fiiliksellä. Nyt alkaa hyvä vuosi. Toivon että tänä vuonna on kaikkea kivaa. Sekä että menee hyvin nyt tämä elämä.

Tekee mieli tulla aina humalaan.Perjantai 03.01.2020 07:34

Olen ollut vähän kipeänä. Mahatauti iski yhtenä päivänä. Söin vaan eilen puuroa koko päivän ja lepäsin. Mutta nyt olen parantunut taas.
Ei onneksi kestänyt kauan se mahatauti. Yleensä jos tulen kipeäksi niin en ole kauaa kipeä. Parisen päivää vaan. Mulla on hyvä vastustuskyky.
Muutenkin tulen harvoin kipeäksi. Mun pitää hankkia uusi kahvinkeitin.
Toi edellinen ei enää keitä kuumaa kahvia. Se on muutenkin vanha keitin. No onneksi tokmanni on ihan tuossa vieressä niin sieltä voi sitten ostaa ja hakea uusi keitin. Siellä on eri hintaisia. On kalliita ja halpoja.
Sieltä sitten valita uusi keitin. Katsoo jos viikonloppuna käy ostamassa sen sitten. Rahaa on tullut taas tänään kelalta niin hyvin pystyn ostamaan sen keittimen. En kyllä osta hirveän kallista. Mulle ihan riittää että sillä saa edes aamukahvit keitettyä. Se on viikonloppu taas. Nopeasti taas viikko mennyt. Nyt on sitten juhlat juhlittu. Arki alkaa ensi viikolla. Työt ja ryhmät. Ihan hyvä niin on sitten taas enemmän tekemistä. Päivät kuluu myös nopeammin. Mulla on ollut viime päivät ihan tylsiä kun ei ole ollut seuraa. Kaverit tuli eilen kyllä takaisin.
Näen ne onneksi tänään. On ollut kova ikävä. Toisen kaverin kanssa pääsee katsomaan yhdessä taas lemmen viemää.
Tänään katsotaan se jakso yhdessä. Menen parhaan kaverin luokse taas tänään illalla. Katsotaan telkkaa taas ja höpötellään.
Huomenna poikaystävä on tulossa käymään. Käydään hakemassa varmaan taas pizzat ja mä tarjoan ruoat tällä kertaa.
Hyvin pystyy tarjoamaan. Ajattelin mennä varmaan salille tänään illalla. Nyt alkoi kuntoilu joulun ja uuden vuoden jälkeen.
Tekee vaan hyvää kun on vaan syönyt ja syönyt.
Nyt alkaa taas terveellinen elämä. Niin ja mä päätin että koitan pitää sen tipattoman tammikuun. Mutta jos ei onnistu niin ei onnistu.
Yritän ainakin. Menen seuraavan kerran poikaystävän luokse ensi viikon viikonloppuna. Sitten näkee pystynkö olemaan juomatta.
Se on vähän paha jos poikaystävä juo niin munkin tekee mieli juoda.
Katsotaan miten käy. Pitää sanoa poikaystävälle että vahtii etten osta alkoholia. Sitten mä varmaan pysty olla juomatta.
Viini ja siideri on vaan hyvää. Aina kun mä juon niin rentoudun heti.
Tykkään tulla aina humalaan. En tiedä miksi. Silloin on kiva vaan olla humalassa ja mua naurattaa silloin kaikki. On kivaa. Sitten seuraavana päivänä on huono olo. Väsyttää ja pää on kipeä.
Mä en edes saisi juoda kun mulla on lääkitys.
Juon silti. En koskaan ota silloin lääkkeitä kun juon.
Jos otan lääkkeet alkoholin kanssa niin silloin oksennan.
On tullut testattua kerran. Juon jotain kerran tai pari kertaa kuussa.
Aina jos olen jossakin viikonlopun niin tulee juotua.
Nyt olisi ihan hyvä pitää taukoa. No katsotaan miten menee.

Tipaton tammikuu.Tiistai 31.12.2019 06:36

Vuoden viimeinen päivä. Nopeasti meni tämä vuosi. Tässä vuodessa on ollut paljon hyviä ja huonoja asioita. Mutta niistä on selvitty.
Nyt aijon hyvällä fiiliksellä aloittaa uuden vuoden. Toivon että ensi vuonna pystyn taas elämään melkein normaalia elämää. Päivä kerrallaan. Jos tää sairaus iskee pahasti taas niin se iskee.
Selviän kyllä siitä. Se kestää vaan aina sen hetken. Jos tilanne pahenee niin sitten siinä vaiheessa otan sen rauhottavan. Niin helpottaa oloa ja harhat katoaa. Tänä vuonna olen syönyt todella vähän rauhottavia. Mikä on vaan hyvä juttu. Olen hyvin selvinnyt noista tilanteista jos alkaa pahasti ahdistaa. Sitten kun vituttaa niin menen salille tai lenkille purkamaan sitä vitutusta. Sitten tulee taas hyvä olo sen jälkeen. En eilen jaksanut mennä salille. Pidin lepo illan. Katselin vaan lemmen viemää ja emmerdalea. Olen nyt päättänyt että pidän tipattoman tammikuun. Mä pystyn olla ilman alkoholia kuukauden.
Siinä säästää kun ei juo. Nyt viime viikolla tuli pikkasen juotua liikaa.
Nyt on hyvä pitää kuukausi taukoa. Se tekee varmasti kropalle vaan hyvää. Nyt aijon taas keskittyä liikuntaan. Salia ja lenkkeilyä.
Loppu viikon taas. Etten jää nyt ihan sohvan pohjalle. Pakko liikkua myös sen takia koska mä olen syönyt ihan älyttömästi jouluna. Tämä viikko lomaa niin alkaa työt taas ensi viikolla. Nopeasti tää loma on mennyt taas. Mutta mukavaa taas nähdä kaikki työkaverit loman jälkeen. Sitten kun arki alkaa kunnolla taas niin liikunta lisääntyy.
Kävelen aina töihin. Ei ole pitkä matka. Siinä saa hyötyliikuntaa.
Mun tuet nousee hitusen ensi vuonna. Noin 50 euroa tulee lisää rahaa tukiin. Se on vaan hyvä juttu. On sitten taas hitusen enemmän rahaa ja siitä summasta voi vaikka laittaa vähän säästöön.
Kohta on desucon. Alle kuukausi. Odotan innolla jo sitä.
Mun shoppailu budjetti on varmaan noin 100 euroa. Otan sen rahan tuolta mun säästötililtä. Sitten 50 euroa riittää bussimatkoihin ja ruokaan. Mulla menee sitten noin 150 euroa desucon viikonloppuna.
Ellei vähän yli. No sen näkee sitten. Nukuin vähän huonosti viime yönä. Heräsin vähän väliä. Nyt mä sitten heräsin kuudelta.
Menen varmaan jossain vaiheessa nukkumaan taas.
Mun unirytmi on pikkasen sekaisin. No se tasaantuu kyllä siitä.
Pääasia että unirytmi on hyvin sitten ensi viikolla kun arki alkaa.
Nyt kun on ollut loma niin nukkuu miten sattuu.
Valvonut myöhään, nukkunut pitkään. Jaoin lääkkeet dosettiin niin tällä viikolla ei tarvitse hakea mitään vielä.
Ensi viikolla sitten taas. Pitää hakea masennuslääkettä ja leponexia.
Mulla on syömättä ja juomatta verikokeet 10 tammikuuta.
En saa ottaa edes aamulääkkeitä.
Onneksi nuo on aina kerran vuodessa eikä joka kuukausi.
Ne sitten ottaa sen 5 purkkia verta kerralla. Aina kun on normaalit verikokeet niin ne ottaa vaan sen pari purkkia verta.
Onneksi ei ole neulakammoa enää. Tottunut kun pitää käydä verikokeissa joka kuukausi.