IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Rennosti menee.Tiistai 14.01.2020 08:20

Eilinen päivä meni aika rennosti. Olin koneella, katsoin animea, kävin lenkillä...illalla olin salilla. Oli hyvät treenit. Tästä tää liikunta taas alkaa mikä tekee ihan hyvää. Olen nyt lihonut vaan 200 grammaa. Sen saa nopeasti pois. Paino on pysynyt aika hyvänä. Ei ole kauhesti noussut.
Kun kävin eilen salilla niin nukutti aika hyvin viime yönä. Tänään mä heräsin jotain puoli kahdeksan aikoihin. Eli aika ajoissa. Join aamukahvit äsken. Nyt olen taas pirteänä uuteen päivään. Voisi jatkaa animen katsomista. Olen taas kohta katsonut yhden animesarjan loppuun. Sitten voi aloittaa uuden katsomisen. Niin ja uudet anime sarjat ovat alkaneet. Niitäkin pitää katsoa onko tullut mitään hyvää.
Desucon on alle parin viikon päästä. Pääsee viettämään siellä mun synttäreitä mitkä ovat lauantaina. Mennään kaverin kanssa silloin ulos syömään ja sieltä sitten desuconiin. Katsomista ja shoppailua. Kuvia ja videokuvaa pitää ottaa sieltä muistoksi. Tulee kiva viikonloppu. Joutuu vaan kulkemaan bussilla edes takaisin mutta kyllä me jaksetaan kaverin kanssa. Tuntuu oudolta kun en ole enää töissä. Mutta kyllä tähän pikkuhiljaa tottuu. Jotenkin musta tuntuu että olen vapaa.
Voin tehdä mitä nyt haluan. Työkavereita tulee kyllä ikävä mutta varmasti me törmätään kylillä. Aijon varmaan tänään käydä kaupassa kun on nyt hyvin aikaa. Tulee samalla ulkoiltua. Ulkona on tällä htekellä aika liukasta. Eikä vieläkään ole lunta. Ei se lumi sieltä koskaan tule. Saa nähdä millainen sää on desucon viikonloppuna.
Toivottavasti hyvä sää. Eikä olisi niin kamalan kylmä.
Jos on kylmä niin pitää pukeutua lämpöisesti. Varmaan ihan hyvä sää. Nyt alan kuunnella vähän musiikkia. Nauttia tästä päivästä.
Ei ole minnekkään kiire. Voi nyt vaan olla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.