IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kaikki loppuu aikanaan.Maanantai 13.01.2020 04:56

Uudet tuulet puhaltaa. Multa nyt loppui kokonaan työt tuolla työpaikassa. Kerkesin olla töissä siellä muutaman vuoden. Voin sanoa että opin ja kasvoin tuolla työpaikassa. Oli hyvät vuodet. Aloitin tuossa työpaikassa 2016 jolukuussa. Muistan kun mua jännitti ihan kauheasti kun aloin tekemään töitä siellä ja tutustua uusiin ihmisiin. Mutta meni tosi hyvin. Sain siellä ihan parhaat työkaverit. Kauhea ikävä tulee nyt niitä mutta käyn sitten moikkaamassa niitä joskus jos satun olemaan lähistöllä. Nyt mun viikko ohjelma sitten muuttuu aika lailla. No ihan mukavaa kun tulee vaihtelua viikkoon. Onneksi on sentään kaikki kuntosalit viikolla niin tulee edes jotain tekemistä viikkoon.
Tänään olen menossa taas salille kaverin kanssa. Mukavaa kun kaveri on mukana niin on juttuseuraa salilla. Nyt alan kunnolla taas kuntoilemaan. Kaikkien jouluruokien jälkeen on hyvä treenata. Nyt on mukavaa kun on innostusta kuntoilla. Pari kertaa viikossa noin tunnin ajan. Mulla on tällä hetkellä aika sopiva paino. Olen normaalipainoinen.
Ajon pitää siitä kiinni. Olin yhdessä vaiheessa ylipainoinen. Mutta kun alkoi kuntoilemaan kunnolla niin nyt se paino on tippunut mulla.
Mikä on vaan hyvä. Mukavasti meni viikonloppu poikaystävän luona.
Poikaystävä oli ostanut uuden telkkarin. Mikä oli aika hieno. Katselin siitä netflixiä ja animea. Juotiin vähän ja saunottiin. Poikaystävä korjasi vähän mun tietokonetta mikä toimii nyt taas.
Tuntuu ihan että olisi uusi tietokone. Se on nyt hyvä vaan että toimii.
Heräsin taas ennen neljää enkä saanut enää unta.
Mun unirytmi on taas vähän sekaisin. Johtuu ihan siitä että nukuin miten sattui viikonloppuna. Mutta se kyllä sitten korjaantuu nopeasti. Nyt on ihan kaikkia lääkkeitä taas. Kävin viime viikolla hakemassa masennuslääkkeet. Jaan ne tänään dosettiin. Kävin verikokeissa viime viikon perjantaina. Oli syömättä ja juomatta verikokeet. Silloin ei saa ottaa edes aamulääkettä.
Ottivat viisi purkkia verta. Ei tuntunut missään. Nyt ei taas tarvitse kuukauteen mennä verikokeisiin. Mulla on ihan hyvä fiilis vaikka työt nyt loppui. Haikea olo mutta uskon että tulevaisuus menee mulla ihan hyvin. Mulla on onneksi kaverit mistä saan paljon tukea.
Päivä kerrallaan nyt eletään tätä elämää. Olen silti onnellinen.
Se on tärkeintä. Sekä että asiat on muutenkin hyvin.
Mitäköhän sitä tekisi tänään aamupäivän? Animea voisi vaikka katsoa kun on aikaa. Ajattelin että alkaisin värittämään taas aikuisten värityskirjoja. Pitää vaan ostaa uudet tussit.
Siinäkin olisi sitten tekemistä jos tulee tylsää. Onneksi ne tussit ei ole kamalan kalliita. Hyvin pystyy ostamaan ne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.